Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny, po świętach wspólny spacer? 🙂

znalazłam wczoraj zdjęcie tygodniowego Grzesia 🤪 jeszcze miał klamrę na pępku 🙃 🙃 [img size=304]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC_5511-31fc01f4283640f1c37249662852ba29.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam sobotnio

Pogoda faktycznie fatalna 😞
kupilam sobie wczoraj dwie tuniki na wiosne, ale skoro taka pogoda sie zrobila to beda musialy jeszcze poczekac 😠
W ogole to jakis katar i kaszel mnie zlapal, mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie.

A mam pytanie... w ktorym tygodniu lekarz robi ostatnie USG, bo w poniedzialek mam wizyte i jestem ciekawa czy lekrz bedzie chcial oblukac co jest piec, a ja jestem strasznie ciekawa jaka duza jest moja niunia 😁

• Mamusia
Jejjj dopiero za 10 razem udalo mi sie wejsc do Was na forum - mala strasznie dzis placze - teraz ja moj maz nosi a wszystko przeze mnie 😞(( zjadlam dzis papryke a teraz czytam na necie wszedzie ze jest bardzo wzdymajaca 😞 a ja nie wiedzialam gupolek ze mnie. Teraz mala cierpi 😞((

Jutro pierwsze nasze szczepienie zobaczymy jak damy rade 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂 ale mi sie niepodoba ten nowy brzuszek 😞
niewiem jak wyszukiwac moje tematy w których sie udzielam wczesniej bylu u mnie w profilu a teraz paranoja 😞

a tak ogólnie czuje sie ok teraz czasu niemam bo mamy malego pasa i on jak dziecko ( ona)
postaram sie dodac foty jak tylko jakies porobie :*

• Mamusia
Hej hej poniedzialkowo 🙂
Montusia powodzenia na szczepieniu, oby malutka dzielnie to zniosla.
Dzisiaj Iskierka ma cesarke, o 8 miala juz sie stawic w szpitalu.Moze juz tuli swoja mala Emilke 🙂
Ogladalyscie wczoraj Milionerow?Chlopak ze Szn wygral 1000 000zl 😮
Ja dzis miala wizyte u lekarza, USG nie bylo, szyjka 1/0/0 wiec cos tam sie skrocilo juz, ale nic mi wiecej nie powiedzial na ten temat, co to znaczy i w ogole. 🤔

• Mamusia
hej wam dziewuchy!
no wrescie mam troszke czasu aby cos napisac..
wiec urodzilam w poniedzialek 22 marca o 21.56 Nadie wazyla 3.53 54cm i 10 pkt.
W piatek wyszlam ale ciezko mi mam nawal pokarmu przez to zle sie czuje jak na grype mam drgawki itd niby normalne jak powiedzial moj dr.nadal boli mnie rana po cieciu i w domu zaczela rwac i piec strasznie prawa strona szczeolnie nie moge nogi dobrze postawic!!

Gosia jak Ty to znosilas kiedy moglas juz normalnie funkcjonowac?

A tak malutka zdrowa je i spi oczywiscie w nocy tez.. 🙂
jutro na zdjecie szwow niewiem jak to przezyje przy bolacej ranie..
ok wstawie zdjecie malutkiej

no i dzis Iskierka urodzila malutka wazy 4170 i 60cm Emilia

• Mamusia
MAdzia nie wiem jak po modernizacji ale fotki nie moga przestawiac 50 mgpikseli chyba.

A jak ja znosiłam poczatki ech było bardzo cięzko, mnie tez bardzo rana bolała i piekła, a zdjecie szwa nie będzie cie bolec bo oni to robia bardzo szybko, przemywaj rane często mydlem szarym.
Nawał pokarmu znam to... musisz dobrze rozmasowac piersi i podczas tego masazu sciagac pokarm, przydał by ci sie laktatror elektryczny mi tylko to pomogło, zebyc tylko nie dostała zapalenia piersi, zrob tak przed kazdym karmieniem rozmasuj piers i sutki i troche mleka niech ci wycieknie, i po kazdym karmieniu sciagnij to ci zostało jak zostało, u mnie to sie po okolo dwóch tyg unormowało i teraz jest tak ze karmie jedna a nastepne karmienie druga.

a zeby tak bardzo rana nie bolałą to jak wstajesz to podpieraj sie czegos najlepiej jakby twój ci pomagał wstac tylko niech nie ciagnie cie za rece tylko pod ramie bierze, a rana ci ropieje czy cos?

• Mamusia
Gratulacje dziewczyny 🙂 wiec mamy kolejne mamuski 🙂

My dzis szczepienia nie dostalismy poniewaz u melej cos na szyjce wyskoczylo ala zylaczek i dostlismy skierowanie do chirurga zeby to przebadac i dopiero pozniej szczepienie troche sie zalamalam ale jutro juz idziemy prywatnie do lekarza wiec wszystko sie okaze.

dziewczyny czy Wy dostlyscie okres jak zaczelyscie brac pigulki ? bo ja wlasnie dostalam i nie wiem czy to z dzisiejszych nerwow czy tak normalnie - chociaz lekarz mnie uprzedzal ze moze byc lub moze nie byc 🙂

znikam spac bo dzisiejszy dzien mnie wykonczyl 😞

• Mamusia
GRATULACJE MOJE KOCHANE !!!!
ja tez juz chce!!!!!!!!!
ale poki co dzis musze sie wizyta zadowolic :p
pozniej napisze jak bylo i co pani dr widziała ciekawego na monitorze nawet robilismy zakłady co do wagi Leny ...
ciekawe bo moj maz mowi ze napewno 2kg a ja mowie ze 1800g max zobaczymy 🙂
miłego dnia chyba mgła juz znika i bedzie przyjemnie ...