Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu, wyślij wyślij 🙂 napraw eto wspaniała przygoda, przez jeden dzień jesteś rozpieszczana . Na koniec będzie głosowanie na najlepszą metamorfozę 🙂

gratulujemy zabka 🙂

u nas csza od dawna z zębami. Grzes miał 8 zebów na 5 miesięcy i od tej pory cisza przed burzą 😉

• Mamusia
Grześ zaczął raczkować 🤪 🤪 🤪

tak nagle zaczął, dziś zbudowałam mu wieżę z klocków, a on na czworaka do niej. Ja mu buduję następna więżę dalej, a on znów do niej zasuwa.. i zaczął raczkować na dobre 😁 wczesniej to było po 2 kroczki, teraz normalnie jak automat 😉

• Mamusia
hej 🙂

Kasia kolejne gratulacje 🙂 ale masz ostatnio szcesliwe dni super oby tak dalej 🙂
Czekamy na zdjecia z przemiany 🙂

Wogole moj maz tez chce abym wyslala sms do mm 🙂

A słuchajcie ja teraz jestem na etapie okulisty dla Nadki 🙂 czy mozecie mi kogos polecic 🙂 czekam na info 🙂

• Mamusia
Dziś na pocztę dostałam od męża tą fotkę.. skubany z ukrycia mi zrobił 😉 byłam wtedy padnięta, głowa mi pękała 😉 no.. to tak po przemianie wyglądam.. ☺️

a co do okulisty, to byłam z Grzesiem w przychodni na Wojska Polskiego NZOZ Medycy - starsza babka, sympatyczna, delikatnie zbadała oczy małego. BYłam zadowolona 🙂

• Mamusia
hej

dziś Grześ zrobił nam pobudkę o 6.30 - zwarty i gotowy wstał i zaczął łazić po łózku

dziś obiadek sama dla niego gotuję, a przy okazji dla nas ugotowałam mu filet z ryby na kostce rosołowej i do tego dodam mu ziemniaki z masłem a my zjemy rybkę smażoną.

Własnie usnął, więc mam chwilę dla siebie tzn może w końcu zabiorę się za prasowanie?

miłego dnia , buziaki

• Mamusia
hej
ale dzisiaj znowu pogoda dziwna 😞
Kasiu a dzisiaj pierwszy raz obiadek Grzesiowi gotujesz sama?? Ja jeszcze nie gotowałam sama, ale powoli myślę o tym. Wiesz nam Kacperek zrobił w niedzielę pobudkę o 4, był już wyspany i biegał po łóżku :P

• Mamusia
Manka, nie nie, nie pierwszy raz gotuję małemu. Czasami mam taka wenę by coś zrobic mu sama, zależy co mam w lodówce i ile czasu wolnego z rana 🙂 rybka mu smakowała, teraz smacznie śpi 🙂

ps. nigdy więcej nie kupie mrożonych filetów z mintaja takich na wagę - połowa to woda, po rozmrożeniu wyszła ciapa i jak to usmażyłam to wyszło jeszcze gorzej 😮. Grześ dostał inną rybę ( talpia? jakoś tak ) i ona w gotowaniu się nie rozlazła, a była zamrożona, tyle, że w oryginalnym opakowaniu, a nie na wagę. Moim zdaniem lepiej dołozyć parę groszy ale mieć porządną rybkę 🙂

Jak byście chciały kupować pampersy w lidlu to jest teraz promocja, dodają chusteczki gratis 🙂 tyle że nie ma wszystkich rozmiarów, naszego 4+ nie było i kupiłam mu 5, ale widzę, że mała róznica 🙂