Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
hej kochane 😘 my juz w domku...niestety robili mi cc bo malutka byla owinieta dwa razy wokol szyi pepowina i mimo iz mialam juz skurcze parte nie dalo sie inaczej,ale wazne,ze niunia jest z nami 😁 nadrabiam Was po troszku 🙂

Eliza, a wiedzieli od początku, że pępowina wokół szyi? Chyba USG Ci robili? Wiedziałaś od początku, że będzie cc czy w ostatniej chwili decyzja??

• Mamusia
Tak dopytuję bo w sumie jak taka zaawansowana ciąża to już dzieci chyba nie mają szans się poowijać w ostatniej chwili.. Więc na USG wcześniej powinno być widać i takie decyzje powinny zapadać juz wcześniej. No ale może jestem w błędzie..

• Mamusia
Justys gratuluje Adasia wracajcie szybko do domku 😘

Hej Misiaki :* wpadlam Was poczytac cos ostatnio nie mam czasu na brzuszka :-(
Chyba sie za bardzo zakochalsm w tym babelku. 😁 w dzien wiekszosc czasu spi w nocy budzi sie dwa razy i potem tez dlugo spi. Byla wczoraj polozna i pediatra wszystko ok kazdy podziwia czuprynke Adasia 😜 karmimy cycem nawaly mleka straszne ale odciagam i produkcja mleka trwa 😁 uciekam sie zdrzemnac bo kurczak juz od godziny slodko spi :*
Czekamy na reszte brzuszkow 😘 Emi Ela Ana co z Wami? 😁 u nas masaz szyjki poskutkowal i chyba to ze podbieglam na tramwaj przed wizyta 😜

• Mamusia
Jestem 2w1 😞
jutro zgłaszam się na oddział, ale kiedy będzie rozwiązanie to nie wiem, pewnie dopiero w piątek jak będzie moja doktor na dyżurze 😠 juz nic nie pomaga, nawet noszenie Bartka, liczyłam ze choć może wody odejdą a tu dupa... 😠 😠 😠 😠

Justyna GRATULACJE!!!!

• Mamusia
cześć czołem, wracam do świata prawie zdrowych...
Na wstępie Gratuluję Elizie, Tysi, no i na świeżo Justynie 😁. Asia Jeszcze raz gratuluję i Tobie 😁. Elizy córcia na razie chyba jedyna córeczka w gronie naszych synów 😁

Nie odzywałam się bo chociaż po cc doszłam o dziwo szybko do siebie, to zaraz zaczęły sie ciągle jakieś komplikacje, a to mocz mi sie zatrzymał, a to drgawki i temp i pokarm mi sie zatrzymał całkiem na zero, no i ciągle kroplówy i antybiotyki. Gdy wreszcie wyszłam po 5 dniach do domu to po dobie dostałam gorączki 39,7 i znów antybiotyk a po tyg gdy miałam mieć zdjęte szwy, wstałam rano z łóżka i poczułam jak mi sie coś leje po nogach! a to mi z rany zaczęła się ropa z krwią lać, chociaż dzień wcześniej blizna była po prostu idealna..
Finał taki, co dzień dom- szpital, czekam na wyniki posiewu z rany, temp na szczęście od wczoraj spadła do praktycznie normalnej, szwy zdjęte ale nadal cieknie (podobno to lepiej niż by miało sie do brzucha wlać) i co godz, dwie zmiana opatrunku.
A mój Igor cudo, budzi sie średnio co 3 godz do jedzonka, cyce pracują dzięki niemu na pełnych obrotach i w ogóle jestem zakochana w nim 😁 😁 😁
A co z Ela? a ja sie niecierpliwiłam jak było 2 dni po terminie... ale żeśmy sie w niezłej ilości rozpakowały.
Emi kobieto jak przeczytałam o tych schodach aż mnie zabolało.
A Asia piękny jest Hubcio. A gdzie są zdjęcia Adaśka nr 1 i Julii?
ps. dziękuje za smsy i przepraszam, że nie odp od razu a potem ... no wiecie

• Mamusia
Przepraszam ze się wtrącę, ale chciałam tylko pogratulować Justynie (znamy się osobiście od bardzo dawna 🙂 ). Kochana super że już Ci się udało 😘 🙂 Daj znać jak wrócisz juz do siebie 🙂
Pozostałym świeżo upieczonym Mamusiom także gratuluję i życzę powodzenia reszcie Majóweczek 🙂 🙂

• Mamusia
Joanar, to się troszke umęczyłas bidulko, ale za to Igorek Przecudny 🙂 😘
Eliza, dawaj tu nam zdjęcie Malutkiej 🙂dobrze że lekarze sie zorientowali i zrobili cesarke 🙂

Ja wruciłam z miasta dzis bedzie cukinia 🙂 no i przecisciło mnie po powrocie, pierwszys raz w sumie, wiec moze pomału cos sie zacznie ruszac 🙂

• Mamusia
GRATULACJE DLA JUSTYNY !!!!!!!!!!!!
Trochę się biedaczka nabyła w szpitalu ale dobrze, że już koniec 🙂
Justynka, czekamy na Ciebie na Brzuszku :*

Joasia, słodki jest Igorek, gratuluję raz jeszcze 🙂 No i teraz nie dziwi nas Twe milczenie - niezłe przeboje... Dużo zdrowia życzę :*

• Mamusia
no to ja chyba będę następna - musże iść na wywołanie bo mam za mało wód 😮
leżę plackiem i piję ale chyba jeszcze dziś jak mąż wróci podjadę do szpitala.....
zobaczymy - boję się jak cholera! nie chciałąm tak - chciałam naturalnie 😠