Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja wykorzystałam moment że dziś dzień edukacji narodowej i podkradłam mamie dużą czekoladę którą dostała - moją ulubioną milkę z orzechami mniam mniam 😉 Juz pół zjadłam 😆 Mam nadzieję że się obejdzie bez żadnych rewolucji w nocy 🤢

Eliza2707 napisał(a):
tego Ci nie powiem,bo sama nie wiem ☺️

No trudno, edytowałam i dałam tylko kropki, tak będzie mniej do czytania 😁
Kurcze ale Ci dobrze że Twój śpi, pewnie rano do pracy idzie?? A Ty Eliza pracujesz bądź pracowałaś wcześniej w Niemczech?? 🙂

• Mamusia
🙂 o kolejny temat 😉 Ja też nie mam ochoty na przytulanki z mężem. Zreszta lekarza zabronił po tym plamieniu tak w razie W. Ale pociesze Was że słyszałam o tym że jak kobieta nie ma ochoty na seks w ciąży to prawdopodobnie bedzie dziewczynka jak ma to chłopiec 🙂 Ja w pierwszej ciąży miałam ochotę i to wielką, mój sie cieszył strasznie a teraz lipa;/ No nic chciał to niech cierpi hehe

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
nie,moj weekendy ma wolne wszystkie 😁 😁 😁 tak pracowalam w kawie tchibo razem z moim M.tylko on na innej hali 😁 ale,ze to bardzo ciezka praca fizyczna to wypisali mi kwit,ze jest za ciezka i zwalaniaja mnie z obowiazku pracy 😜 a pensje musza placic normalna 😁

Ale Ci fajnie, tu tak nie ma. I na dodatek mi nie płacą jak jestem na zwolnieniu;/

• Mamusia
justyna_malutka napisał(a):
Eliza2707 napisał(a):
nie,moj weekendy ma wolne wszystkie 😁 😁 😁 tak pracowalam w kawie tchibo razem z moim M.tylko on na innej hali 😁 ale,ze to bardzo ciezka praca fizyczna to wypisali mi kwit,ze jest za ciezka i zwalaniaja mnie z obowiazku pracy 😜 a pensje musza placic normalna 😁

Ale Ci fajnie, tu tak nie ma. I na dodatek mi nie płacą jak jestem na zwolnieniu;/

jak to nie placa??????? 🤔 🤔 🤔

🙂 o kolejny temat 😉 Ja też nie mam ochoty na przytulanki z mężem. Zreszta lekarza zabronił po tym plamieniu tak w razie W. Ale pociesze Was że słyszałam o tym że jak kobieta nie ma ochoty na seks w ciąży to prawdopodobnie bedzie dziewczynka jak ma to chłopiec 🙂 Ja w pierwszej ciąży miałam ochotę i to wielką, mój sie cieszył strasznie a teraz lipa;/ No nic chciał to niech cierpi hehe

Te przepowiednie by się nawet sprawdziły bo ja nie miałam ochoty w ogóle i była dziewczynka a u Ciebie na odwrót 😁 OOOOO dobrze Justynka ze wspomniałaś o tym plamieniu, powiem mojemu to może odpuści 😁 😁 😁 Ale pewnie nie na długo 😁 Ale za pierwszym razem wykorzystałam bo od 28 tygodnia miałam ciążę zagrożoną i do końca już nie mogliśmy 😜

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
Eliza2707 napisał(a):

jak to nie placa??????? 🤔 🤔 🤔

nio pracodawca mi nie płaci. Tu pracodawca ma obowiżaek płacić po przepracowaniu 1,5 roku, bez zmiany kontraktu, a że ja po macierzyńskim zmieniłam departament i ilość godzin to niestety bo połtora roku nie mineło. Czekam teraz na decyzje z socjala ale to może potrwac 6 tygodni nawet, wiec 2 tygodnie bez kasy jestem;/