Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem 🙂 już coś tam rano skrobnęłam ale wszystkie chyba spaly 😁 I tak się właśnie zastanawiałam gdzie Eliza bo Ty zawsze rano jesteś 🙂 No ale się już wyjaśniło 😜 Współczuję z tym zębem, ja w pierwszej ciąży też zęby leczyłam bo się posypały i teraz też by pasowało się wybrac na kontrolę 🤢 Choc baaaaaardzo nie lubię tam chodzic!!
I cieszę się że na razie bez mdłości, mi dziś też odpuściły 🙂

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja też nie mam co teraz narzekac! 🙂 Moja Mała zasypia więc bede miec chwilkę dla siebie bo po całej przespanej nocy w ogóle jej się nie chciało!!! Mam nadzieję że teraz coś pośpi 😉 Ale wolę to niż wstawanie w nocy 😜

Ojjjj jak ja bym się chciała położyc, trochę w domu ogarnęłam i zaraz się Patrycja obudziła tak że po spaniu 😠 A Ty Eliza korzystaj jak najwięcej, odeśpij całe 9 miesięcy bo później to już ciężko bedzie 🙂

• Mamusia
Hejka Kochane!!!
Mnie nie było bo jak codzień byłam w pracy 😞, ale jeszcze tylko 11 dni i postaram się o L4.
Cały dzień świeciło słońce no i jak wracałam z Empiku z moją Książką "Aktywna Mama"(jest nawet całkiem ciekawa, dużo ilustracji, wyjaśnień co wolno czego nie.) zaczęło lac jak z cebra, a ja biedna bez parasola. Do tego wiało jak diabli... Trwało to krótko,ale nieżle dostałam. Włosy mokre, płaszcz...
głowa mnie rozbolała, ehhh. Mam nadzieję, że się nie rozchoruję. Gdy weszłam do domu odrazu zrobiłam sobie gorącą herbatkę z miodem i cytryną i ubrałam ciepłe skarpetki 🙂
Teraz po obiadku dochodzę do siebie 🙂

Megan nie dziwię się że się cieszysz 🙂 Moja Mała teraz zasnęła a ja już padam na kolana, taka nieznośna dziś była!! 😠 Nic tylko ręce ręce a mnie już brzuch zaczyna bolec od noszenia 😞 oj nie wiem jak to dalej bedzie 😞
Teraz mam chwilkę dla siebie bo Pati na pewno się jeszcze obudzi, no i jeszcze o 23 30 muszę męża odebrac z przystanku bo dziś busem do pracy jechał bo potrzebowałam samochód 😞 masakra 😠 😠 Ale jestem zła ☺️

• Mamusia
Dobry wieczór moje Panie!
Net mi ostatnio szwankuje 😞 No i natłok zajęć generalnie - stąd moja mała aktywność.
W czwartki chodzę z Bartkiem na basen i dzisiaj.. ubrałam swój ciążowy strój kąpielowy!!! Ciut za luźny no ale w nim to już wyglądam jak ciężarówa 🙂
JAkby mnie ktoś źle zrozumiał - ja się cieszę ze swojego brzuszka tylko.. tak trochę dziwnie, że on taki już duży w 3-m miesiącu 😉

• Mamusia
Sylwia nie denerwuj sie 😘 😘 😘

dudasia hejka milo Cie widziec 😘 🤪 w sumie to ja juz tez mam brzuch taki,ze widac,ze jestem w ciazy 😁

i dzis wymioty poki co byly tylko rano huraaaaa 🤪 🤪 🤪 mdlosci dokuczaja czesciej ale niech sobie beda,wazne ze nie wymiotuje 😁

• Mamusia
A ja się Wam pochwalę ,że dzisiaj świętujemy z mężem 5 lat związku więc wieczorkiem nie będę raczej aktywna 🙂 Może nawet łyk wina wypiję na tę okoliczność 😉
Przyznam się Wam, że zapomniałam się i na dzisiaj wieczór umówiłam się na siłownię - w porę odwołałam na szczęście. Byłaby afera w przeciwnym razie 😉

Asia udanego świętowania 😉 A jutrzejsze wyniki na bank bedą w porządku więc się nie stresuj - to nie potrzebnie 🙂 😘 😘
No my z moim w maju mieliśmy pięc lat razem i pierwszą rocznicę ślubu zarazem, różnica 5 dni była - zaczęliśmy razem 27 a ślub mieliśmy 22 😉
Eliza a Tobie buziaki przesyłam bo Ty zawsze znajdziesz dla każdej z nas miłe słowo 😘 😘 😘 😉

A moje dziecię się obudziło podczas przenoszenia z łóżeczka w kuchni do łóżeczka w sypialni 😠 a miałam nadzieję że może pośpi do rana 🤔 😮