Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dziś rano musiałam jechac na uczelnie na egzamin z praktyk, wstaję rano a tu takie mdłości że szok, zaraz doszły wymioty i tak w kółko. Musiałam męża zmówic żeby mnie zawiózł a to ok 60 km jest!! Mała została z niedoświadczoną niańką (moją kuzynką 🙂 )I tak mnie trzyma do teraz! Ważne że egzamin zaliczony 🤪

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Halo halo!
Mi dzisiaj jakby trochę lepiej było - ale nie będę zapeszać 😉
Megan, podziwiam - ja bym w życiu nie zmobilizowała się do ćwiczeń z książki. Ja to muszę być gdzieś zapisana wtedy mnie to motywuje do regularnych ćwiczeń. Dzisiaj np. straaasznie mi się nie chciało no ale byłam zapisana więc głupio by było nie pójść 😉 Jeszcze tylko w mój plan muszę wcisnąć basen...
Niunia, gratuluję zdanego egzaminu - w tym stanie to prawdziwy wyczyn!!

Eliza, fajna ta Twoja książka? Zapisuje się też coś z ciąży? Może też o czymś takim pomyślę. Podrzuć tytuł, wydawnictwo..

• Mamusia
dudasia prosze http://allegro.pl/ksiega-naszego-dziecka-pamietnik-rodzinny-i1745436072.html jak dla mnie super sprawa 🙂 🙂 🙂 musisz opisac dlaczego wybraliscie wlasnie takie imie dla dziecka co oznacza jak go nazywaliscie jak jeszcze byl w brzuszku...kiedy bylo 1 usg i jest miejsce na zdjecie 🙂

Asia taki egzamin to pestka w porównaniu do tego co mnie jeszcze czeka - w ciąży będę się bronic 🤪 🤪 🤪 Nie wiem jak ja to zrobię ale muszę już prace pisac a nic nie drgnęłam!!! A luty wielkimi krokami się zbliża 🤢
Książka bardzo fajna, może sobie zakupię 🙂 Choc nie wiem czy bede miec czas przy dziecku i jeszcze innych sprawach!!! No cóż zobaczymy 🙂
Co do wiczeń to mi też by się chyba było ciężko zmobilizowac czytając z książki, inaczej jak się jest gdzieś zapisanym, niestety u mnie takich zajęc nie prowadzą i musiałabym 60 km dojeżdżac 🤔

Miłego dnia wszystkim 😘 😘

• Mamusia
czesc mamuśki!
Eliza jak tak czytam o tych Twoich mdłościach to aż mi smutno. Bidulka współczuje CI z całego serca. Jak możesz to na tydzień moge pożyczyć sobie te mdłości, mnie nie zbawi a Tobie ulży 🙂
Bartulex mniam, uwielbiam te śledziki. Jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży to potrafiłam jeść je codziennie 🙂
A u nas narazie spoko. Piotrek daje popalić ale tatuś miał dwa dni wolnego więc jakoś lżej. Teraz śpi więc mamusia sie zaraz położy tylko czeka na dostawę mieska 😉

Eliza2707 napisał(a):
Sylwia ja do sklepu juz bylam gotowa to wychodzilam 30min chyba....non stop toaleta bo tak mnie mdlilo i wymioty 😞 😞 😞

To pomyśl jak ja wczoraj musiałam jechac na egzamin 60 km! Wzięliśmy wiadreko i dawaj 🤨 😜 Myślałam że umrę!!!!