Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurcze nie wiem czy nie za wcześnie ale dziś dwa razy czułam tak jak by dzieciątko mnie gdzieś już musnęło w brzuchu 🙂 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 chociaż z Bartkiem pamiętam że czułam już w 15 tygodniu 🙂

• Mamusia
Co do wyniku na toxo to Mam <0,13 Il/ml a to oznacza ujemny, więc chyba jest ok. 🙂?? w pn idę do gina to się dowiem.
Nie wiem o co chodzi z wynikiem P-ciała p /CMV Igg mam aż 146,42!! a obok jest pokazanem, że powinno być <16. Jestem ciekawa co to. mam nadzieję, że nie muszę się martwić.

Gosia to super że wyniki dobrze wyszły 🙂
Eliza mam nadzieję że już się wszystko wyjaśniło 😘 Stresy w tym stanie nie wskazane 😉
Ela co do ruchów to nie wiem czy tak wcześnie można już coś czuc, my to same musimy określic ale w sumie z pierwszym dzieckiem bardzo wcześnie poczułaś ruchy więc może, kto wie 🤪
Ja pierwsze ruchy poczułam gdzieś koło 18 tygodnia, i to chyba nie jest prawda żeby obliczyc termin porodu dodajac 20 tygodni. wg tej teori powinnam urodzic 38 tygodnia a urodziłam w 40 😉

• Mamusia
czesc mamuski! Ja dziś pierwszy dzień powrotu do pracy. Jak narazie jest ok, tylko w pracy sie dziwią dlaczego wróciłam. Hmmm nie wiedzą co mówią. Ja mam znowu przejścia z dzieckiem i już nie mam zielonego pojecia jak do niego trafić. Uciekam bo padam na pysk. Pa mamusie

• Mamusia
justyna_malutka napisał(a):
czesc mamuski! Ja dziś pierwszy dzień powrotu do pracy. Jak narazie jest ok, tylko w pracy sie dziwią dlaczego wróciłam. Hmmm nie wiedzą co mówią. Ja mam znowu przejścia z dzieckiem i już nie mam zielonego pojecia jak do niego trafić. Uciekam bo padam na pysk. Pa mamusie

Oj chyba Cię rozumiem 😉 Jeszcze daję radę z Bartkiem choć momentami jest ciężko... A kto się zajmuje Twoim synkiem jak pracujesz? Dajesz do przedszkola czy opiekunkę masz?
NA pewno nie obwiniaj siebie. To pewnie kwestia temperamentu Twojego dziecka 🙂