Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Długie spacery to nie dla mnie - spojenie łonowe mi wysiada. Jeszcze jakieś wolne tempo to tak.. Ale wystarczy mi tyle co z Bartkiem pospacerujemy. Na szczęście blisko park, blisko wały nad Odrą. Można fajne nawet godzinne spacery zaliczyć. a jak na krócej to na osiedlę ruszamy - u nas spokojnie i dzieci można spotkać, i place zabaw fajne. Od maja to już chyba zamieszkam na placu zabaw 😞

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej! ale byłam zaskoczona jak zobaczyłam ile przez kilka dni postów przybyło.
Ja jak jestem w domu ze wszystkimi to właśnie wtedy omijam komp z daleka, więc stąd taka przerwa. Stawiam ostatnio na czas z rodziną, bo go jakoś było mało w ostatnim roku.

Tysia no to fajnie, że sie udało ze zw- mój gin sam mi zaproponował z m-c temu ale jeszcze nie chciałam, jak teraz chciałam od 5-ego to okazało się, że on na urlopie, poszłam więc do rodzinnego a on też na urlopie :/ zaparłam się poszłam do innego rodzinnego czy mnie przyjmie ale on, że ma wyjazd to poszłam do następnego no i że mnie baaaaardzo bolą plecy i kość ogonowa, że mam kłopoty z bezsennością i wprost by mi dał chociaż do powrotu gin. No i wystawił z kodem B 😁
(to drugie że cierpię na bezsenność w tej ciąży to prawda, ale jakby coraz lepiej).
Meg gratuluję córki 😁 są fajniusie.

• Mamusia
hej
u nas spokojnie chociaż okazało się że mam problemy z tarczycą - jutro badanie połówkowe a za 2 tyg potwierdzenie tarczycy i pewnie jakieś pixy. Do tego już kilka razy traciłam widzenie w prawym oku - nie wiem o co chodzi - macie też tak może??

• Mamusia
czesc mamusie! Ale sie rozpisałyście.
Tysia super ze dostałas zwolnienie. Ja dzis byłam po kontynuacje zwolnienia, bo tu można tylko na tydzien dac.
Dziewczynki cieszcie sie kopniakami, bo pozniej bedziecie plakac jak dzidzia Wam wsadzi noge w zebra i nie bedziecie mogły oddychac hehe Mamusie które juz maja pociechy wiedza pewnie o czym mowa 🙂