Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobranoc Elizka! Trzymaj się dzielnie! nie wierzę, że mogłabyś nie dostać zwolnienia... Ech no... Powodzenia!
Ktoś jeszcze jest? U nas niedziela jest raczej poza domem i na necie nie siedzę. Dzisiaj u teściów planowanie świąt było - fajny nastrój się robi pomału. No i we wtorek mikołaj - ciekawe jak Bartek zareaguuje na prezenty 😉

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
ja w fabryce kawy tchibo.Rozpakowujemy kawe a pozniej ja pakujemy do kartonikow ozdobnych ktore tez robimy...no ja juz kawy nie dzwigam i robie kartony,ale i tak jest zajebi***ciezko

no nie dziwie się KRZESŁO to minimum Ci się należy a nie wspomne o reszcie udogodnień oki ja też uciekam spać bo jutro o 5:40 pobudka 🙃 dobranoc 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
No i jestem a Was nie ma 😞
Trochę mnie przeraziły moje dzisiejsze mdłości - no ileż można!
Dzisiaj rano obudziłam sie wcześniej niż syn i delektowałam się ruchami maluszka w brzuszku bo oczywiście przez cały dzien z urwisem nie ma na to najmniejszych szans!

A jak się mają pozostałe brzuszki?

• Mamusia
Asiu ja jestem ale dopiero teraz :P wiesz co Ci powiem ja dzisiaj od 1 się kreciłam bo mi się też wymitować chciało tak jakoś pełno miałam ,że śliny nie mogłam normalnie przełknąć ;/ więc chyba nie Ty jedna 😘 jutro będzie lepiej 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
Kochane wrocilam z nasz dzidzia wszystko super wazy 245gr i prawdopodobnie bedzie dziewczynka,ale lekarz nie byl pewny w 100% 🙂a zwolnienia nie dostalam 😠 😠 😠 😠

Dlaczego nie dał zwolnienia? o to już spory ten Twoj skarbek :* mówisz ze dziewczynka? ja wizytę mam jutro więc zobaczymy 😁

• Mamusia
Tyssiiaa no nie byl pewny w 100% ale w 90 dziewczynka hehe 😁 😁 😁 bo powiedzial,ze ciaza sie rozwija prawidlowo i,ze mam isc do szefostwa i powiedziec,ze maja mi dac lzejsza prace wiec mu mowie,ze nie ma juz lzejszej a on,ze mam pracowac w tym zimnie i stac sobie 8h...ale mamy w Bielefeld polska gin jutro do niej zadzwonimy i zobaczymy co ona powie

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
Tyssiiaa no nie byl pewny w 100% ale w 90 dziewczynka hehe 😁 😁 😁 bo powiedzial,ze ciaza sie rozwija prawidlowo i,ze mam isc do szefostwa i powiedziec,ze maja mi dac lzejsza prace wiec mu mowie,ze nie ma juz lzejszej a on,ze mam pracowac w tym zimnie i stac sobie 8h...ale mamy w Bielefeld polska gin jutro do niej zadzwonimy i zobaczymy co ona powie

mogłas powiedzieć albo dajesz zwolnienie albo zaraz Ci wpied.... ;D

• Mamusia
Eliza, super, że z dzidzią ok wszystko. Głowa do góry, może coś się uda załatwić.
A ja dzisiaj dostałam informację, że moja gin złamała rękę i musiałam się przemówić do innego gina na tę wizytę za tydzień 😞 Ech, mam nadzieję, że szybko wydobrzeje i styczniowa wizyta już u niej będzie..

• Mamusia
Dziewczynka jak nic 😉
Ja jestem ciekawa co to za lekarz, do którego ide za tydzień. Ciekawę czy choć w miarę doświadczony - czy będzie umiał ocenić płeć? Hm... Chyba jednak w takim razie zaraz po Nowym Roku pójdziemy na 3d/4d. Albo między świętami a Nowym Rokiem.... Na tym G super widac organy wewnętrzne - to mnie przekonuje żeby jednak zapłacić. No i pamiątka dla dziecka będzie 🙂