Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niunia śliczna pociecha !!! słodkości 😘

Tysia , szybka jesteś 🙂 ja to jeszcze nic a nic nie mam ..... muszę zacząć już szukac może ubranek i takich potrz 🙂ebnych rzeczy, najgorsze jest jak się właśnie nie zna płci , ale to narazie można kupowac w neutralnych kolorach, chociaz czuje ,że bedzie chłopczyk i wszyscy zreszta mi go wmawiaja 🙂

• Mamusia
Czarna jeśli chodzi o dziewczynkę to mam siostrzenicę 10 miesięczną więc po niej mam sporo ubranek nawet połowy z tego co mam to nie było ani razu noszone a jesli chodzi o chłopca to też mam sporo ciuszków. Emilka chodziła w kolorach rózowych jak i beżowych, kremowych niebieskich więc ciuszków mam sporo ;D wózek też mam po niej bo w gondoli jeżdziła z 6 miesiecy a spacerówki w ogole nie bo ma inne 2 spacerówki ;p łozeczko dostałam musze je tylko odświeżyć wię praktycznie tylko remont ;/ najgorszy. A jesli czegoś byś potrzebowała to równiez mogę Ci wysłać mam tyle ze starczy dla całego przedszkola ;D

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
marta89 napisał(a):
Kochane 🙂

Właśnie wróciłam z usg 🙂
Bedziemy mieli synka 🙂 Tak swietnie sie ulozyl na badaniu ze wszystko było widac 🙂

gratuluje kochana :* :* :* cudownie!! zdjęcie prosimy 😁 ja tez chce synusia!! 😁

Zaraz dodam 🙂 Jesli mi sie uda 🙂

• Mamusia
no to świetnie 🙂 tez musze poszukac kogos kto by odsprzedal jakies ciuszki, bo szczerze to nie opłaca się nowych kupowac jak dziecko z tygodnia na tydzien jest coraz wieksze ....

marta moje gratulacje, ja ide na usg 4d 5 grudnia bede w 12 tyg ciązy , ciekawa jestem czy cos pokaze ten maluszek 🤔

• Mamusia
ja idę w czwartek na USG mimo innego lekarza mam nadzieje ,że jakoś tam mi zobaczy co ten maluch między nogami ma ;D

czarna szczerze?? to najładniejsze ciuszki są w sklepach "drugiej ręki" nie dość ,że większość jest nowa to są prześliczne.

a na 4D od jakiego tygodnia można iść? 🙂 też pójdę ale dopiero pózniej ,żeby buźke zobaczyć ;D

• Mamusia
Badanie USG 3D/4D ciąży I trymestr (zalecany termin badania 11-14 tydzień
Badanie USG 3D/4D ciąży II trymestr (zalecany termin badania 18-23 tydzień ciąży)
Badanie USG 3D/4D ciąży III trymestr + przepływy pozasercowe (zalecany termin badania 30 tydzień ciąży +/- 2 tygodnie)

Tak pisze na stronie poradni gdzie ide na usg 4 D

• Mamusia
Lekarz mi mowil ze robi od 12 tygodnia, ja jestem dzisiaj w 13tygodniu 🙂
Zalezy jak maluszek sie ulozy.
Wiecie co nie zaluje ze zgodzilam sie na to genetyczne...wiem teraz ze z kazdym jego narzadem jest wszystko dobrze 🙂 Zaplacilam za nie 200zl tylko o 100 wiecej niz za normalne usg a spokoj o wiele wiekszy 🙂