Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

sandroos napisał(a):
super dzieciaczek 😁
Zazdroszcze 🙂

A ja dzis odebralam wyniki i hiperprolaktynemia..

Poprzednio też miałam za dużo prolaktyny a w ciążę zaszłam 🤪 lekarz był zdziwiony 😉

Czarna_Mamba napisał(a):
ja nosze rozmiar C ale teraz to takie D 😮 masakraaaaaa a potem jeszcze jak pokarm do tego przyjdzie to sama nie wiem jakie beda 🙂

Jak zaczniesz karmic to się jeszcze rozmiar zmieni o jakieś 2 rozmiary 🤪 u mnie przynajmniej tak było! A później zostaną flaki! 😜

No ja chciałam karmic jak najdłużej ale niestety musiałam odstawic przez względy zdrowotne, ze względu na moje leczenie (zastrzyki) no i musiałam przerwac. Karmiłam tylko 4 miesiące, myślę że pociągłabym przynajmniej do 6 miesięcy no ale niestety nie mogłam. Za to teraz planuję najdłużej karmic jak się tylko da bo i tak musiałam przerwac leczenie ze względu na drugą ciążę. Zobaczymy jak teraz bedzie 😉

• Mamusia
Hej dziewczeta,

Ale mnie straszycie tymi flakami. 🤢 Ja jak na razie mam rozmiar C, ale zdaje sobie sprawe, ze to jeszcze nie koniec 🤢 Czasami sobie zartuje, ze powinnam zaczac zbierac na operacje podciagania biustu po ciazy 😁 Najfajniej jest jak musze tlumaczyc wszystko mojemu mezowi... 🙂 Normalnie ubaw na calego 😁 😁 To samo dot przyrostu wagi. Moj kochany myslal, ze mowic, iz moge utyc minimum 10kg zarty sobie stroje 😆 Eh... te chlopaki, zupelnie w nieswiadomosci zyja z czym my mamuski bedziemy musialy sie zmagac... 😉

• Mamusia
Ojej a mi zmalaly piersi i to sporo 😞 No i wczoraj znowu mialam wazenie i od ostatniego wazenia schudlam znowu poltora kilo.
Od wrzesnia schudlam 5kg... Lekarz mowi ze mam sie nie martwic bo zaczne tyc ale widocznie tak reaguje moj organizm...Cóż zrobic 🙂

• Mamusia
Zaczęłam czytać na temat tych nowych zasad przyznawania becikowego i znalazłam coś takiego "Mimo, że nowe reguły wchodzą w życie z początkiem 2012 roku, becikowe na nowych zasadach odbiorą dopiero te kobiety, które zaszły w ciążę w kwietniu 2012 roku lub później"

• Mamusia
mikula napisał(a):
Porządki poranne zrobione i nadrabiam co pisałyście,
U mnie niestety piersi jakie były takie są 😞 niestety tylko B
Marta jeszcze do ciebie pytanko bo już znasz płeć czy można przypisać do tego jakieś zachcianki smakowe?[/quot
mikula u mnie od poczatku ciazy mam wrecz obrzydzenie do słodyczy i to do tego stopnia ze nie moge pic nawet slodzonych sokow... a tak poza tym to nie mam jakis szczegolnych zachcianek. Myślalam na poczatku ze to bedzie dziewczynka bo jak przed ciaza mogłam jesc tony kebabow z sosem tak teraz nie jem ich wogole bo nie mam na nie ochoty.
A tak wogole to moja siostra jakis tydzien temu stwierdzila ze bedzie chlopczyk bo mam ladnie wygladzona cere na twarzy zero wyprysków no i schudłam bo w ciazy wygladam szczuplej niz przed 🙂