Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
ja własnie zjadłam GROCHÓWKĘ ;D hahahaha się poczułam jak na jakimś rajdzie harcerzy 😁

Ale bym zjadła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🥴 kurcze no że nie mieszkasz bliżej to bym wpadła 😁

do Poznania zaprszam :d takie wielki gar ugotowany ,że starczy dla każdego 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
ja własnie zjadłam GROCHÓWKĘ ;D hahahaha się poczułam jak na jakimś rajdzie harcerzy 😁

Ale bym zjadła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🥴 kurcze no że nie mieszkasz bliżej to bym wpadła 😁

do Poznania zaprszam :d takie wielki gar ugotowany ,że starczy dla każdego 😁

do poznania mam tylko 100km ale ja za grochowka nie przepadam.

Tyssiiaa napisał(a):
ja za to uwielbiam 😁

Ja też uwielbiam a tak dawno u nas nie było 😮 chyba jutro zrobię!! A do poznania kawałek mam więc może wyślij kurierem bo zanim zajdę do 2013 bedzie 😁

Tyssiiaa napisał(a):
dobra DHL już do Ciebie jedzie nadałam ,że przesyłka ma być w 30 min dostarczona wybrali samolot 😁

he he 🙃 akurat był u mnie kurier ale z DPD 😜

• Mamusia
Hej mamuski,

Wy juz o obiadkacha ja nic nie mam w lodowce... 😞 U mnie tez chyba kurczak z rekawa bedzie 🙂

Tysia super, ze wreszcie masz to zwolnienie. Dobry i tydzien 😉 Odpoczywaj wiec ile sie da. 😜

Katia bardzo ladna tabeleczka 🙂 Wiele rubryczek jeszcze do uzupelnienia, ale juz niedlugo bedziemy wiedzialy kto spodziewa sie corci a kto synka 🙂

Moj synek, podobnie Jak Tysi, rusza sie niesamowicie 😆 Czasami jak kopnie to az w szoku jestem ile ma sily. 😮 Wczoraj jak mylam naczynia, to tak bardzo sie ruszal, ze myslalm, ze nie skoncze. Zaspiewalam mu wiec wszystkie piosenki jakie znalam z czasow dziecinstwa - od "Zuzia lalka nie duza" poczawszy na "Ogorek, zielony ma garniturek" skonczywszy 🙃 Nie jestem pewna czy znacie te piosenki, ale najwazniejsze, ze to zadzialalo i Dominiczek sie uspokoil 😆 😁

Tyssiiaa napisał(a):
najgorsze chyba jak już sie obróci i kopie po żebrach? 😁

U mnie jakieś 2 tygodnie była odwrócona główką do góry i jak dla mnie to to było gorsze jak kopanie po zebrach. Kopała wtedy po pęcherzu i co 2 minuty musiałam do toalety latac bo myslałam że mi się siku chce 🙃

• Mamusia
Zastanawiam sie ostatnio, w ktora strone synek jest odwrocony, ale wciaz nie jestem pewna. Chyba ma glowe po lewej stronie 🙂 Slyszalam, ze najgorzej jak dziecko kopie w watrobe, bo podobno jakies plamy watrobowe sie na twarzy robia 🤢 Co prawda nigdy tego nie widzilam, ale dobrze to nie brzmi 🤢

• Mamusia
midorada napisał(a):
Zastanawiam sie ostatnio, w ktora strone synek jest odwrocony, ale wciaz nie jestem pewna. Chyba ma glowe po lewej stronie 🙂 Slyszalam, ze najgorzej jak dziecko kopie w watrobe, bo podobno jakies plamy watrobowe sie na twarzy robia 🤢 Co prawda nigdy tego nie widzilam, ale dobrze to nie brzmi 🤢

mojej szwagierki siostra pod koniec ciazy dostala takich brazowych plam na twarzy bo maly uciskal jej watrobe.

Rany umieram z glodu a tu mi sie jeszcze ziemniaki gotuja.