Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Midorada super 🙂))

Nenia a nuz bedziesz miec ulge ze wzgledu na brzuszek 😉) Powodzenia!!!! 3mam kciuki!!!

Zauwazylam, ze codziennie marudze, wiec dzis zeby podtrzymac tradycje 🙂)
Zrobcie cos, zeby te kartki z kalendarza szybciej sie wyrywaly 🙂)
9 dni 😞 Zaczynam odliczanie moze bedzie mi latwiej 🙂)

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
midorada świetnie ,że z maluszkiem wszystko ok 😁 byłas na połówkowym??

Nenia trzymam kciuki ,żeby Ci się udało zdać u nas przed mówieniem o nowych przepisach czekało się miesiac na egzamin a teraz po 2/3 miesiace trzeba czekać każdy chce zdać. ja na szczęscie zdałam w czerwcu i mam problem z głowy 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Midorada super 🙂))

Nenia a nuz bedziesz miec ulge ze wzgledu na brzuszek 😉) Powodzenia!!!! 3mam kciuki!!!

Zauwazylam, ze codziennie marudze, wiec dzis zeby podtrzymac tradycje 🙂)
Zrobcie cos, zeby te kartki z kalendarza szybciej sie wyrywaly 🙂)
9 dni 😞 Zaczynam odliczanie moze bedzie mi latwiej 🙂)

Sandra pomogę Ci w odliczaniu 😁 z tym ,że ja będe odliczać do porodu 119 dni 😮 😲 🤨 hahahaha

• Mamusia
witajcie 🙂ciesze sie Midorada ze synuś zdrowy 🙂ja tez sie zgadzam ze czym wczesniej tym lepiej..ja Milenke urodzilam bardzo mlodo teraz ma 14lat ale po rozwodzie w 2005r sie wyszalalam na maksa i teraz spokojnie znowu moge wejsc w pieluchy 🙂a dzidzie zawsze mozna zostawic z babcią i jechcac na 3-4dni w gory czy nad morze... 🙂no i sa priorytety w 4lata chcemy postawic dom i cos otworzyc a wiec jest co robic i bedzie jeszcze tego wiecej zeby dzieci byly zabezpieczone na przyszlosc 🙂

• Mamusia
Tysia to bylo polowkowe i u mnie koniec na ten temat. Wiecej USG juz nie bede miala 😞

Nenia zycze powodzenia z prawkiem. Masz racje, ze nie ma sensu tego odkladac. Zrobisz teraz i bedzie z glowy 🙂

Sandroos ja tez juz bym chciala by czas przyspieszyl, ale tylko jesli chodzi o kwestie porodu i przyjscia na swiat malenstwa. Generalne wolalabym by czas stanal w miejscu, moglabym zrobic te wszystkie rzeczy, ktorych dotychczas jeszcze nie zdazylam. 🥴

• Mamusia
Marta ja na szczęscie za drugim razem mimo ,że za pierwszym bolałam pod ośrodkiem na rondzie ;/ przez moją "cudowną" egzaminatorkę 😠 😠 wredny babsztyl bo inaczej jej nazwać nie można 😁

Aneta super plany oby wszystko się Wam udało 😘 nie ważne jaka przeszłość ważne ,że teraz jesteś szczęśliwa 🤪 🤪

midorada a w 3 trymestrze nie będziesz miała ,żadnego badania? obowiazkowe sa 3 w każdym trymestrze z tego co kojarze za granicą?

• Mamusia
Anett napisał(a):
witajcie 🙂ciesze sie Midorada ze synuś zdrowy 🙂ja tez sie zgadzam ze czym wczesniej tym lepiej..ja Milenke urodzilam bardzo mlodo teraz ma 14lat ale po rozwodzie w 2005r sie wyszalalam na maksa i teraz spokojnie znowu moge wejsc w pieluchy 🙂a dzidzie zawsze mozna zostawic z babcią i jechcac na 3-4dni w gory czy nad morze... 🙂no i sa priorytety w 4lata chcemy postawic dom i cos otworzyc a wiec jest co robic i bedzie jeszcze tego wiecej zeby dzieci byly zabezpieczone na przyszlosc 🙂

Ja nie zaluje, ze w wieku 34 lat zostane mama. To co przezylam, zobaczylam, zwiadzilam przez te wszytkie lata to moje 🙂 Nie jestem pewna czy bylabym w stanie to zrobic gdyby wczesniej pojawilo sie dziecko. Chyba nie, bo priorytety sie zmieniaja i dziecko zawsze jest na pierwszym miejscu, a wlasne potrzeby schodza na dalszy plan. No i w gre wchodzi tez dojrzalosc mezczyzn - nie zawsze sa gotowi w wieku 20tu lat na bycie ojcem. Koniec koncow kazdy jest inny i jest to indywidualna sprawa.

• Mamusia
Dzień dobry mamusie
Ja zgodnie z zaleceniami przeleżałam całe dopołudnie a potem szybki obiadek (ziemniaczlki z jajkiem sadzonym i sórówką z kiszonej kapusty) i znowu odpoczywam. Ale jest już lepiej bo dziś nie miałam już żadnej plamki 🙂
Acha jeszcze powiem wam że bardzo mi brzusio urusł aż mąż nie może się nadziwić że taka różnica z dnia na dzień.

• Mamusia
oto mój brzucho
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/dscn7223i.jpg/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/7589/dscn7223i.jpg[/IMG][/URL]

U mnie wczoraj był ksiądz, naprawde super taki do pośmiania się , bardzo się ucieszył z nowego parafianina. Ten ksiądz zawsze prowadzi msze z dzieciakami więc było naprawdę sympatycznie.