Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no w całej ciązy nie miałam a tu taki psikus nie dokońca jelitówka ale chyba blisko i strasznie boli mnie w lewj pachwinie wykoncze sie 🥴

ide spać 😁 😘 do jutra

informuj nas co się dalej dzieje, bo to może już niedługo... 😉 śpi dobrze 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hello 🙂

o kurka wodna... Emi wstałam późno i już nie widziałam 😞 a coś ciekawego mówili o moim mieście seksu i byznesu 😁 😁 😁 😁 hihihi

Co do fb to też jestem za tym, co byśmy tylko MY tam były, zaraz oblookam co tam się dzieje 🙂

Ja już po śniadanku, ale tez nie mogłam wstać 🙂
Nam znajomek pojechał po auto do Holandii, nie mogę się doczekać 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Kocik jestes wybrancem 😁 hahaha

🤪 🤪 🤪o kurka jaka odpowiedzialność 🤪 🤪 🤪
no jedno już rodziłam to niby coś o tym powinnam wiedzieć 😁 😁 😁 ale od drugiej strony to inaczej wygląda 🙂 🙂 hihihi

tak poza tym witam się z wami kochane 🙂 doczytałam właśnie do tego momentu 🙂
zaraz uzupełnię się na fb z nr tel. no i wasze sobie pospisuje 🙂 co do 'obcych' / nieobcych to też wydaje mi się że powinnyśmy być tylko my brzuszkowe dziewczyny bo takie było przesłanie tej grupy/przy najmniej ja tak to zrozumiałam/

biedna Aniula niech się trzyma jak najdłużej ale kurcze jak ją już na porodówkę chcą przenieść.....cholipa....

• Mamusia
Witajcie brzucholki 🙂kicham i kicham i juz mnie brzuch boli od tego kichania...wczoraj nogi to mi w d... weszły aż na noc wziełam diosminex bo tak mnie bolaly.. 🤢
o 16 mechanik niech mi robi ten gaz bo sie jezdzic nie da co hamuje to gasnie a to automat a wiec musze stanac wrzucić na postój odpalic i jechac a manuala to bym w locie odpaliła 😁ehhh mowię Wam że juz do tego gazu nie mam siły a do Kielc jutro szkoda mi tyle kasy na benzyne wydac 😠

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Hello 🙂

Nam znajomek pojechał po auto do Holandii, nie mogę się doczekać 🤪 🤪 🤪 🤪

właśnie dziś o autach było w DDTVN bo my też cały czas lukamy z autem i generalnie to dupowato....bo mówili że w naszych kochanych autohandlach i na ogłoszeniach w necie w 95% przypadków są skręcone liczniki więc jak tu kupić auto skoro tak jestesmy robieni w bambuko??? trzeba mieć kogoś znajomego w tym temacie a my nikogo nie mamy więc albo musimy kupić ze świadomością że będzie on przekręcony albo nowy z salonu a na taki to nie mamy kaski bo wiadomo ze teraz to są inne wydatki. a sprowadzony? to samemu trzeba by jechać bo ci co sprowadzają też kręcą. i bądź tu mądrym 😮

• Mamusia
Czesc laski!

Ciesze sie ze wpodoba wam sie pomysl wymiany numerow 🙂

Lapie mnie bezsennosc, katasrofa, mloda obudzila sie na siku i juz nie moglysmy zasnac 🤢

Ja mam gdzies w salonie gniazdo os i nie moge nijak zlokalizowac gdzie,od tygodnia zabijam po 5/6 dziennie. Narazie sa zamulone bo dopiero sie budza ale jak sie obudza to boje sie co to bedzie dlatego dzisiaj albo jutro wpadnie szwagier i poprzesowa mi meble, moze tam sie kurwy ukryly.

Lece ogarniac chalupe bo moje dziecko ma wyjatkowy talent robienia w domku burdelik 😠 😉

Emi jakies wiesci od Ani?

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
hahahaha no taki sen miałam 😁 ale szybko poszło 😜

hehe to generalnie tego to wszystkim nam tutaj tego życzę 🙂 żeby szybko poszło 🙂 🙂

właśnie się dowiedziałam że moja kumpelka też będzie mamą i ma termin na grudzień tak jak ja z pierwszym miałam także jest na początku drogi a za nami już tyle 🙂 mi zostało 55dni 😁 😁 😁

• Mamusia
Jejuuuu Wiolkaa 5/6 os dziennie.. masakra, nie znosze os, chociaż żadna mnie jeszcze nigdy nie trąciła..

Ja odkurzyłam, pożniej skocze do mamy do pracy, bo ma od kumpeli jaja ze wsi dla nas 🙂
a po 14 ide w koncu podglądać moje dziecię, mam nadzieje, że nie trafie znowu na kartke NIECZYNNE ...

u mnie jeszcze ponad 70 dni..

• Mamusia
mnie tez jeszcze osa nigdy nie ukuła ale są okropne poszukaj Wiola tego gniazda,a patrzyłas u gory przy oknach na zewnatrz my tak mielismy w szwajcarii w restauracji a pozniej jak zlikwidowali kokon to kurwy przeniosły się do karnisza na firanki bo takie mial male dziurki i tam wchodziły a jakie byly madre jak okno sie zamknelo to malpy lataly kolo szyby i pukaly tak jakby szybe mialy przebic 🤢bleeee masakra...

• Mamusia
Anett napisał(a):
mnie tez jeszcze osa nigdy nie ukuła ale są okropne poszukaj Wiola tego gniazda,a patrzyłas u gory przy oknach na zewnatrz my tak mielismy w szwajcarii w restauracji a pozniej jak zlikwidowali kokon to kurwy przeniosły się do karnisza na firanki bo takie mial male dziurki i tam wchodziły a jakie byly madre jak okno sie zamknelo to malpy lataly kolo szyby i pukaly tak jakby szybe mialy przebic 🤢bleeee masakra...

o fuuuuuj na samą myśl mam ciary bleee