Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no też uwielbiam latte 🙂 🙂
dobrze masz że możesz sobie do kogoś na kawkę wyskoczyć...u mnie wszystko pracujące i dopiero po południu mają czas, a ja po południu to już zajęta rodzinką więc dupa blada....a jak już mam koleżanki nie pracujące to na tyle daleko że potrzebny samochód a tego też brak 🤢 🤢 🤢
co do samochodów to oglądałam wczoraj super wizjer i jak nas w autohandlach robią na szaro także trzeba będzie samemu się kopnąć do Niemiec po auto bo tu nikomu nie można ufać

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Majka ja śmigam w tunikach i ledzajach 😁

Tez właśnie sobie słaba kawke wypilam a teraz leze bo maly mi tak wybija nozki że boli 😞

no najwygodniej u mnie leginsy też podstawa ubioru 🙂 tylko że nie mam żadnej lekkiej tuniczki do tego, muszę się w coś zaopatrzyć, mam na allegro wypatrzone ale nie wiem czy będzie dobre. ale chyba zaryzykuję bo coraz cieplej się robi a to nie drogie.

• Mamusia
no ja leginsiaki wiadomka 😁
Czasem dżinki 🙂
iii mam sporo luźnych bluzek, to w nich śmigam 🙂 ogólnie daje rade.. buty to już wsuwane - typu baletki 🙂

Kocik
u mnie 95% kumpel pracuje.. ale w piatek mam mini zjazd czarownic, mąż idzie na spotkanie procentowe, a ja babiniec otwieram 🙂 hihihi

Co do auta, nam zaufany kumpel przywiózł właśnie dziś.. z Holandii, mój mąż już tam poustalał z typem telefonicznie co i jak, zdjecia dodatkowe kolo podesłał, wszystkich ewentualnych usterek i git malina 🙂 tak sie cieszymy jak jakieś durnie 🙂 hihi teraz tylko przeglad u mechanika i rejestracja.. może w piątek będzie można nim smigać 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny a mnie przerwal tel w czytaniu ksiazki i wiecie co cisnienie mi sie podnioslo bo dzwonila moja chrzestna bo moja mama jakis czas temu do niej dzwonila i na tate takich pierdol nagadala a ciotka to lykla 😠 😠 Dzwonila do mnie z pytaniem jak jest faktycznie to jej powiedzialam jak jest faktycznie i juz kobieta ma inne zdanie (a to kuzynka mojego taty- najblizsza) a moja matka tak potrafi namacic w glowie osobom postronnym ktorzy nie maja wogole pojecia jak jest faktycznie i lykaja wszystko jak swieze buleczki co ona im naopowiada. Z tego wszystkiego wychodzi ze moj tata to dran, pijak do tego nierob itp co wogole nie jest prawda bo tylko on sie domem zajmowal, gotowal obiadki i jeszcze mamie pod nos podkladal wszystko a ona lezakowala w lozku 😠 😠 😠 😠. Az cisnienie mi buzuje tak sie na nia wkurzylam. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Hej dziewczyny a mnie przerwal tel w czytaniu ksiazki i wiecie co cisnienie mi sie podnioslo bo dzwonila moja chrzestna bo moja mama jakis czas temu do niej dzwonila i na tate takich pierdol nagadala a ciotka to lykla 😠 😠 Dzwonila do mnie z pytaniem jak jest faktycznie to jej powiedzialam jak jest faktycznie i juz kobieta ma inne zdanie (a to kuzynka mojego taty- najblizsza) a moja matka tak potrafi namacic w glowie osobom postronnym ktorzy nie maja wogole pojecia jak jest faktycznie i lykaja wszystko jak swieze buleczki co ona im naopowiada. Z tego wszystkiego wychodzi ze moj tata to dran, pijak do tego nierob itp co wogole nie jest prawda bo tylko on sie domem zajmowal, gotowal obiadki i jeszcze mamie pod nos podkladal wszystko a ona lezakowala w lozku 😠 😠 😠 😠. Az cisnienie mi buzuje tak sie na nia wkurzylam. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Kasiu, niestety takie jest życie.... głowa do góry . Nie mozesz sie tak denerwować !! musisz się chyba odizolować całkowicie od Mamy.....
Ja Wam powiem inną historię - brat od mojej Mamy to typowy alkoholik, mieszka u mojej Babci , bo zona go kopnęła w dupe, i tak siedzi bez roboty i pije non stop... problem w tym ze mieszkanie jest juz moje, bo moja babcia MI JE PODAROWALA a on tam mieszka,, na szczescie nie jest zameldowany :/ ale co ja z nim zrobie jak babcia sie straci?? - wywale na ulicę ?? ciezka sprawa... z drugiej strony pomieszkuje tam juz tak z 8lat, i robota bee.. jest bezrobotny i patrzy gdzie tu wychlać.. wczoraj bylam u babci i jak go zobaczylam to myslalam ze sie przewrócę..... istny wrak człowieka... Jest dorosła osobą i jest swiadomy tego ze mieszkanie jest moje , więc powinien juz dawno ulozyc sobie zycie, isc do pracy, tym bardziej ze jest zdrowym człowiekiem.

• Mamusia
Maja to czadowo ,że macie nowe autko 🙂 pochwal sie pozniej bryczką ;p

Jakoś tak dzisiaj miałam wene na szperanie w ciuszku 😁 😁 i tak wyszperałam duzo rzeczy 🙂 no i jeszcze PACZE do garderoby a tam jeszzcze jedna torba z ciuszkami sie znalazla - więc nie jest źle 😁 😁 😁

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
katiaa85 napisał(a):

Kasiu, niestety takie jest życie.... głowa do góry . Nie mozesz sie tak denerwować !! musisz się chyba odizolować całkowicie od Mamy.....
Ja Wam powiem inną historię - brat od mojej Mamy to typowy alkoholik, mieszka u mojej Babci , bo zona go kopnęła w dupe, i tak siedzi bez roboty i pije non stop... problem w tym ze mieszkanie jest juz moje, bo moja babcia MI JE PODAROWALA a on tam mieszka,, na szczescie nie jest zameldowany :/ ale co ja z nim zrobie jak babcia sie straci?? - wywale na ulicę ?? ciezka sprawa... z drugiej strony pomieszkuje tam juz tak z 8lat, i robota bee.. jest bezrobotny i patrzy gdzie tu wychlać.. wczoraj bylam u babci i jak go zobaczylam to myslalam ze sie przewrócę..... istny wrak człowieka... Jest dorosła osobą i jest swiadomy tego ze mieszkanie jest moje , więc powinien juz dawno ulozyc sobie zycie, isc do pracy, tym bardziej ze jest zdrowym człowiekiem.

Od mamy sie odizolowala cala rodzina ja tez ale jednak to matka i chce z nia kontakt utrzymywac bo sie martwie o nia chociaz pieprzy glupoty na prawo i lewo. Oficjalnie wyprowadzila sie do Plocka wiec dosc daleko od nas.

A jesli chodzi o twego wuja to jak babci zabraknie( niech zyje zdrowo i jak najdluzej) to co bedziesz sie litowac nad nim? Wasze mieszkanie i masz prawo go wyrzucic chociaz to rodzina ale facet sam sobie takie wybral zycie i moze jak go sie wyrzuci na bruk to sie chlop wezmie i w koncu cos ze soba zrobi jak nie to i tak byscie nic nie poradzili na jego wybor. A moze trzeba mu jakos pomoc terapie w AA?

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
. A moze trzeba mu jakos pomoc terapie w AA?

Na terapie musi isc dobrowolnie, a jak sie nieraz juz mu powiedzialo ze jest alkoholikiem , to się oburzał i mówił , ze jak my mozemy tak o nim mówić ..... Trzeba byłoby isc do sądu i skierowac na przymusowe leczenie... Moja babcia ma 75lat i nie ma sił juz na to i poprostu go już olewa... ale boi sie wyjsc z domu bo jak on jest pijany, to zapomina o zalaczonym piecu itd Boi sie porpstu ze spali chałupe 🤢 A ja sie go zapytala co zrobi jak ona sie straci , to jej odp ze on ma nadzieje ze sie pierwszy straci :/ i tak w kólko to się kręci.. Wiem ze jak Babcia umrze to go wyrzuce i nie bede miala litosci nad alkoholikiem... Miał i nawet nadal ma czas by sobie jeszcze wszystko poukładać.

• Mamusia
Jeju Katia przykra sprawa.. ale czemu Twoja mama tak oczernia tatę.. Niepotrzebnie teraz się bidulko stresujesz.. i to przez własną mamę.. chyba naprawde powinnaś się od niej odizolowac.. same zmartwienia..

Czarna mnie tacy ludzie to rozwalają.. nie znosze takich nicnierobów.. wrrr
Fajno, że ciuszków juz więcej 🙂 ja to jednego dnia aż cztery prania robiłam, tyle tego 🙃

Emi my się zdecydowaliśmy na auto Nissan Qashqai 🙂 chcieliśmy już taki większy rodzinny 🙂

• Mamusia
Kasiu przykre że mama robi z siebie ofiarę choć to ona winna jest całej sytuacji. Najbardziej szkoda Twojego taty który chyba jest najbardziej poszkodowany.

Co do sublokatora u babci to Kasiu tez nie za fajnie. I raczej będą problemy by się go pozbyć z mieszkania gdy babci zabraknie, bo wątpię czy sam z siebie się wyprowadzi.

Ale się obżarłam placuszkami z jabłkiem, normalnie pękam a Hania dzikie harce mi odprawia 😁
Nawet nie ma ochoty na rosół 🙂

• Mamusia
Hej!

Ja bylam z mloda na spacerku bo w koncu zaswiecilo sloneczko. Czuje sie jak slonica, masakra. Chodze w takim zolwim tepie ze lepiej zebym sie z domu nie wychylala 🙃 🙃 🙃

Wrzucilam zdjecie na fb mojej mychy, ktora aktualnie robi mi burdelik jak zwykle 🙂

Troche sie dzisiaj martwie bo mala strasznie cichutko siedzi w tym brzuszku, wypije kawe to moze ja obudze.

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
przyjechałam z teściem do babci po te drzewka i on korzystając z okazji mówi zajedziemy na chwilę do mojego kolegi i jak poszedł tak godz czekam już w aucie no szlak mnie zaraz trafi!

Niepoważny człowiek- opieprz go jak wróci - należy mu się.