Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wiolka faktycznie dzień pełen wrażeń oby niedziela spokojniejsza była 🙂
Dorota super że z malutką wszystko w porządku i rośnie zdrowi, oby tak dalej do szczęśliwego rozwiązania 🙂
Ja już po urodzinach, było by fajnie gdyby nie było Pana mądralińskiego który tylko ciśnienie podnosił swoją gatka, ale w końcu ktoś z towarzystwa mu zwrócił uwagę i potem było ok.
Ale mi smaka na Karmi narobiłyście, niestety smakiem się obejdę, ale po porodzie to butelkę wtrynię ze smakiem 🙂

Zaraz kolacyjkę sobie zjem i do łózia 🙂

Dobrej nocy życzę wam hipciowate brzusie :*

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hello Babeczki 🙂 😁

ja po spacerku z Mężulem , wstapilismy do Babci - zjedlismy ciasto ,
a przed chwila wtryniłam własnoręcznie robioną pizzę 😁 😁
Ahh te kalorie hihihi aha nie pomijając lodów które tez jadłam 🙂
Jutro zero słodyczy 😉

Wiolka
Boże... z tymi dzieciaczkami to nigdy niewiadomo gdzie wejdą i co zrobią..
Najgorsze jest to ,że nie upilnujesz choćbyś nie wiem co robiła 🤨
Jeszcze wchodzą tam ,gdzie wiedzą ,że nie wolno 🤢 🤢 🤢 wiem bo sama tak robiłam 🙂
Mając 2 lata wspinałam się po wszystkim po szafkach, półkach wersalce... wypadłabym z okna z 6tego piętra gdyby nie mój brat ,który złapał mnie za nogi... nie wiem czy sama te okno otwarłam czy jak to było....
Oczywiście wiem o tym z opowiadań Mamy 🙂

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Wiolka faktycznie dzień pełen wrażeń oby niedziela spokojniejsza była 🙂
Dorota super że z malutką wszystko w porządku i rośnie zdrowi, oby tak dalej do szczęśliwego rozwiązania 🙂
Ja już po urodzinach, było by fajnie gdyby nie było Pana mądralińskiego który tylko ciśnienie podnosił swoją gatka, ale w końcu ktoś z towarzystwa mu zwrócił uwagę i potem było ok.
Ale mi smaka na Karmi narobiłyście, niestety smakiem się obejdę, ale po porodzie to butelkę wtrynię ze smakiem 🙂

Zaraz kolacyjkę sobie zjem i do łózia 🙂

Dobrej nocy życzę wam hipciowate brzusie :*

Nenia widzę ,że p.mądraliński nie przestaje Cie wpieniać 😁 😁 😁

• Mamusia
Dziewczyny nie gadam z wami znowu robicie tylko smaka na piwo! Dzis tesciu tez piwo z sokiem mi przed nosem postawil i ten zapach mi zalecial ze jeszcze troche a bym sie skusila ale powiedzialam ze ide sobie gdzie indziej bo za bardzo mnie kusi tym piwem, a teraz wy znowu wrocilyscie do tematu piwa.

Za to ja wcinam sobie pyszne jabluszko na noc 🙂 i mowie wam dobranoc i ide nyny 😁

• Mamusia
O jeny dziewczyny, Wy jaz spicie a ja wciaz na nogach i spac mi sie w ogole nie chce. 😮 😮

Zrobilam dzis kurczaka curry na obiad i moje dziecko szalu dostalo 😲 😲 😲 😲
Juz drugi raz nie popelnie tego bledu.
Powiesilismy zaslonki w pokoju Dominika - fajnie to wyglada 🙂 Jutro jedziemy po rolete - bedzie synek mial fajowy pokoik. Sromny, ale ladniusi 🙂 🙂

Dorotka -fajowo, ze Julcia zdrowo rosnie 🙂 🙂
Wiolka ja po takim dniu to chyba na sero bym na zawal zeszla. I do tego jeszcze to trzesienie... 😮 😲 😲
Aneta wszystcy faceci tacy sami. Moj tato nie chodzi do lekarza, bo jeszcze sie okaze, jest mu cos powaznego... 🤢 Chociaz robi ostatnio postepy.
Majka dobrze, ze sie odezwalas. Wierzmy, ze to krwawienie to byla jakas jednorazowa, o niczym nie swiadczaca akcja, ale starcha mozna bylo sie nabawic.
Gdzie znow podziala sie Kozinka? czemu nic nie pisze przez caly dzien?

• Mamusia
dobry, dobry :-)
niektore z nas juz na nogach-duzo bym dala zeby pospac sobie do 10 ale gdzie tam...teraz to bym mogla juz pralke prania wstawic albo poprasowac, ale spiacego budzic nie bede. poleze, poczytam ksiazke i popatrze co u Was slychac. czyzby Adas postanowil byc niedzielnym facetem?

• Mamusia
Hej laski!

Skichac sie mozna, wczoraj chwile przed polnoca znowu bylo trzesienie, tym raezme dluzej i mocniej. Nie moglam zasnac nie wiem do ktorej a Majce zachcialo sie siusiu o 5 i juz sspac nei dala, teraz pipka spi a ja sie musze szykowac bo jedziemy do teciow a najchetniej walnelabym sie do wyra.

Tysia o_O fajnie, moze Ci sie juz zaczelo ale nie panikowalabym, spokojnie, co 10min to dlugom, nie ma sensu leciec do szpitala no chyba ze masz jakos mega daleko. Lepiej sidziec w domu jak najdluzej 🙂

• Mamusia
nie mogłam zasnąć bo głód mnie dopadł zjadłam 3 kromki z nutella popijam kakaem i może teraz sie uda bo mój dalej chrapie w najlepsze.
Moja kumpela była tydzień po terminie dlatego pojechała od razu, ale u Ciebie Tysią jeszcze czas więc może rzeczywiscie poczekać jeszcze co będzie sie działo

• Mamusia
Witam wszystkie z rana 🙂
Justyna - czyżby już??? 🤪 🤪 hihihi 🙂 no ale fakt jak nie masz daleko do szpitala to nie ma co lecieć bo ja jechałam bo miałam daleko i mnie zostawili 😮 😮
Dorota wygodna ta Twoja połówka 😁 😁 😁 wyczaił tylko że łóżko wolne i się rozpłaszczył 😁 😁 😁
Wiola kurka ale miałaś wczoraj dzień i noc....może uda Ci się dziś oko trochę zmrużyć bo jak cień pewnie będziesz dziś chodziła....
Maja, Ania co tam u Was???

dziś piękna pogoda 🙂 , lecą z młodym do kościółka i potem brykamy nad morze i mam nadz że dłuuugo nie wrócimy 😁 😁 😁
miłego dzionka brzuchate 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Jestem po śniadanku - pogoda piękna 🙂

Boże... dziewczyny jak Wam zazdroszczę ... Kocik nad morze, Sandra na działkę, o Wiolce już nie wspomne jakie ma widoki .... a ja ?? 😠 😞
muszę gdzieś wyhaczyć jakaś tanią działkę w tym roku , bo nie wytrzymam poprostu !!!!

Kocik
Ty się lepiej szykuj do Tysi bo zostałaś wybrana do odebrania porodu 🤪 🤪

Tysia daj znać co z Tobą 😮
Kozinka where are you ????

• Mamusia
Ja juz u tesciow.

Czarna prosze Cie, ja bym w tej chwili sie spakowala i wrocila do Gdanska. Chorwacja jest fajna na wakacje TYLKO, bo tu i weze, i trzesienia ziemi i kiepska opieka zdrowotna, ceny wloskie a pracy zero. Ja nie na rzekam bo mam wyjakowo dobrze oprocz tego za maz na statku ale tak obiektywnie patrzac to w HR wakacje sa jak najbardziej cudne.

Tysia i jak tam?

Wlasnei przeczytalam, ze trzesienie mialo 3,9 stopnia 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢