Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
🙂)
ksiazka pochlonieta 🙂) Brzuszek nadrobiony, wiec chyba z czystym sumieniem moge isc spac 😁

Cholera jaki mi duzy rozstep wyszedl na nodze w oklicy pachwiny 😞( A wcale nie przytylam jeszcze... no zesz kur...

w okolicach pachwiny to Cię tylko mąż ogląda i to pewnie jeszcze jak jest ciemno więc nie zauważy na sto procent 😜

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Ostatnimi czasy to wogole mnie nie oglada.... ☺️ 😁 😮

to tak jak mój... niby mi lekarz przy wyjściu ze szpitala nie zabronił,ale mój już dawno stracił zainteresowanie w tych sprawach ☺️
ale przynajmniej nie musisz się martwić że cokolwiek zauważy 😁 a potem będzie już tak wyposzczony,że nawet nie zauważy 😁

• Mamusia
no sandra ja wiem,że teraz to nie 😉 tylko mimo to fajnie by było czuć się atrakcyjną dla męża a ten to jakoś nawet nie przytuli ☺️
Aneta arbuz za mną ciągle chodzi,ale ja jak zacznę go jeść to potrzeba połówkę dużego przynajmniej żebym była z niego zadowolona a takiego to ja teraz nie przytacham ze sklepu 🤨

• Mamusia
Anett napisał(a):
a ja dzis przytachalam polowe duze arbuzika i jeszcze inne warzywka i owoce z rynku 🙂ciezko bylo ale dalam rade 🙂

no ja się boję,poza tym wszędzie idzie ze mną Klaudia i nawet jak wezmę wózek,klasyczną laskę to i tak do tego kosza prawie nic nie wejdzie 🥴

• Mamusia
Ale stron na trzaskałyście-nie mam siły nadrabiać.
Wróciłam od rodziców wykończona, pomagałam mamie posegregować ciuszki chrześnicy oraz zabawki. Okazało się ze grzechotek również kupować nie muszę, bo cały wór ich mam 🙂

Kolacja zjedzona, więc czas spać.
dobranoc brzuchate hipcie 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂, wczoraj nie mogłam juz nic odpowiedziec na brzuszku cos się zawiesiło 🤢

No klusek duży aż sama sie zdziwiłam o ile USG nie kłamie hi hi 🙃 no w każdym bądź razie to bgyła juz moja ostatnia wizyta u gina, teraz jeśli do 29 maja nie urodze to 29 mam byc w szpitalu, gin głównie pod uwagę wziął termin OM, pobrał mi też paciorkowca i jesli wynik bedzie dodatni mam go miec ze soba w szpitalu i przy porodzie dostane w tedy podwójny antybiotyk, gdyby sie cos działo mam jechac na izbe.

Czarna ten wózio co ja Ci wysłałam jest dla wysokich osób, męża siostra ma coś ok 175 cm i jest si 🙂

Anetka też się nad tym wóziem zastanawiałam co ty ale nie było go w sklepie, a wolałam jednak kupić taki co widzę na zywo.

Zaraz się wogule zbieram zanieść zwolnienie do pracy, a potem jade do kuzynki po ta hustawke z fischer price i do skarbówki także pewnie sciągne dopiero na wieczór.

Tak sie teraz zastanawiam bo ja juz dostałam ostatnie zwolnienie az do 4 czerwca jest i teraz nie wiem jak urodze to kto składa wniosek o macierzyńske ja czy kadry w pracy???

• Mamusia
Helloł Hipciaki 😘

ja własnie zjadłam śniadanko i zaczynam się szykować do ginaaa 😁 ciekawe też co mi powie 😜 ale chyba nic się takiego nie dzieje więc mam nadzieje ,że będzie si 😁 ☺️ ☺️

u nas w nocy lało i do tej pory się utrzymuje choć teraz już lekko pokropuje to i tak słoneczka nie ma ale jutro i w piątek niby po 25 stopni a w weekend 23? ciekawe 😁 😁

miłego dnia Żabki 😘

• Mamusia
hello mamas 😉
Maja przepis na życie też oglądam ale mnie już ta Knappe wkurza....a raczej Adamowicz że nic z tym nie robi... 😠 😠 bo ja po takim numerze jak wczoraj to bym normalnie chyba za kudły wytrzepała 😁 😁
Czarna fajnie że rybcia smakowała 🙂 ja też bardziej wolę łososia
Aneta fajny wózio 🙂 ja już więcej nie oglądam bo mi się już mój znudził hahaha a nawet jeszcze na dwór nie wyjechał 😁 😁 😁 😁
Emi super że z klopsiem wszystko dobrze no i faktycznie oby więcej za dużo nie przybrał bo będziesz miała wyciskanie 😁 😁
Justyna czekamy na wieści 🙂

u nas pogoda też denna...nawet rano jak mąż do pracy wychodził to tylko uchyliłam oko i powiedziałam : czemu jak ja mam wyjść i jestem umówiona to pada? 🥴 🥴 no i spotkanie odwołałam bo nie mam przyjemności spacerować w deszczu 🥴 🥴

dziś sesja brzuszkowa 🙂 ciekawe jak wyjdzie 🙂
lecę po południu do fryca jakiegoś loka zakręcić 😁

miłego dzionka
😘

• Mamusia
Aga to już dzisiaj ta sesja? Ale czadzio 🙂
Koniecznie później pochwal się wrażeniami i foteczkami 🙂 🙂 🙂
I nawet fryza robisz do fotek, full profeska 🙂
aż sama się nie mogę doczekać Twoich fociaków 🙂 Też coś takiego planuje 🙂

Co do przepisu mnie tez już wkurza, że niektóre sprawy zostaja niewyjaśnione.. kto normalny nic by z tym nie zrobił, zreszta i tak podejrzane juz było jak 5 razy Knappe pytała, czy ma doprawić potrawy..
wrrrr 😠 😠 😠

ale ogólnie dziki szał,
Ps. Jak patrze na Polę, to smiać mi się chcę, to jest dosłownie wariatka hihi, ciekawe jak tam z moją Polusią będzie 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):

Co do przepisu mnie tez już wkurza, że niektóre sprawy zostaja niewyjaśnione.. kto normalny nic by z tym nie zrobił, zreszta i tak podejrzane juz było jak 5 razy Knappe pytała, czy ma doprawić potrawy..
wrrrr 😠 😠 😠

ale ogólnie dziki szał,
Ps. Jak patrze na Polę, to smiać mi się chcę, to jest dosłownie wariatka hihi, ciekawe jak tam z moją Polusią będzie 🙂

😁 😁 😁no dokładnie ta Pola to szalona baba 😁 😁 😁 wczoraj z tymi rurami to myślałam że pęknę ze śmiechu 😁 😁 😁
a to doprawianie tych potraw to wiesz co? po to chyba żeby widza wkurzyć bo tak jak piszesz...kto w normalnym życiu by na coś takiego pozwolił, no mówię jak bym to babiszcze z kudły w tych przyprawach chyba wytarzała i zwinęłabym się ze swoim zespołem precz od takiej baby 😁

no a na sesję to koniecznie do fryca bo moje druty jak bym miała wystawić to klapowate zdjęcia by wyszły 😁
dam znać jak będę już po 🙂

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):

wrrrr 😠 😠 😠

ale ogólnie dziki szał,

😁 😁 😁no dokładnie ta Pola to szalona baba 😁 😁 😁 wczoraj z tymi rurami to myślałam że pęknę ze śmiechu 😁 😁 😁
a to doprawianie tych potraw to wiesz co? po to chyba żeby widza wkurzyć bo tak jak piszesz...kto w normalnym życiu by na coś takiego pozwolił, no mówię jak bym to babiszcze z kudły w tych przyprawach chyba wytarzała i zwinęłabym się ze swoim zespołem precz od takiej baby 😁

no a na sesję to koniecznie do fryca bo moje druty jak bym miała wystawić to klapowate zdjęcia by wyszły 😁
dam znać jak będę już po 🙂

hahahahaahaha ja tez jakbym dorwała, to bym udusiła 😁 😁 😁

A wiesz ile czasu zajmie fotografowi przygotowanie ostatecznej wersji fotek?

• Mamusia
nie pytaliśmy ale raczej on teraz nie ma dużo roboty bo to dopiero się sezon zaczyna (śluby, chrzty czy komunie) więc myślę że nie aż tak długo 🙂
dzis się podpytam.
nie wiem co założyć, chyba tą bluzeczkę z dzieciątkiem na brzuszku 🙂