Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A mnie nic nie swędzi ani piersi nie bolą 🥴 nie wiem czy to normalne? za pierwszym razem bardzo mnie bolały a teraz nic a nic! Moze dlatego że z nich flaki zostały po karmieniu 😁 A Ty Ocia jeszcze karmisz piersią?

ocia napisał(a):
niunia po 3 tygodniach się poddałam. z Aidą też 3 tygodnie równe wytrwałam.

Ja karmiłam 4 miesiące i w sumie pokarm jakos sam zanikł, a Mała jak poczuła butelkę to już nie chciała cycusia..... No a teraz zostały takie okropne flaki aż zal dotykac 😁 Mąż się cieszy że przez tą ciążę przynajmniej znów będą duuuuuuże 😁

• Mamusia
No ja tam nie narzekam na jędrność 🙂
Zawsze właśnie o 21 spal już a teraz co wieczór nowe zajedzie wymyśla. Właśnie się próbuje obrócić z brzuszka na plecy. A zaraz będzie się śmiał jak oszalały 🙂
No a jeśli zaśnie to w nocy się nie obudzi. Jak o 21 się kimnie to do 7 rana mam spokój.

Właśnie miałam pisac że zdjęcie dodałaś 🙂 tylko słabo Was widac ale zawsze to coś 🙂 A za suwaczki też się muszę zabrac tylko nie wiem jak się to robi ☺️ Bo tam trzeba jakieś kody przepisywac a ja nie wiem co gdzie i jak ☺️

ocia napisał(a):
he he niunia kliknij na mój albo jej suwaczek i ci się stronka wyświetli, tam uzupełnij dane i skopiuj kod 🙂 NO i wklej go w swoim profilu w zakładce 'forum'

Bo mi się tam pojawiły trzy kody to który mam wkleic??
I nie rozumiem gdzie mam to dodac? Gdzie w zakładce forum?? Wiem że ciemna masa ze mnie ale nie wiedziałam że aż tak 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej!

Moja zasnela o 20 i wlasnie wstala z wielkim krzykiem, cos jej sie musialo przysnic,bedzie szalec do 2 w nocy 🤢 Maja ssala cyca tylko 3 tygonie i po prostu przestala wiec sciagalam mleko jeszcze 4 miechy, pozniej pokarm zanikl a mega flaki zostaly 🤢

Mnie tez piersi nie bola a w pierwszej ciazy bolaly mnie masakrycznie. Pewnie juz sie nie ma co tam rozciagac 😁 😁 😁

Wiolka napisał(a):
Hej!

Moja zasnela o 20 i wlasnie wstala z wielkim krzykiem, cos jej sie musialo przysnic,bedzie szalec do 2 w nocy 🤢 Maja ssala cyca tylko 3 tygonie i po prostu przestala wiec sciagalam mleko jeszcze 4 miechy, pozniej pokarm zanikl a mega flaki zostaly 🤢

Mnie tez piersi nie bola a w pierwszej ciazy bolaly mnie masakrycznie. Pewnie juz sie nie ma co tam rozciagac 😁 😁 😁

[/quote
Podziwiam ściągac tyle czasu pokarm!! No i witaj w klubie flaczków 🙂 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Hej!

[/quote
Podziwiam ściągac tyle czasu pokarm!! No i witaj w klubie flaczków 🙂 😁

Poszlam w zaparte bo nie chcialam dawac mlodej sztucznego jak mialam tyle mleka ze moglam trojke wykarmic ale ile przy tym wycierpialam to moje. 🤢