Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no ja cos o tym wiem bo bylam mezatka 8 lat a pozniej byl rozwod..tez sie podnioslam cala rodzina stwierdzila ze nie dam sobie rady ale jest inaczej i teraz mnie przepraszaja ze zwatpili we mnie kiedys...Jusia ja tez z Adasiem jestem 2 lata minął dokladnie w walentynki i tez nie uwazam ze to za wczesnie bo z mezem bylam w ciazy po miesiacu bo bylismy tak zakochani ze stwierdzilismy ze chcemy byc razem do konca zycia ale wyszlo inaczej ale i tak jest ok 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jusia 😁 😁 pamiętam jak tak na mnie mówili 😁

14 lutego teraz będziecie mieli 3 lata? :P

my w sylwestra mieliśmy 2 😁 więc teraz 1 będzie 25 miesiecy 😁 ale co tam jest mi z nim dobrze i mam nadzieje ,że jak urodzi się Adaś to będzie jeszcze lepiej ☺️ ☺️

• Mamusia
Tak was podczytuje przy kawie od rana...

Wiadomo, ze trzeba walczyc o swoje marzenia i Tysiu kolezance na pewno sie uda...Wiem, ze to boli i ciezko przez to przechodzic po raz kolejny..Ja poronilam tez dwa razy, wiec jakby nie patrzec to moja 4 ciaza...ale tym razem musi sie udac... 😉!!!!!
Ogromnym plusem, jest to ze w kazda ciaze zachodze za pierwszym podejsciem, wiec odchodzi mi juz mnostwo rozczarowan i kazdy kolejny cykl gdy pojawi sie miesiaczka!!!!
Tak wiec termin porodu przesunal mi sie w stosunku do was o 3 miesiące 🙂) i we wrzesniu tez bedziecie mi gratulowac, a co!!!!!

No to sie wygegalam od ranca 🙂 I juz nie wracam do tematu, co by sie nie nakrecac... bylo minelo i mimo, ze mam to wszystko w pamieci.. to w chwili obecnej nie chce do tego wracac...

Zostało 3 dni 🙂))

A co do informowania rodziny i znajiomych to ja chcialabym powiedziec dopiero jak wrocimy z gor, czyli ok 10 tygodnia ciazy.. Wie szefowa w pracy, maz i dwie kumpele z pracy... aaaa i Nadusia, wiec mam nadzieje ze sie nie wygada 😁

• Mamusia
Witam z rana 🙂
ja juz po sniadanku w sumie juz po 2 sniadaniach bo 1 byl o 6 rano 😁 Zimno dzis i minusowa pogoda a mialam do galerii jechac i zastanawiam sie czy ubrac sie cieplo i ruszyc dupsko troche z domu :P

W nocy chyba musiala mi krew z nosa troche leciec bo mam upaprana poduche :/

Witam się i ja 😉 W końcu wyspana 🤪 🤪 uciekłam mężowi do innego pokoju a on się Małą zajmował całą noc więc nie licząc pobudek do toalety to przespałam w końcu całą noc 🤪 🤪 no ale to koniec dobrego bo dziś idzie na noc do pracy więc się dobre skończyło, nie dużo bo nie dużo, jedna noc zawsze to coś he he 😁
Sandra ja nie byłabym taka pewna czy się córcia nie wygada z informacją.... z doświadczenia wiem że dzieci uwielbiają się rozgadywac co się tam w rodzinie dzieje 🙃 🙃 🙃 więc kto wie może sama poinformuje dziadków 🙃 🙃 ale by było śmiesznie 😁

nic zmykam do nauki bo wczoraj sobie odpuściłam ze względu na wizytę u lekarza

Dzien dobry Piękne Mamcie 😜

Ja też sie dzisiaj wyspałam, i szczerze? jak nigdy!

własnie siedze nad praca zaliczeniowa, juz mi sie nie chce wypełniac tego wszystkiego! czemu człowiek taki durny i trzeci fakultet robi?? co mnie podkusiło... eh...

ale przyjemnosc z tego taka, ze Maleństwo mi sie rusza własnie i chyba mówi " Ucz sie matka ucz! " 😜 😜 😜

CiezarnaKobita napisał(a):

ale przyjemnosc z tego taka, ze Maleństwo mi sie rusza własnie i chyba mówi " Ucz sie matka ucz! " 😜 😜 😜

Morał z tego taki ze bedziesz miała mądre dziecko 🤪

Ciekawe czy mi się sprawdzi bo z Patrycją cały czas studiowałam, zaliczałam egzaminy i ciągle była nauka nauka nauka, teraz podobnie więc wychodzi na to że powinnam miec mądre dzieci 🤪 🤪 🙃 🙃

marsjanka89 napisał(a):
Dzień dobry Mamunie 😉
Ja dzisiaj też się wyspałam tyle, że mnie nie budzi małe dziecko tylko brzuszek 🙂 Zawsze spałam na brzuchu i teraz jak mam spać na boku to mnie strzela 😠 😠
Dzisiaj znów na 12 na praktyki i egzamin o 16 😞 Nic nie umiem he he 😜

Umiesz umiesz 😁 to powodzenia życzę 🙃 🙃

• Mamusia
kozinka napisał(a):
marsjanka wiesz co mój akurat jest taki,że pomaga wszystkim a mnie w domu to już nie 😮 nie wiem dlaczego tak jest ale walczę o swoje wszelkimi metodami 😜 jak nie po dobroci to szantażyk-nie pomożesz-pierz sobie ubrania sam i rób koło tyłka dopóki nie zrozumiesz,że siedzenie w domu w dodatku z małym rozbrykanym dzieckiem to nie wakacje 😜 nie pomaga takie mówienie? to wyciągam wszystko co jest jego z pralki i ładuje mu do reklamówki z tekstem,że jeśłi nie zrobi z tym porządku to na następny dzień to ląduje w piecu 😲 już kilka razy wyciągał swoje ubrania z worka ze śmieciami spod pieca 😁 zawsze wtedy w końcu miałam to o co prosiłam,ale tylko chwilowo,bo jak już wszystko wracało do normy to jego przyzwyczajenie do niepomocy też i tak w kółko więc widać faceta niezbyt się da zmienić na stałe,ale dobre chociaż że chwilowo można coś wyegzekwować 😁 😁 😁 😁

Matko Kozinka ty to masz power!!! 🤪 🤪 🤪NIech laski to czytaja i biora z Ciebie przyklad!!! 😁 😁 😁 Walcz z mezem do konca - nie poddawaj sie, nie mozemy pozwolic by zostac niewolnicamiwe wlasnych domach!!! 😠 😠 😠

Kobitki

Mam pytanie, bo pisze prace z badań marketingowych i potrzebuje jeszcze 10 wypełnionych kwestionariuszy ankietowych, zeby móc dokonac analizy tychze kwestionariuszy - czy nie byłybyście tak miłe i nie pomogły mi w tymże zadaniu?? Oczywiscie nie zmuszam, po prostu grzecznie pytam 🙂