Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
moja jedna kumpela urodziła w 32 waga 1650 i mały ma zapalenie płuc... ale silny chłop 😉 😉 😉 wiadomo nikt nie chce wcześniaka ale czasem nie da się już tego zatrzymać i dzidzia wychodzi jak jest gotowa niby... a nie zawsze tak jest 😞

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
ogladam lejdis ale te kobity sa postrzelone 😁 😁 😁

Kurcze, a ja tego jeszcze nie widzialam... 😠 Kilka miesiecy temu zrobilam sobie liste filmow do obejrzenia zanim synek sie urodzi, ale ciezko czas znalezc no to wszystko...

A ja lejdis w kinie oglądałam i wczoraj miałam sobie jeszcze raz obejrzec i zapomniałam 😮 😁
no nic przynajmniej wyspana jestem 😜

Ja już po sniadanku - 3 malusie kanapeczki, odrobinka masła, 3 plasterki szyneczki chudej i do tego gorzka herbata bleeeee

Zaraz na spacer wybywamy bo cudna pogoda a po południu do teściów 😉 miłej niedzieli życzę

• Mamusia
Dobry brzusie
ja jeszcze w pizamie zaraz wstaje 🙂 taka ladna pogoda dzs a ja czuje sie jalbym pol nocy nie spala czy co. Mala chyba mi na pecherz uciska bo czesto w nocy sie budzilam na siku zasypiac zasypialam od razu.
Czytalam ze pisalyscie o wadze maluchow, ja wogole nie wiem ile moja wazy, ja jak sie urodzilam mialam 2,500 moj tez nie byl duzy.
Dzis na obiad do tesciow trzeba jakos sie wyszykowac 🙂 a wam mamusie brzusie zycze udanej niedzieli ja moze mojego na spacer wyciagne 🙂

• Mamusia
Sandra wyslalam wiadomosc na wrzesniowkach ktora przyslala mi kolezanka zebym z jej loginu ci ja wkleila z pytaniem. Ona nigdy nie pisala na forach wiec nie wie co i jak i dlatego ja skopiowalam to co ona mi napisala bo mnie prosila. Pisze o tym bo pojawil sie pod jej kontem moj adres IP kompa. Buziaki

• Mamusia
hej 🙂
midorada ja w od bożego narodzenia tyję koło 4 kg w miesiąc,teraz od ostatniej wizyty (27lutego) przytyłam już 3 kg,a cukier mam w dolnych granicach 🙂 więc jest ok 🙂
dziewczyny nie panikujcie bo jeśli lekarz,który widział wyniki i nie mówił nic prócz jakiejś tylko diety ograniczającej słodkie to według mnie jest ok 🙂 gdyby była cukrzyca to by nazwał to po imieniu 🙂
moja dzidzia według moich odczuć jest większa teraz, ale zobaczymy jak się urodzi 🙂 wiem tylko,że ostatnio odbiega od normy na 2 tygodnie wyżej,więc pewnie nabrało tempa jak mama zaczęła wtryniać tony słodyczy 😁
miłej niedzieli 😘

Kozinka w moim przypadku wyraźnie powiedział ze to cukrzyca 😞 no cóż jakoś damy radę, cieszę się że przynajmniej bez insuliny się obejdzie......

Aneta wózek fajniusi 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):
hej 🙂
midorada ja w od bożego narodzenia tyję koło 4 kg w miesiąc,teraz od ostatniej wizyty (27lutego) przytyłam już 3 kg,a cukier mam w dolnych granicach 🙂 więc jest ok 🙂
dziewczyny nie panikujcie bo jeśli lekarz,który widział wyniki i nie mówił nic prócz jakiejś tylko diety ograniczającej słodkie to według mnie jest ok 🙂 gdyby była cukrzyca to by nazwał to po imieniu 🙂
moja dzidzia według moich odczuć jest większa teraz, ale zobaczymy jak się urodzi 🙂 wiem tylko,że ostatnio odbiega od normy na 2 tygodnie wyżej,więc pewnie nabrało tempa jak mama zaczęła wtryniać tony słodyczy 😁

Kozinka dzieki za info. Tylko, ze ja utylam 3kg w 2tyg. 😞 NIe wiem co o tym myslec i oczywiscie nie mam z kim tego skonsultowac. Waze sie sama bo tu na wizytach z poloznymi nie waza tylko cisnienie sprawdzaja i sluchaja bicia serca malucha takim aparacikiem. Poza tym troszke sie zdziwilam bo dotychczas tylam po 1 kg na miesiac, a tu nagle 3kg w 2tyg. Troche duzy skok w tak krotkim czasie 😲 😲 Przyznaje, ze bruchol mi sie dosc duzy zrobil, a ostatnio zauwazylam, ze zaokraglilam sie na twarzy (jeszcze przed wazeniem). Rozumiem, ze tycie, to normalne uroki ciazy, ale wciaz wydaje mi sie to dziwne. 😮 😮
miłej niedzieli 😘

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Niby w ostatnich miesiacach tyle sie najwiecej jak pojde do lekarza to mnie pewnie zjebie ze schudlam :-(

Niekoniecznie, bo Adaś mógł przytyć a Ty schudnąć. Wiadomo że cieplej się zrobiło i człowiek więcej się rusza 🙂
A skoro o ruchu mowa idę na spacer z moją chrześnicą Alicją 🙂