Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 🙂 ja już po 😉
Kasia duszności i problemy z oddychaniem się zdarzają 🥴 ja po nocach nie śpie,bo nie mogę się ułozyć,a jak już się ułoże to zawsze jest coś co mnie obudzi,albo Karola tak kopie,że nie mogę zasnąć 😉
co do cieczek to moja sunia jak ją miałam to dostała w ciągu 1 roku jakoś i niezła trzymanka była wtedy,bo wyła do okien jak psa widziała za szybą,a wyprowadzenie takiego psa z cieczką to tez nie lada wyzwanie,bo tabun psów i wszystkie trzeba odganiać 😮 nie mówiąc o tym,że niektóre psy są takie,że potrafią włazić na niskie okna i drapać szyby lub drzwi jak tylko czują suczkę z cieczką w środku 😮

• Mamusia
Maja moje smaki,kształ brzucha itp rzeczy po których "rozpoznaje" się płeć również wskazują na chłopaka,Klaudia według przesądów też jest chłopakiem 😁 więc jesteśmy obie przykładem negowania przesądów na własnej skórze 😁

• Mamusia
Wrocilam, ale musze wam powiedziec, ze ja juz nie chodze, ja zaczynam sie juz kulac... 😞 😞 Normalnie masakra jakas. 🤢
Co do oddychania - dzieki Sandra za wytlumaczenie zjawiska. Dzis w nocy, kiedy wstalam na siusiu tak mi duszno bylo, ze zeszlam wylaczyc ogrzewanie. Stwierdzilam, ze nie mam tlenu, nie mam czym oddychac. Rano moja druga polowa stwierdzila, ze tak jakos strasznie zimno musialo byc na dworzu w nocy... 😁

• Mamusia
Kozinka a te Dziwnówko to nie czasem gdzieś blisko Dźwirzyna, gdzie ja teraz jestem? 😎
Ja się wczasuję teraz, bo w wakacje z meżem odpuszczamy, dopiero za rok polecimy z Polą gdzies w na wczasy 🙂

Aaa ostatnio jeszcze czytalam o wadze dzieciaczków.. jakie Wy macie wagi.. szok, moja Pola to drobinka.. jak bylam w zeszla środe na badaniu czyli bylam w 25tc to Polunia wazyla 740g.. a niektóe klocuszki z forum około 1100..
Z tym, że lekarz, mówił, że z Polą wszystko gra 🙂

My po obiadokolacji.. objadłam się jak dziki bąk.. jak do tej pory mam wage plus 4, to jak wróće bedę miała plus 14 🙂 Takie tu pyszności podają..

Ale zaraz śmigamy na basen to może coś spalę 🙂

• Mamusia
Majka wypoczywaj wypoczywaj 😁 my też za rok się wybierzemy gdzies dalej w tym roku też odpuszczamy niebezpiecznie z takim maluchem 🤨
Wiolka niby się powinno ograniczyć słodycze po 18:00 ale po co fałszować wyniki? lepiej zjeść normalnie 😁 i się niczym nie przejmować 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ja czekam za mężulem do 22:00 w pracy ale już dzwonił ,że ząb go boli więc noc pewnie nieprzespana 🤔

Mój ostatnio też narzeka na zęby a dentysty się boi.
Mój Maly cały czas mi siedzi po żebrem, aż schylić się ciężko

• Mamusia
Co za długi dzień 🙂
Plecy mi tak naparzają, że nie mogę miejsca znaleźć, nawet pas niewiele pomaga 😞 Wydaje mi się że to skutej siedzenia 2 godz. w jednej pozycji na zajęciach w szkole rodzenia, dziś przerabialiśmy 1 fazę porodu.
Kolacyjka zjedzona, teraz spadam spać.
Dobranoc mamusie -brzusie 🙂

• Mamusia
cześć brzusie 🙂
myślałam że wy już tu tomiska napisałyście od rana a tu okazuje się że jestem pierwsza 🙂
dziś później bo poranek był szybki bo mężuś jechał dziś do Warszawy i wstawał o 5rano i mnie wybudziło to, potem młody do szkoły na 8 więc rwany poranek trzeba było odespać.
pogoda nie za ciekawa...słońca brak, wiatr i chyba zimno.dobrze że mam obiadek to nie muszę nosa wytykać z domu 🙂