Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry
Dziś u nas brzydka pogoda, rano wstałam oddać mocz i krew a tu mżawka brrrr aż nie chciało się wyjść z chaty.
Też miałam nie przespaną noc co chwile wstawałam na siku no i te dziwne sny, kleją mi sie teraz oczy ale cóż zaczekam na mężusia zaraz przyjdzie z pracy.
Dziś kolejne zajęcia w szkole rodzenia 😆
Tysia ten wózek BOLDER jest super moja siostra kupiła ale na trzech kółkach i buja w nim dwójke dzieciaczków.

• Mamusia
cześć dziewczyny.
dopiero wstałam....wczorajsza senność nie była nieuzasadniona...rozłożyło mnie na cyce...i to w jeden wieczór 😞 tak mnie gardło boli i połamana jestem że nawet nie mam siły was poczytać
i jeszcze do tego zima wróciła na całego, całą noc musiało padać bo za oknem biało i teraz też pada, do tego bezsłonecznie i zimno koło 0 na termometrze.... 😞 masakra...a najgorsze to samopoczucie...
czekam na lekarstwa aż mąż z pracy wróci bo nawet palca z domu nie wytknę taka słaba jestem

mam nadz że u was lepsza pogoda i samopoczucie
😘

• Mamusia
Hej u mnie jest w odwiedzinach mama wlasnie skonczylam jej wlosy farbowac.
Dzis ide na gimnastyke a nie chce mi sie isc.
Tysia co do jedzenia to jem normalnie posilki tylko juz nie jem dzis slodkiego zobaczymy jutro jak glukoza wyjdzie.
My juz po obiedzie 🙂
Aha wozek fajny cos w podobie do mojego.

• Mamusia
Kocik kuruj się bidulku, u Was śnieg, u nas deszcz i zimno 😞
Trzeba dbać o siebie i brzuszki! Bo taka pogoda to nic dobrego..

Tysia bardzo fajowski ten wózek, jeszcze jak na żywo widziałaś i mówisz, ze gites, to naprawde sponio i cena przyzwoita 🙂

Ja w koncu swój upolowałam 🙂
Midorada z tymi wózkami to jest siedem światów, każdy chce taki by i jemu i Maluchowi było w nim dobrze, by był trwały.. gorzej jak z wyborem auta.. no ja tez miałam przeboje.. z brakiem koloru, ale już git malina 🙂

Ja byłam na dopełnieniu rzęsek i regulacji brwiaczy, dziś mam dzień piękności jak Aneta, my jakoś podobnie u tych kosmetyczek lądujemy 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
http://allegro.pl/listing/product.php?id=82610&product=NmZjN0wTRVxSRFkFBQEMAwRfUBsVWEFqXwJBDQdMNzE1NQ%3D%3D

dla tych które nie mają wózków ten również jest bardzo ładny... ten jasny mi się podoba 🙂 kumpele spotkałam i takim się buja 😁

Ladny wozek, ale nie jest tam napisane ile wazy, jaki ma rodzaj stelazu - plastik czy aluminium, jaki rodzaj fotelika sie tam mocuje (firma)... a ja musz to wszytsko wiedziec... 🥴

• Mamusia
Kolezanka wlasnie zakupila taki
http://www.uppababy.co.uk/Vista-pushchair-pram.html
ma wszystko czego potrzebuje i czego chce, nie liczac ceny 😮

a ja sie czaje na taki
http://www.icandyworld.com/uk/en/products/peach_special_edition
jutro jade go zobaczyc i mam nadzieje do wekendu podjac decyzje i miec to juz z glowy, bo czacha dymi na calego...

• Mamusia
Hey, wpaflam pomiedzy praca a dentysta, bo chwilka wolna jest 😉)

Umieram od 3 rano z bolu glowy normalnie koniec!!!!
A przed chwila jadlam chleb zakrztusilam sie i tak zaczelam kaszlec, ze bol mi sie nasilil dwa razy mocniej, gardlo mnie boli.. masakra.. przez glupie zakrztuszenie...

Stres dentystowy mnie powoli dopada... masakra 🙂
Ktoras z Was tez dzisiaj juz byla??

• Mamusia
midorada napisał(a):
Kolezanka wlasnie zakupila taki
http://www.uppababy.co.uk/Vista-pushchair-pram.html
ma wszystko czego potrzebuje i czego chce, nie liczac ceny 😮

a ja sie czaje na taki
http://www.icandyworld.com/uk/en/products/peach_special_edition
jutro jade go zobaczyc i mam nadzieje do wekendu podjac decyzje i miec to juz z glowy, bo czacha dymi na calego...

Obydwa baaaardzo fajne, ale bardziej mi sie chyba podoba ten, na któy Ty sie czaisz 🙂
A jaka cena?

Kolorki też ma fajne 🙂

• Mamusia
Ale piękna pogoda się u mnie zrobiła, słoneczko daje pełną parą, wiatr też nie pozostaje w tyle, ale głowy na szczęście nie urywa 🙂
Dziś późno zaczęłam robić obiad, wiec głodna siedzę i czekam aż się dogotuje 🙂

• Mamusia
wrociłam 🙂 zakupy tez zrobione na swieta 🙂Wozio fajny ale koła takie male w sumie moze u Ciebie Midorada są inne drogi bo na nasze polskie to mysle ze by sie nie sprawdzily 🙂
Kocik odpoczywaj 🙂
mnie też cos łapie niby gardło boli ale to taki ból jakby szedł od ucha juz sama nie wiem..

• Mamusia
Wy juz po swiatecznych zakupach...fajnie macie... Ja musze czekac na meza, bo sama z siatami nie dam rady. A jak on wraca tak pozno to nie mam sumienia go wyciagac 😞 😞 😞 😞

Co do wozkow - oba modele maja bardzo dobre opinie. Kola szczesliwie sie nie zacinaja pomomo, iz rzeczywiscie nie sa wielkie. Ddobrze sie je tez prowadzi, o czym mam nadzieje, sie przekonac jutro. 🙂 Ten wozek, ktory ja wybralam tez do taniech nie nalezy, ale juz ogladalam ebay i mozna roczne kupic za przyzwoita cene, chociaz wolalabym nowy. Poza tym Icandy ma rozne modele i nazywa je owocami 🙂 Pewnie jak jutro je zobacze to sie zakocham w jakiejs peach i zapewne bedziemy rozwazac model z zeszlego roku lub sprzed dwoch lat... 🙂

• Mamusia
midorada widze każdy szczegół sprawdzasz ale to dobrze po co masz się potem rozczarować jakby w razie czego się coś działo 😜 ja też muszę iść do kosmetyczki 😜
mamuśka dzisiaj ma urodzinki więc najpierw po prezencik kwiatki zdjecie jej wydrukowaliśmy wsadziliśmy w ramke i mina na jej twarzy bezcenna 😁
u nas na szczescie już nie pada nic mi się nie chce...

w carrefurze dzisiaj wykorzystałam swoje prawa PACZE kasa pierwszenstwa i same stare baby parka młodzieży i jedna dziewczyna taśma pełna i do siory mówie i jak zwykle same cięzarne kasjerka na mnie patrzy ale nic nie mowi wiec sie wkur... i poszłam obok i nagle kasjerka wstaje i mowi pani ma pierwszenstwo zapraszam a te stare baby "prosze prosze nie widziałam ze pani w ciazy i ta młodzież tez zapraszamy zapraszamy pani pierwsza" 🥴

• Mamusia
A tak to udają że nie widzą że w ciązy, najbardziej wkurzaja mnie stare babki już nie tyle młodzież co one, w sklepach tak się pchają wózkami udeżają myślą że im wszystko wolno 🤢

Ja oglądam teraz Pierwszą Miłośc i patrzę na łużeczka turystyczne na allegro
upatrzyłam narazie takie http://allegro.pl/modne-lozeczko-turystyczne-kojec-od-kidsplay-i2223828861.html
podoba mi się brązowe ze słonikiem.

Dobrze ze ja nie robie swiat tylko idziemy do rodzicow nic nie musze kupować 🙂

A do Kosmetyczki też musze iść, nie wiem może jutro wstane wczesniej i pujde 🤢 🙂

• Mamusia
mnie też stare kurwy co chwilę popychają,przepychają i deptają...te co zdychają przy kolejkach i u lekarzy...no i jeszcze potem się ciągle słyszy-jaka to młodzież nie wychowana,a na każdym kroku spotykam się z większą kulturą młodzieży niż tych starych zrzęd 😮
a dzisiaj mi młody chłopak ustąpił w biedronce 🙂