Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Mamcie,

NIunia super, ze znow sie odezwalas i jednoczenie STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE NAM!!!!! 😘 😘 😘

Majka daj znac jak sie czujesz. Martwie sie. 😞 😞

Dorotka czekamy na wiesci o Julci 🙂

A propos waszych wczorajszych rozwazan piwnych - poprzedniej nocy snilo mi sie wlasnie, ze piwo pilam 😁 W sumie ja nie mam takich zachcianek, ale moze cos z babelkami bym sobie wypila. 😉

Wyobrazcie sobie, ze wczoraj paczka do mnie nie dojechala. 😠 Oczywiscie zdenerwowalam sie strasznie. Dzis rano juz siedzialam na telefonie wyjasniac sprawe, zwlaszcza, ze w systemie gdzie moge sledzic paczke jest napisane, ze ktos do mnie dzwonil, co jest absolutna bzdura !!! 😠 😠 Wkurzaja mnie tlumaczenia kolesia, ze on nie wie jak to sie stalo, bo dzis pracuje pierwszy dzien po wakacjach - a co to mnie obchodzi!!!!! Ja che moja paczke i koniec kroka!!! Dobra koniec nerwow.

U mnie sloneczko ma byc do poludnia, a potem... wiosenny deszczyk. 😉
Milego dnia dziewczynki.

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hi Hipcie 🙂
Naskrobałyście milion stron!!

U mnie i Poli wszystko na razie dobrze 🙂
Po tamtym małym chlustku nic więcej się nie wydarzyło. Nie towarzyszą ani nie towarzyszyły mi żadne bóle tip. Brzuch też nie twardniał.
Pola wczoraj cały czas bardzo aktywna, dzisiaj też 🙂

Ja mam spokojniejsza głowe, ale cały czas obserwuje to i owo i torbe tez spakowałam w razie co 🙂
Mąż zabronił mi cokolwiek robić, może i dobrze. Lekarz kazał wypoczywać.
Dziś mam gości, więc na pewno miło spędzimy czas 🙂
Spróbuje Was jakoś nadrobić 😘 😘 😘

• Mamusia
Maja to dobrze ze wszystko jest ok, moze mialas jakis wysilek i stad to krwawienie lekkie,ale ja i tak bym skonsultowala z lekarzem zeby mnie obejrzal. Trzymam kciuki by nic zlego sie nie powtorzylo. 🙂 🙂

Rany ale mam przymulony dzien 🥴 🥴 sama jestem nudzi mi sie i jakos czas mi sie dluzy.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Niunia 100 lat 100lat Niech żyje żyje Nam 🙂 🙂 🙂 😘

Maju odpoczywaj - ja i tak bym nie wytrzymała i poleciała na kontrol do lekarza !!
Mała może się ruszać , ale to nie znaczy ,że wszystko jest wporządku !

Ja juz posprzątałam chałupę i teraz usiadłam na dupie i piję kawkę 🙂

• Mamusia
Ooo matko co za puls!!! i nic poza tym jej nie jest???

Takie objawy towarzysza chocby przy wstrzasie, z powodu utraty krwi.. ale jesli dzwoni i pyta to sadze, ze nic wiecej jej nie doskwiera...

ale ten puls ma strasznie wysoki, serce zdecydowanie za szybko pracuje!!!! a nie zaczela brac jakihs lekow, ktore przyspieszaja?

• Mamusia
nic nie bierze teraz mam szersze informacje ona dzwonila ale chodzi o mojego tate(bo sa razem 🙂) to on ma taki puls i boli go pod lewą łopatką ale czuje sie normalnie mierzył cisnienie to teraz mu wyszlo 130/77 puls 180 i cisnieniomierz pokazuje arytmie 😞

• Mamusia
Niunia sto lat zdrówka dla ciebie i Maluszka 🙂
Maju odpoczywaj dużo. Ja bym nie mogła taki spokój zachować, od razu do lekarza bym poleciała skontrolować czy z łożyskiem itp. wszystko w porządku.
Dorota a widzisz z tymi kurierami i ich typowymi wymówkami, utrapienie. Życzę szybkiego odbioru przesyłki 🙂

Ja zaraz obiadek wtrynię, a potem po matulku na urodzinki do przyjaciół się wybieramy i nie wiem o której wrócę, więc miłego weekendu brzuchate hipcie 😁

• Mamusia
Piekna nasza malenka - wazy ok 1750 i wszystko porozwijane na swoj wiek :-)
Taka buziunka sliczna, malo ruchliwa byla bo 9 rano to chyba za wczesnie na badanie :-D lekarza trafilismy takiego, ktorego w ogole nie bylo slychac. jak weszlismy zapytal sie ktora to ciaza, a ja uslyszalam na ktora bylismy zapisani, ktora godzinaz - troche wiec sie zdziwil ze 9.ciaza 🙃