Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Anetka to może Mały Oskarek dzisiaj da Mamci pospać 😉

Ja Wam powiem ,że kiedyś jak myślałam o porodzie to myślałam tylko o tym jak mi pipkę rozerwie i wolałam cc 😁 😁 😁
a teraz wolałabym,żeby mi jednak pipkę rozerwało 🤢

hehe oj chyba też już wolę, choć nie mam porównania...eh....najbardziej to już chcę mojego maluszka mieć koło siebie 🙂

tyle dziś emocji tu jeszcze nie było 🙂 zmykam do wyrka bo padnięta jestem, chyba od tego kibicowania i trzymania kciuków 😉 udziela się 🙂

dobrej nocki brzuszki

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej i ja na chwile
Emi, Midorada i niunia GRATULACJE!!!!

Co do tabelek obydwie juz uzupelnilam 🙂 Tak sie zastanawiam czy poczekac te 15min za programem "Porodowka" czy jednak isc spac.
Maz juz spi i oczywiscie naczyn nie umyl a prosilam go... ech i znowu ja musze. Dobrze ze duzo nie ma 🙂
Dobranoc :*

• Mamusia
Niunia gratulacje 🙂
Ale się dziś dzieje 3 brzuszki rozpakowane, dzieciaczki zrobiły prezent mamom przed dniem dziecka.

Dostałam 0,5kg truskawek i wszystko zjadłam, ahh pyszności mam nadzieję że taka ilość nie zaszkodzo.
dobranoc

• Mamusia
dzień dobry ja po cc spałam dobrze zaraz mam niby wstać no to najgorsze podobno w całej cc. Kocik było dokładnie jak Sandra napisała akcja porodowa szła za wolno i lekarz po zobaczeniu zielonych wód dlatego podjął decyz o cc bo mi od godz 9 do 13 zrobiło sie rozwarcie tylko z 2 na 4 dodatkowo przy kroplowce to lekarz stwierdził ze bardzo wolno idzie i przy zielonych wodach nie można czekać aż do rozwarcia gdzie mały sie przeciśnie, tętno raczej nie spadało bo przy decyzji o cc mi go nie sprawdzali miałam je sprawdzane jakieś 30 min wcześniej.

• Mamusia
Z tymi dzieciakami to ciezkie sprawy 🙂) ja pamietam jak wprowadzilam modyfikowane, zeby lepiej mi spala, potzniej kleik jak juz bylo mozna i tak czy siak gowno 😉))
Tylko cyc i cyc 🙂) 15 min jadla zasypiala na 15 i darla sie 🙂) ale do dzisiaj jej zostalo to budzenie...

Ejj...a Renata jaki nick ma???

• Mamusia
Haj Mamitas 🙂
Wszystkiego, co najpiękniejsze dla Waszych pociech w Dniu Dziecka 😘

U nas od rana pada deszcz, ale to fajnie, trawa nam w ogródku urośnie ładnie 🙂 miałam iść na rynek, ale w deszczu nie bede hasać..
Teściowa mi przed chwilą przyniosła siate czereśni 🤪 🤪 🤪 kochana 🙂

Ja po śniadanku 🙂
Dziś Taty urodziny, więc mini bibka wieczorkiem 🙂

Emi mam nadzieje, że raz dwa dojdziesz do siebie, Wiktorek jest przecudowny!!!
Sandra ta Renia tylko na fb się udziela, ja jej nie znam i w sumie to nie wiem kto to..

• Mamusia
Tysią ja pewnie też bym urodziła normalnie i czekali by aż to rozwarcie sie zrobi gdyby nie zielone wody, mogło by pujsc szybko już dalej albo mogło dalej tak wolno iść a lekarz bał sie pewnie czekać bo u nas w szpitalu było już parę przypadków ze czekali zbyt długo i było za późno potem dlatego teraz sie już boja i wolą nie ryzykowac tylko jak coś sie dzieje to od razu tna. Ja już po cc wstałam i przeszłam z pokoiu do pokoiu i nie jest źle 🙂

• Mamusia
Wczoraj z mężem robiliśmy Polci fotki 🙂
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/266/dscn05711280x768.jpg/][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/5568/dscn05711280x768.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]][/url]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/228/dscn05751280x768.jpg/][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1883/dscn05751280x768.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

😁 😁 😁

• Mamusia
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla waszych narodzonych już dzieciaczków 🙂 Z tych czerwcóweczek to dużo majóweczek się porobiło 😁

Maja fajne fotki, a z tym wymalowaniem Euro na brzuszku czyżby pomysł męża ? 🙂

• Mamusia
właśnie była u mnie lekarka małego i co Ciekawe sie dowiedziałam ze wody zielone mgły sie zrobić przez to że miałam paciorkowca, takze nie zapomnijcie o tym badaniu, mały na szczęście nie jest zarażony, lekarka mówiła że w związku z tym miał też robione jakieś dodatkowe badania ale wszystko wyszło dobrze na cale szczęście

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
właśnie była u mnie lekarka małego i co Ciekawe sie dowiedziałam ze wody zielone mgły sie zrobić przez to że miałam paciorkowca, takze nie zapomnijcie o tym badaniu, mały na szczęście nie jest zarażony, lekarka mówiła że w związku z tym miał też robione jakieś dodatkowe badania ale wszystko wyszło dobrze na cale szczęście

to dobre wieści 🙂 my też z paciorkowcem...

• Mamusia
Maju fajne foteczki brzusia 🙂
Renia jest moją koleżanką i to ja ja zaprosiłam na fb. Tu na forum nie ma jej. Na fb umieściłam informację bo dziś z Renią rozmawiałam.
Ja dziś odbieram wyniki na paciorkowca, ciekawa jestem co tam wyszło czy nie wyszło.
W środę kolejna wizyta u ginekologa, znowu pooglądam Kruszynkę 🙂 to będzie ostatnia wizyta przed wyznaczonym terminem porodu. Następna 25 czerwca jeśli bym nie urodziła wcześniej 🙂

U mnie również deszczowo ale cieszę się bo nie jest gorąco i mniej puchnę 🙂

Miłego dnia