Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Dziewczyny a czujecie juz ruchy maluszkow ???
ja nic nie czuje 🤪 🤪 a jak bylam na usg to mały skakał jak oszalały 😁
az sie dziwiłam ze jak moge tego nie czuc 😮

ja już czuje coraz bardziej intensywne 😁 szczególnie jak kłade się spać to mnie kłuje w bok ;D albo łaskocze jak rybka 😁 cudowne uczucie 🤪 ☺️ 😘

• Mamusia
hehe 🙂 ja tez ide w kimonko 🙂

A ja wam powiem, ze ja marzylam o tym zeby brzuchol bylo widac jak najpozniej 🙂 i teraz chyba mi sie to nie zmieni 🙂

A co do rozstepow.. mozna masowac w siebie najdroszcze kremy, a wszystko niestety zalezy od kolagenu i sklonnosci,,, sie smarowalam cala ciaze, przytylam 6kg i do dzisiaj mam widoczne rozstepy, co mi sie porobily w 33 tc 😞
Dobranoc..

• Mamusia
sandroos napisał(a):
hehe 🙂 ja tez ide w kimonko 🙂

A ja wam powiem, ze ja marzylam o tym zeby brzuchol bylo widac jak najpozniej 🙂 i teraz chyba mi sie to nie zmieni 🙂

A co do rozstepow.. mozna masowac w siebie najdroszcze kremy, a wszystko niestety zalezy od kolagenu i sklonnosci,,, sie smarowalam cala ciaze, przytylam 6kg i do dzisiaj mam widoczne rozstepy, co mi sie porobily w 33 tc 😞
Dobranoc..

Dokladnie, niestety te wsyzstkie kremy sa g... warte, cala ciaze smarowalam sie specjalna mustella do biustu, specjalna do ciala, specjalna na rozstepy i co? i teraz mam tylko kupe kasy wyrzuconej w bloto a rozstepy jak rowy 🤢

Nie myslcie ze jezeli kupicie krem za 100 czy 200 zl to zdziala cuda bo to nieprawda 🤢

Co do ruchow to malenstwo gilga mnei coraz czesciej chociaz nie tak czesto jakbym chciala 😜

Ide sie poprzytulac do mezola poki jeszcze jest w domu 🙂

• Mamusia
dziewczyny no nie mówcie że wierzycie w działanie kremów 😁 😁 😁 dobre...
ja też wierzyłam w pierwszej ciąży,teraz mam je w d... bo smarowałam się rzetelnie po całym ciele a brzuch mam jak sito... i to wyszło przed samym porodzie i po nim też...więc teraz będziecie ładować kasę w te kremy bo rozstępy nie muszą wyjść od razu a rozczarujecie się na końcówce... 😮 😮

• Mamusia
Hehe, widze, ze matki po porodach doswiadczone zostaly roztepami..Ale coz trzeba nauczyc sie z nimi zyc 🙂 hehehe

Oki doki milej niedzieli zycze, ja dzis mam w planach prasowanie i robienie piernikow.. gdzie w zyciu niczego nie upieklam 🙂 hahah, oby chaty nie spalic 🙂
A teraz uciekam na morsowanie jak co niedziele.. Mezowaty spi po nocce, a Nadia stwierdzila,ze dzis na morsy nie jedzie, tak wiec podrzuce ja do prababci 🙂 niech sie wnusia nacieszy, jak ja widzi co 2 tygodnie. 🙂

• Mamusia
sandroos ja z moimi po prostu musiałam się pogodzić,nic innego się nie dało zrobić 🥴 a nawet gdyby się dało to teraz przy drugiej ciąży byłoby chyba jeszcze gorzej,dlatego ja moje mam gdzieś,jakby ich wogóle nie było,mężowi też to nie przeszkadza,no w sumie to jego sprawka 😁 więc co mi pozostaje? cieszyć się,że nie mam męża który mówi mi,że mam wór na brzuchu tylko kocha taką jaką się jest 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂ja po pierwszej ciazy mam bardzo malo rozstepow a teraz kremy ktore stosuje one bardziej wplywaja na podswiadomosc niz czy ja wierze w ich dzialanie czy tez nie...np.stosowanie oliwki na brzuch dla mnie osobiscie jest bzdurą bo ona naprawde wyslusza skore i pozniej wcale nie jest taka jedrna i ten brzuch sie nie wchlania no bo jak wysluszony ma sie zregenerowac..oliwka tak jak najbardziej ale do kapieli jest bardzo wskazana... 🙂