Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Matko już sierpnióweczki 2012 🙂 🙂
Ja też sierpnióweczka tyle, że 2011 😎

Czeka Was na prawdę najlepszy czas, życzę powodzenia i oby wszystko przebiagało bezproblemowo 😘

HIHI
To i ja się witam..również z sierpniówek 2011 🤪
W tamtym roku 17 grudnia zobaczyłam 2 kreseczki na teście a dziś Jagódka ma prawie 4 miesiące 😁 😁 😁 Życzę Wam pięknego stanu błogosławionego i zawiązania się tu na Brzuszku takich wspaniałych przyjaźni, jakie nam udało się stworzyć 😉
Powodzenia 😘 😘 😘

• Mamusia
Widzę, że więcej tu sierpnióweczek 2011 niż 2012 😉 ale mam nadzieję, że nasze grono się powiększy 🙂

Co do błogosławionego cudownego stanu... na razie nie jestem w stanie docenić tych ciągłych mdłości, senności, bólu głowy i brzucha, ale mam na dzieję, że po tym najcięższym trymestrze będzie już tylko lepiej 🙂

aniolek82 napisał(a):
Foga napisał(a):
Strzauka.. ja przez pierwsze 4 miesiące wymiotowałam dalej niż widziałam..a później było dobrze 😉

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 No to pocieszyłas przyszłe mamy 😁 😁 😁

haha, to ja je pociesze - zero jakichkolwiek objawów - az do dnia porodu kiedy dostałam skurczy 😁 😁 😁

Strzauka napisał(a):
Widzę, że więcej tu sierpnióweczek 2011 niż 2012 😉 ale mam nadzieję, że nasze grono się powiększy 🙂

Co do błogosławionego cudownego stanu... na razie nie jestem w stanie docenić tych ciągłych mdłości, senności, bólu głowy i brzucha, ale mam na dzieję, że po tym najcięższym trymestrze będzie już tylko lepiej 🙂

Oj ja na początku też nie doceniałam, mdliło mnie po wszystkim o każdej porze dnia 😁 😁 Każdy zapch przeszkadzał 😁 Przejdzie kiedyś, takie uroki ciąży 🙂

• Mamusia
A ja tak czatowałam na sierpniówki 2012 a tu widzę dziewczyny mnie wyprzedziły 😁
Ja również z sierpnióweczek 2011.
Dokładnie rok temu 13-ego dowiedziałam się, że jestem w ciąży i nigdy nie zapomnę tego uczucia.
Dziewczyny dużo zdrówka Wam życzę, to naprawdę cudowny czas za którym nie raz zatęsknicie.

No i życzę Wam jeszcze abyście się zżyły tak jak my sierpnióweczki 2011, bo chyba żadna z nas się nie spodziewała, że tak się zaprzyjaźnimy 🙂

miłego dnia

• Mamusia
O jej a ja jeszcze mam zdjęcie ciążowe, nie zdążyłam zmienić bo na mamusie się przeniosłyśmy 🙂
No to dziewczyny gratulacje, życzę szczęśliwych chwil w tym wyjątkowym stanie, by każdy ruch jaki poczujecie cieszył, by ta miłość z Was promieniała, by przepuszczano Was we wszystkich kolejkach i ustępowano miejsca w tramwaju czy autobusie, by zgaga i wymioty nie męczyły za nadto i byście się tak zwiążały jak my sierpnióweczki 2011

PS. Śpijcie ile możecie bo potem może być różnie i jedzcie ile możecie bo dieta mamy karmiącej jest uboga 😉

• Mamusia
hej, bardzo się ciesze że nie jestem na tym wątku sama 🙂

ja już na brzuszku jestem 3 lata 🙂 bo mam 2 letnią córeczkę 🙂 kilka dni temu dowiedziałam się że znów jestem w ciąży 🤪 jestem bardzo szczęśliwa , dziś lekarz potwierdził ciążę a za tydzień będę maiła usg i mam nadzieję już usłyszeć serduszko 🙂 termin mam mniej więcej na 3 sierpnia

• Mamusia
Strzauka napisał(a):

hhhih mnie trzymało do 7 miesiąca ( tzn u mnie były wymioty, po 30 razy dziennie 🤢 )...ale wszystko jest do przeżycia 🙂
Pozdrawiam i powodzenia 🙂
Wrześniówka 2011

• Mamusia
maiha napisał(a):
termin mam mniej więcej na 3 sierpnia

No to jest nas dwie 🤪 Mnie prócz bolących i rosnących piersi, napadów jedzenia i mdłości raz na tydzień nic nie męczy 😁
Wizytę mam na 29.12. i jak nie lubiłam chodzić do ginekologa to teraz nie mogę się doczekać 😜

Już sierpień i nowe maleństwa w drodze 🙂 Dopiero nas tu witały,że "już marcówki", a tu proszę 🙂 jak ten czas leci. I cóż mamusie - najgorzej chyba wytrwać na początku ciąży, te dolegliwości 🤢 potem będzie już tylko lepiej i dzidzie sierpniowe przyjdą na świat 🙂
Pozdrawiam 😎