Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hey Lasencje,

my właśnie wróciliśmy z pobrania kwi Małego, nie chciała lecieć bo spał jak się wkuła i nie chciał płakać więc Go drażniły 😉 Mały Twardziel 😘

Strzauka i jak tam? Mały miał chrypkę?
Dziewczyny to Wasze ostatnie dni bez maluchów 🙂

Mam nadzieję że Dorotka się nie pogniewa, ale chcę pokazać jak że wyglądasz świetnie mimo tych wszystkich przypadłości 😉 😘

[IMG]http://i47.tinypic.com/2w7msko.jpg[/IMG]

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
akinimod napisał(a):
Cierpliwość jest cnotą hehee

Ale nich już wychodzą 🙂

chyba rezygnuje z cnoty 😉 oj tam oj tam i tak jestem już babą z brzuchem
czarnyloczku- ja też zwróciłam na to uwagę tak ją wymęczyli a jak sie świetnie trzyma nasza Dorotka.
Całuski dla Miłoszka :* za dzielną męską postawę

• Mamusia
Hej kobietki,
melduję, że jestem cała! tzn w dwupaku nadal.
Kurcze ! ale się u nas dzieje !śliczna Helenka już na świecie 😉 Dorotka w lepszej formie i dochodzi do siebie, Miłoszek ma już miesiąc!!! jjejjuuu! jak ten czas leci!
pampinka- czytałam że Ci to Twoje dziecie niezłe numerki robi 😉) ale najważniejsze , że wszystko ok, a z wagą też nie wierze, że mój przytył w miesiąc tylko 200 g.
agadka- jak ząb???
Czekamy teraz Monia na Twojego maluszka 😉

• Mamusia
hejka!
ja juz nie wyrabiam 😞 wczoraj to sie kapalam co pol godziny bo byly skurcze i myslalam, ze juz 🤪 no ale nic z tego! 😠 dzis ide na wizyte i nie wyjde dopóki mi nie powie kiedy urodze!!! 😉 taaaaaaaa
Pampinka ale ci kreca z ta waga! a wozek to fakt jakos tak kusi ☺️ tez coraz sprawdzam czy raczka wygodnie w rece sie miesci 🙃
Suuperbaba naprawde jestes super! i slicznie wygladasz z mala na rekach! no ja becze 😞 ja tez juz chce!

aaaaaaaaaaaa i wlasnie Monia napisala, ze jest na porodowce! cholestazy nie ma i naturalnie raczej bedzie rodzic 🤪

• Mamusia
Cześć Kobietki 🙂
Ale się usmialam z tych waszych spacerów z pustymi wozkami 😁 Dobrze, ze powóz mojego jeszcze nie dotarł ze sklepu, bo tez by mnie kusilo 😉
Monia to super, ze nie masz tej cholestazy 🙂 To Cię wzięło na poród w szpital 😉 Trzymam kciuk 😘
Dorotka rzeczywiście super wyglada, a Helena cudo 🙂 Ja tez tak chce!
Bisia ode mnie tez oklask jak tylko będzie to mozliwe 🙂
Ja kazalam synowi czekać do dzisiaj, bo mam umówioną wizytę u fryzjera i na pedikiur. W końcu do porodu muszę jako tako wyglądać, bo teraz na głowie mam coś w rodzaju starej miotly 😉

• Mamusia
d-brycz napisał(a):
bisia88 napisał(a):
d-brycz Ty w tym tyg też urodzisz zobaczysz 🙂

no zlota kobieta z ciebie 😁

to teraz będę zaklinać niebo na balkonie by "d-brycz urodziła a kuna ma tata niech urodzi" by nie stracić miana złotej kobiety ( choć w te lato to ja jestem mleczno biała a nawet troche prześwitująca)

• Mamusia
czy któraś z Was zauważyła, że opuścił się Wam brzuch? Bo położna mi wczoraj powiedziała "o ma pani opuszczony brzuch" i dopiero wtedy zobaczyłam, że mam opuszczony, wcześniej tego nie widziałam i nie wiem czy to nie siła perswazji położnej 😉

• Mamusia
Bisia- ja właśnie ciągle tego wyczekuje..bo to podobno zwiastuje poród w najbliższym czasie, jak brzuszek opadnie; tylko ja tak go obserwuje, że nic nie widze :/ i już nie wiem czy nei widzie, bo nie opadł, czy nie widzę, bo się tak przyglądam...
Miałam mieć jutro wizyte ale mojego ginekologa nie ma.. ;/ i nici. Niczego się nie dowiem.. ani co z szyjką, ani z rozwarciem..