Aniu Dziękuję ☺️ idę się jeszcze położyc może jelita się bardziej rozszaleją zapomniałam dodać ze nie pijam kawy w ciąży ale licze że ona doda sowje 3 grosze :P
Też tak macie, jakiej strony na necie bym nie otworzyła, to widzę reklamę z odzieżą ciążową,
mężulek się śmieje, że namierzają ciężarną i dlatego się pokazują 😁
hmmmm zależy jak zyjecie ze szwagrami czy w super kontaktach czy tylko rodzinnych... moja teściowa dostała takie fajne gadżety do wina jak korkociąg, takie cusik zeby się wino po butelce nie lało... zaraz znajdę...
http://www.panprezent.pl/zestaw-wina-ekskluzywny-p-782.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-03&utm_content=782#nclid=67b31a11b7d2c486b5d55910601db588
trochę drogie... hmmm myślałam ze tańsze... ale można kupić winko dla imieninanti a dla urodzinowca np jakiś hmmm koszulę... krawat nie iwem nie jestem dobra w doradzaniu ☺️
kontakty raczej rodzinne
w sumie to też myślę o jakimś prezencie wspólnym do domu i kwiatek
zawsze kupowaliśmy osobno, ale mi się pomysły skończyły,
myślałam też żeby kupić im po bonie do jakiś sklepów z ciuchami, ale sama nie wiem, mało oryginalne może im się wydać, chociaż ja to bym się cieszyła 🙂
Dzień dobry dziewczynki 🙂 Pospało nam się dziś trochę, w nocy Jasiek obudził mnie takim kopaniem, że aż śniło mi się to 😁 Teraz standardowo na śniadanie grzeję parówki i robię kanapki z szynką i chrzanem, a do tego ciepły sok z buraków 😁 Monkado to jest bez recepty i lacto vaginal jest dopochwowo 🙂 około 3 dyszek i spokojnie w ciąży można stosować 🙂 gin powiedział że nic nie szkodzi małemu i ciężarówki w necie też pisały że stosują 🙂
hej dziewczyny 🙂 maz zostawil internet bo tu kota idzie dostac z nudow... piszecie o jedzeniu a nas tu karmia lisciem salaty i serkiem na sniadanie i kolacje ale maz ma doniesc jedzenie 😁 jest lepiej dostaje antybiotyk glukoze na wzmocnienie.... moze w pozniedzialek wyjde caly czas robia badania. Widze jak tu sie kobiety mecza maja malo wod plodowych dzieci przestaja rosnac kobieta w 8 miesiacu jest a dzidzia wazy 1400. Mąż zostawil mi misia zebym miala do lozka 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Kasialeczek
ania_p
idziemy jutro do szwagra i szwagierki na obiad urodzinowo - imieninowy
on urodziny, ona imieniny 🙂
ania_p
ania_p
mężulek się śmieje, że namierzają ciężarną i dlatego się pokazują 😁
Kasialeczek
http://www.panprezent.pl/zestaw-wina-ekskluzywny-p-782.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-03&utm_content=782#nclid=67b31a11b7d2c486b5d55910601db588
trochę drogie... hmmm myślałam ze tańsze... ale można kupić winko dla imieninanti a dla urodzinowca np jakiś hmmm koszulę... krawat nie iwem nie jestem dobra w doradzaniu ☺️
Kasialeczek
ania_p
w sumie to też myślę o jakimś prezencie wspólnym do domu i kwiatek
zawsze kupowaliśmy osobno, ale mi się pomysły skończyły,
myślałam też żeby kupić im po bonie do jakiś sklepów z ciuchami, ale sama nie wiem, mało oryginalne może im się wydać, chociaż ja to bym się cieszyła 🙂
ania_p
raz to się nawet pytałam ludzi jak im się wózek sprawuje i mówili że są zadowoleni,
a mieli bebetto tylko nie vulkano, jakiś inny
Kasialeczek
ania_p
monkado
jaka u Was pogoda? w krakowie piękne słońce więc idę na spacer 🙂
tosiaa
Pospało nam się dziś trochę, w nocy Jasiek obudził mnie takim kopaniem, że aż śniło mi się to 😁
Teraz standardowo na śniadanie grzeję parówki i robię kanapki z szynką i chrzanem, a do tego ciepły sok z buraków 😁
Monkado to jest bez recepty i lacto vaginal jest dopochwowo 🙂 około 3 dyszek i spokojnie w ciąży można stosować 🙂 gin powiedział że nic nie szkodzi małemu i ciężarówki w necie też pisały że stosują 🙂
daria0910