Aniu Dziękuję ☺️ idę się jeszcze położyc może jelita się bardziej rozszaleją zapomniałam dodać ze nie pijam kawy w ciąży ale licze że ona doda sowje 3 grosze :P
Też tak macie, jakiej strony na necie bym nie otworzyła, to widzę reklamę z odzieżą ciążową,
mężulek się śmieje, że namierzają ciężarną i dlatego się pokazują 😁
hmmmm zależy jak zyjecie ze szwagrami czy w super kontaktach czy tylko rodzinnych... moja teściowa dostała takie fajne gadżety do wina jak korkociąg, takie cusik zeby się wino po butelce nie lało... zaraz znajdę...
http://www.panprezent.pl/zestaw-wina-ekskluzywny-p-782.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-03&utm_content=782#nclid=67b31a11b7d2c486b5d55910601db588
trochę drogie... hmmm myślałam ze tańsze... ale można kupić winko dla imieninanti a dla urodzinowca np jakiś hmmm koszulę... krawat nie iwem nie jestem dobra w doradzaniu ☺️
kontakty raczej rodzinne
w sumie to też myślę o jakimś prezencie wspólnym do domu i kwiatek
zawsze kupowaliśmy osobno, ale mi się pomysły skończyły,
myślałam też żeby kupić im po bonie do jakiś sklepów z ciuchami, ale sama nie wiem, mało oryginalne może im się wydać, chociaż ja to bym się cieszyła 🙂
Dzień dobry dziewczynki 🙂 Pospało nam się dziś trochę, w nocy Jasiek obudził mnie takim kopaniem, że aż śniło mi się to 😁 Teraz standardowo na śniadanie grzeję parówki i robię kanapki z szynką i chrzanem, a do tego ciepły sok z buraków 😁 Monkado to jest bez recepty i lacto vaginal jest dopochwowo 🙂 około 3 dyszek i spokojnie w ciąży można stosować 🙂 gin powiedział że nic nie szkodzi małemu i ciężarówki w necie też pisały że stosują 🙂
hej dziewczyny 🙂 maz zostawil internet bo tu kota idzie dostac z nudow... piszecie o jedzeniu a nas tu karmia lisciem salaty i serkiem na sniadanie i kolacje ale maz ma doniesc jedzenie 😁 jest lepiej dostaje antybiotyk glukoze na wzmocnienie.... moze w pozniedzialek wyjde caly czas robia badania. Widze jak tu sie kobiety mecza maja malo wod plodowych dzieci przestaja rosnac kobieta w 8 miesiacu jest a dzidzia wazy 1400. Mąż zostawil mi misia zebym miala do lozka 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Kasialeczek
ania_p
idziemy jutro do szwagra i szwagierki na obiad urodzinowo - imieninowy
on urodziny, ona imieniny 🙂
ania_p
ania_p
mężulek się śmieje, że namierzają ciężarną i dlatego się pokazują 😁
Kasialeczek
http://www.panprezent.pl/zestaw-wina-ekskluzywny-p-782.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-03&utm_content=782#nclid=67b31a11b7d2c486b5d55910601db588
trochę drogie... hmmm myślałam ze tańsze... ale można kupić winko dla imieninanti a dla urodzinowca np jakiś hmmm koszulę... krawat nie iwem nie jestem dobra w doradzaniu ☺️
Kasialeczek
ania_p
w sumie to też myślę o jakimś prezencie wspólnym do domu i kwiatek
zawsze kupowaliśmy osobno, ale mi się pomysły skończyły,
myślałam też żeby kupić im po bonie do jakiś sklepów z ciuchami, ale sama nie wiem, mało oryginalne może im się wydać, chociaż ja to bym się cieszyła 🙂
ania_p
raz to się nawet pytałam ludzi jak im się wózek sprawuje i mówili że są zadowoleni,
a mieli bebetto tylko nie vulkano, jakiś inny
Kasialeczek
ania_p
monkado
jaka u Was pogoda? w krakowie piękne słońce więc idę na spacer 🙂
tosiaa
Pospało nam się dziś trochę, w nocy Jasiek obudził mnie takim kopaniem, że aż śniło mi się to 😁
Teraz standardowo na śniadanie grzeję parówki i robię kanapki z szynką i chrzanem, a do tego ciepły sok z buraków 😁
Monkado to jest bez recepty i lacto vaginal jest dopochwowo 🙂 około 3 dyszek i spokojnie w ciąży można stosować 🙂 gin powiedział że nic nie szkodzi małemu i ciężarówki w necie też pisały że stosują 🙂
daria0910