Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

marta ale śliczny ten wózek co dałas linka w kolorze ASIA tylko ze to do dziewczynki wiec u nas odpada,zresztą moj synek bedzie mial wozek po siostrze koloru limonki wiec tez do chłopca pasuje

• Mamusia
czesc dziewczyny,
widze,ze dyskutujecie o wozkach i ze raczej nie bardzo podobaja sie Wam trojkolowce,ha a ja wlasnie taki sobie upatrzylam i wcale nie uwazam jest niewygodny,co prawda cene ma porazajaca ale moge do niego montowac fotelik maxi cosi wiec to jest plus,w sumie kazdy ma inny gust i najwazniejsze zeby wozek byl wygodny dla maluszka 🙂

• Mamusia
Marta wózeczek śliczny 🙂 wogóle te x landery cieszą sie popularnością i dobrymi opiniami 🙂
Myślałam o tej szafie na zamówienie ale boje sie że jednak fronty będą sie różniły a ja lubię jak coś idealnie pasuje 🙂 chyba że zamówie taką szafę bezpośrednio u producenta tych mebli dziecięcych ale nie wiem czy mi zrobi na życzenie, muszę jutro zadzwonić i popytać 🙂
Rosi my mamy podobny podział obowiązków z Mężem- ja ścieram kurze i sprzątam wc i lazienkę a on odkurza i myje podłogi 🙂
ok ja też już uciekam bo jakoś to słońce mnie zmęczyło 😁
Dobrej nocki 🙂

• Mamusia
Ania my wlaśnie mamy malutką sypialnię- jest tylko łóżko i komoda i dlatego chciałam mieć dużą szafę w dziecięcym bo jest tam taka specjalna wnęka ale chyba nie uda mi sie tego wszystkiego do siebie idealnie dobrać.. 🙂
ok naprawdę uciekam bo padam na twarz 😁

• Mamusia
hej widze ze juz spicie a ja na sek tylko sie zameldowac wiem ze pozno ale odrazu po pracy wzielismy sie za pakowanie z mezem i powiem Wam jestem wykonczona ufff a tu jeszced polowy nie ma jeszce jutro mamy troche dnia i w niedziele nad ranem odjezdzaja nasze rzeczy 😁 przeraza mnie to pakowanie ale coz.
dziewczyny sprzedalismy auto w koncu niestety za niska cene ale przynajmniej poszlo.
mam bajzel w pokoju teraz bo same pudla do okola 😁
ok ja zmykam musimy sie z maluszkiem wyspac bo jutro kolejny ciezki i dlugi dzien.
a mam wyrzuty sumienia bo moja babcia konczy 80 lat dzis a ja nie mialam jak do niej pojechac raz bez auta 2 po pracy o 5 a o trzecie musimy sie spakowac i nie mamy czasu na nic tak mi przykro ale co mam zrobic probowalam dzw ale nikt ne odbieral a potem sie poczta wlaczala jak nie urok to ...
ok teraz juz ide spac dobranoc wszystkim jutro postaram sie zgaladnac choc na 1 min ale nie obiecuje same wiecie 😁

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂
Znowu narobiłam zaległości, ale przeczytałam co do strony, serio 🙂 Mały ma czkawkę i chyba tym mnie obudził 🙂 Leżę i piję kakao 🤪
Wczoraj robiłam glukozę i chyba będzie to moje najgorsze wspomnienie z okresu ciąży 😮 Pomijając to, że była paskudna, to jeszcze przez dwie godziny musiałam siedzieć,a było mi tak niedobrze...Jaśkowi chyba się spodobało, bo brzuch mi podskakiwał 😁 Wieczorem odebrałam wyniki, cukier pod wzór więc teraz pozostaje czekać tylko na środę i wizytę u ginka 🤪 🤪
Co do wózków, to ja chyba zostanę przy xmovie, chociaż ze wszystkich stron słyszę opinie, że przekładana rączka w spacerówce to sprawdza się tylko chwilowo, bo mały zaciekawiony jest tym co widzi przed sobą, a nie mamusią 😁 Jeszcze mam trochę czasu, może mi się odwidzi 🙂 Zachwalają mi także wózek Mutsy, bo ma obrotowy ten dół i podobno super się jeździ, ale widząc wagę to nie nadaje się do wnoszenia na moje drugie piętro 😁
Widzę, że tak jak ja lubicie polatać po lumpeksach 🙂 Powybierałam rzeczy dla Jasia. Te maleńkie są w ogóle niezniszczone 😁 I za tą cenę można poszaleć 🙂
Aaaaaaa! Witam nową koleżankę na forum 😁 😁 Kolejny chłopulek do tabelki 🙂 Wasze panienki będą miały w kim wybierać 😁

Daria, popłakałam się czytając to co spotkało Twoją siostrę. 😞 nie byłam nigdy w takiej sytuacji, więc moje słowa tutaj nie na wiele się zdadzą. Nie umiem wyobrazić sobie tego bólu 😞 W takich momentach zabiłabym kobiety, które usuwają swoje ciąże, bo uważają, że są sprawy ważniejsze niż to małe życie w środku 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Cześć kochane
dzisiaj sobota i mogłabym pospać a wstałam o 6, poleżałam do 7.30, ale już mnie kręgosłup zaczął boleć i wstałam (tak w ogóle to boli mnie ok kilku dni krzyż),
chyba mnie słońce obudziło, postanowiłam dzisiaj wziąć przykład z Kini i posprzątać, ale mnie zajmie to chyba więcej czasu 🙂 strasznie dom zapuszczony, no i remonty nadal trwają,
i jeszcze obowiązkowo musi być przerwa pół dniowa na siedzenie na dworze, bo szykuje się lato 😁
zmykam jeść śniadanko bo mi się lokator dopomina 😁
wczoraj to mi maleństwo takie harce urządzało, że się śmiałam i płakałam, nadal jak mi się brzuch rusza to reaguję płaczem, ze szczęścia oczywiście 🙂

• Mamusia
Ja mam zamiar poleżeć jak narazie 🙂 Wczoraj byłam u koleżanki na urodzinach i muszę przyznać, że już nie nadaję się na takie imprezy 😞 siedzieć i pić herbatę, wszyscy alkohol 🙂 a na dodatek inne znajome, które między sobą komentują mój wygląd i brzuch, jestem na to uczulona 🙂

• Mamusia
No Kasiulek wczoraj i cały tydzień było kiepsko a od 22 to normalnie disco w brzuchu miałam
i właśnie coś sobie wymyśliłam, moje dziecko jest podobne do mamusi odżywa na wekend 😁 imprezy urządza, tylko że mamusia już tak nie może a i nie chce 😁