Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny
dzisiaj trochę później piszę,
w pracy jak w pracy, później obiadek a teraz siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić 🙂
Karola współczuję bólu zęba, ja od zawsze mam problemy z zębami,
robię z nimi porządek a za chwilę znowu coś do zrobienia
A co do złego humorku to chyba musi po prostu samo przejść, można próbować, ale wiem po sobie, że musi samo przejść, niestety

• Mamusia
W sumie to mnie jak mam zły humor to pomagały przynajmniej kiedyś
np. takie kawałki
http://www.youtube.com/watch?v=hHDZYpIN3e0

a co do wykonawcy to jest to chłopak od nas z Dąbrowy, śpiewał ostatnio w xfactorze, w sumie to podobno drugie jego podejście w tym programie,
powiem Wam że na żywo jest zaj.......ty 🙂 słyszałam go z 3 lata temu, jak miał 16 lat chyba, normalnie ciary, ciary 🙂

• Mamusia
Boję się, że zrobi mi się wielkie dziursko, chociaż kolczyka już z 1,5 roku nie mam 🙂 Mój pępek nie może być bardziej wystający, odstaje pod każdą bluzką, w calej okazałości. Nie mam jak go nawet schować 😁
Dziś robię bułeczki z wędliną, pomidor i cebulka 🙂 Chętnie dorzuciłabym majonez, którego jak na złość w lodówce nie ma ! 😠
Bo zapomnę, widziałam dzisiaj ludzi w galerii z Xmove'em Europa 😁 Fajny kolor! Taki jak na zdjęciach 🙂

• Mamusia
Aniu słyszałam tego gościa, głos ma świetny, bardzo mi się podoba!
Już mi trochę lepiej, położyłam Franka zaraz pójdę sobie jakąś kolację zrobić, pooglądam tv i poczekam do 23 na mężusia.
Dziewczyny słyszałyście o najnowszych doniesieniach w sprawie Madzi z S.? aż skórki gęsiej dostałam!

• Mamusia
Popłakałam się.
http://wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,temat.html
Miałam właśnie do Was pisać, w takich momentach żałuję, że nie ma w Polsce kary śmierci. Dziewczynka była tak piękna, i te zdjęcia z jej uśmiechem... A ta suka tak postąpiła... Nie mam słów, bo ciągle mi łzy lecą...

• Mamusia
Witam wieczornie 🙂

Jestem wstrząśnięta tymi informacjami o Madzi!!!! Co za ludzie, a właściwie to ludźmi ich nawet nie można nazwać!! Płakać się chce 😞

Karola buziak na poprawę humoru 😘 Ja mam podobnie jak Ania, jak mnie coś dręczy to najlepiej się wypłakać i z głowy. Takie poprawianie humoru nie działa na mnie, muszę wyrzucić co we mnie siedzi i jest ok 🙂

• Mamusia
Ja uważam, że winna jest "matka". Tego jestem pewna w 100%, ojca nie chcę oskarżać, ale sprawia wrażenie ukrywającego coś. Dla mnie ta sprawa od początku była dziwna. Jak można swoje dziecko, część siebie zabić? Nie wierzę w żadne słowa tej kobiety.
Tak jak od początku nie wierzyłam, że przy nieszczęśliwym wypadku można tak dokładnie wszystko zaplanować. To porwanie, to krążenie żeby je upozorować. I najważniejsze, jak można malutkie ciałko swojego dziecka położyć w takim miejscu? Ja miałabym wyrzuty sumienia przysypując kamieniami i gruzem chociażby któreś z moich zwierząt. Bo nawet one stają się częścią naszego życia i od początku do końca chcemy traktować je tak jak na to zaslużyły. Nie mówiąc już o swoim jedynym dziecku... Nie mogę pojąć, teraz jestem w stanie poświęcić wszystko dla mojego syna, którego znam z moich wyobrażeń. Jak można sporządzać listę rzeczy, dla których warto nie mieć dzieci?!
Mogłabym tak w kółko, ale z całego serca gratuluję tym którzy pokazali całej Polsce jaka jest prawda. Do tej pory każdy z nich żył historią o nieszczęśliwym wypadku (który oczywiście zdarzył się kobiecie, której jedynym marzeniem w ciąży było poronienie). Mam nadzieję, że tą morderczynię spotka kara na jaką zasłużyła, chociaż i to życia Madzi nie zwróci.

Dzień dobry Brzucholki 🙂 Ale zaszalałyśmy dziś, aż trzy a jeszcze 8.00 nie ma 🤪 My właśnie wsunęłyśmy wiosenne śniadanko (kanapki z twarogiem ze śmietanką, rzodkiewką i szczypiorkiem, pycha) i jesteśmy gotowe na nowy dzień 🙂 Moja malutka teraz pewnie pójdzie spać znowu a ja sama nie wiem co mam dziś robić 🤨
Wczoraj zrealizowałam swój plan z zeszłego tyg i oglądałam Porodówkę o 00.30 😁 Uwielbiam ten program naprawdę! Jak się dziecko rodzi to czuję się taka szczęśliwa i tak bardzo nie mogę się doczekać 🙂
Miłego dnia 😘

Tosia sama miałam smaka, a że doprosić się jej nie mogłam to pojechałam wczoraj na ostatnią chwilę na bazarek już prawie zamykali 🙂Ale zdobyłam 😉

• Mamusia
Rosi ja też zaczęłam ogladać Porodówke, ale nie w takich godzinach jak Ty 😉 Aż tak wytrwała nie jestem. Ostatnio to nawet męża zaprosiłam na taki seans, siedział i oglądał ze mną 😎 A co! niech wie co go czeka i ze każda kobieta krzyczy a nie później będzie mi mówił że tylko ja 😁

• Mamusia
witam 🙂
wczoraj byłam cały dzień u siostry na wsi i nie pisałam, dotleniłam się z dzieciakami, zaraz pewnie pójdziemy na spacer 🙂
co do kłótni w małżeńswie to chyba są wszędzie, ja się ze swoim kłócę ale kocham go nad życie a jak ratowałam mu życie wtedy co się zatruł gazem to dopiero dotarło do mnie że bez nioego nie wyobrażam sobie życia

• Mamusia
Witam Dziewczyneczki 😁
Moja kruszyna jest taka cwana ze mnie kopie w najlepsze a jak powiem ze maz ma sie z nia troche pobawic i przyklada reke do brzucha to jest spokojny jak aniolek 🙂 wtedy cisza a maz sie smieje ze wie ze przy tatusiu trzeba byc grzecznym 😁 smieszne bo tak jest prawie za kazdym razem. Teraz czekam na kolezanke bo poszla corke do przedszkola odprowadzic i na kawe wpadnie 🙂