Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Rosi, Monkado, Tośka dzisiaj Nam STUDNIÓWECZKA[/size] strzeliła lallalaal może teraz szybciej poleci 🙃

IMPREZKA 😁 za sto dni przytulę mojego pluszaczka 😁 a tak wogóle Kasia, żebyś czasem czerwcówką nie została skoro może Ci się przesunąć poród wcześniej 😁

• Mamusia
Monikas dziękujemy za komplementy o Kaji...

Tak w ogóle to lekarz powiedził mi tak " Teraz to się nie dzwię ze dziecko tak Panią kopie jak ona nie ma miejsca bo jest poprzecznie ustawione to tak jak by Pani w pomieszczeniu które ma 170 cm wysokości a 50 szerokości w poprzek miała siedzieć to też by Pani wierzgała" 🤪 wiec Kajuśka coś wiercipięta taka że ho ho bo ostatnio inaczej ułożona była...

• Mamusia
Ale się objadłam 🤪 Zjadłam trzy kanapki z szynką, jajkiem, pomidorem, rzodkiewką, szczypiorkiem i majonezem, pączka i pół czekolady 🤪 😁 😁 😁

Monikas powodzenia dla Męża w poszukiwaniu pracy 🙂

Kasialeczek ale by było jakbyś faktycznie miała dwie Kaje 🤪

Dziewczyny gratuluję STUDNIÓWKI!!! 🙂 Ale ten czas leci, ta ciąża dużo szybciej mi mija niż z Nikosiem. Ciekawe czy równie szybciej przeleci ta najgorsza końcówka.. 😜

Ja idę do gina 12.04, ciekawe czego tym razem się dowiem.. chłopak czy dziewczynka a może bliźniaki 😁 😁 😁 😁 Oj nie, wypluwam te słowa 😁

Hej Brzuchatki! Ja dziś mam taki wolny dzień jakiś, ruszam się jak mucha w smole! Byłam rano w mieście (zbierałam się godzinę) jak wróciłam to teściowa już u mnie była na chwilkę. Potem obiadek, pizza dziś, i drzemka na kanapie wieczorem do spowiedzi z mężulkiem pojechaliśmy ale na mszy już mi się nie chciało zostać ☺️
No rzeczywiści dziś stówka nam pękła 🤪 Tosia ale ja już twierdzę od zeszłego czwartku, że trzeci trymestr zaczęłam 😜 według Brzuszka.net 26tc to już 3ci trymestr i mi się to bardzo podoba 🙃
Kasiulek będziesz dizś spać jak zabita, bo takich wojażach z dzieciakami 🙂
Ja też przed chwilą wsunęłam arbuza i zaraz chyba idę po jeszcze ☺️
Dziś pierwszy raz zauważono, że jestem w ciąży 🤪 Najpierw babeczka, do której chodzę po avon jak tylko weszłam to zauważyła a potem na bazarku Pani powiedziała do męża "weź obsłuż tą panią w ciąży" 🤪 pękałam z dumy, że w końcu ktoś się kapnął.
Smerfetka mnie najbardziej urzekły te niby body z żyrafką czy czymś takim 🙂 super są!
Ja jutro mam wizytę, już się doczekać nie mogę. Ciekawe ile moja księżniczka już waży 🙂 Kasielaczek Twoja to już pannica naprawdę 🤪 Ale nie zdziwię, że jak moja też będzie coś koło tego, bo miesiąc temu ważyła 0,5kg.
Ufff ale się napisałam. Aaaa jeszcze zapomniałam Wam napisać, że jak ostatnio robiłam badania (prywatnie robię ale w swojej przychodni) to Panie nic ode mnie nie wzięły 🤪 ja do niej, że przecież jeszcze zapłacić muszę a ona "to przyjdzie Pani koło 13.00 to wyniki już będą" a ja "ok". Wysłałam męża i mówię "tylko zapłać" a on wraca i mówi, że Pani powiedziała, że dziś mają taki dobry dzień 🤪
Od kiedy ten cukier mi wyszedł taki wysoki to nie jem w ogóle słodyczy no i jak na złość dziś mam taką ochotę na czekoladę, drożdżówkę, murzynka, wafelka w czekoladzie itp, że zwariuję chyba 🙃 zjadłąm kilka suchych biszkoptów jak dla dzieci ale to nawet nie było "prawie" 😞

• Mamusia
Witam wieczornie 🙂

Ja tak na chwilę bo padam na twarz a poza tym jutro wczesna pobudka bo idziemy z Nikosiem na 8 na bilans dwulatka.

Rosi powodzenia jutro na wizycie i oczywiście czekamy na wieści 🙂
A Pań z przychodni pozazdrościć 😉

Smerfetka jejjjjuuu jakie słodkości już nakupowałaś 🙂 🙂 Tyle różowego, super! 🙂

Żegnam się na dziś, dobranoc 😘

• Mamusia
hej hej 🙂
Ilka to trzymam kciuki za ten kredyt żebyście sobie kupili to wymarzone gniazdko 🙂
a ja jak byłam na tym badaniu z glukozą to mi pani nie pozwoliła wcisnąć cytrynki.. i było bleee 😞 ale na szczęście wynik wyszedł ok i nie musiałam powtarzać 🙂
Kasialeczek ale Kajcia duża! to dobrze, niech rośnie zdrowo tylko rzeczywiście jak tak dalej pójdzie to zostaniesz czerwcóweczką 😁
ciekawa jestem ile moja Córcia waży.. ostatni pomiar jaki miałam (chyba miesiąc temu) to ważyła chyba 380g 😮
Smerfetka daj znać co Ci szef powiedział
Rosi, Kasialeczek, Tosia to może wpadniecie do mnie odtańczymy poloneza i schlejemy sie picolem!!! 😁 😁 😁

• Mamusia
A i byłam dziś na szkole rodzenia, troche sie uspokoiłam, ogólnie położna przedstawiła poród jako wczasy na hawajach 😁 - wanny z hydromasażem, ruchome fotele sterowane na pilota, nie golą, nie robią lewatywy, nie nacinają krocza, chyba że na życzenie, generalnie nic tylko rodzić 😁 😁

• Mamusia
Hejka,
ja sie tylko przywitać chciałam. Właśnie zbieram się do stomatologa 😞 😞
Kasiulek mam nadzieję że ten śnieg nie przyjdzie do nas, bo kurtka zimowa w szafie (nie dopinam się w niej) a w wiosennej mi z kolei zimno i tak nie wiadomo w co się ubrać 😠
Zaglądnę po powrocie jak będę w stanie, bo zawsze wymęczona wracam...

• Mamusia
witam z rana brzuszki, po wczorajszym dniu juz mnie nic nie zdziwi, jak mowilam wczoraj szef mnie wezwal do siebie i jak sie okazalo ktos anonima na mnie napisal, ze ja siedze sobie w domu albo jezdze do rodzicow a szef musi mi placic, ze lekarz mi zalatwil zaswiadczenie ze nie musze chodzic do pracy, ogolnie ze jestem dziwk....a moj byly to taki dobry. Mowi wam jak to wczoraj uslyszalm to mnie z nog zwalilo....teraz pezynajmniej wiem jaka wspanialm rodzinke od mojego eks mialam.i to by bylo na tyle . sodze ze to bylo naprawde ladnie z jedo strony ze mi to pokazal.

kasiulek to było do przewidzenia 😉 U mnie pogoda spoko i mam nadzieję, że już tak zostanie do świąt 😠 I tak już ustaliliśmy, że nie idziemy na rezurekcje tylko na 11.00 w pierwsze święto bo rano to nie dość, że będzie okropnie zimno to ludzi full i nie wystoję.
Kasielaczek to super masz z takim pomocnikiem 🙂 Ja na razie kulek mocy nie mogę 😠 Dobrze, że dziś już do tego lekarza to mi powie co i jak z tym cukrem bo zwariuję niedługo, i tak dziś wsunęłam berlisso czekoladowe. Obym tylko nie musiała trzeci raz glukozy robić 😲, trzymajcie kciuki!

Dobra ja też biorę się za porządki, takie codzienne, bo się zabałaganiło w domu troszkę, nie wiem czemu 😉