Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe Kasiulek ja też chciałam Ci dać oklaska ale poczekam 53min 😁 U Nas było i to i to, pokarmu coraz mniej było a i Nikoś coraz mniej chciał cycusia więc to było bardziej takie bawienie się raz, dwa razy na dzień i tak w dniu kiedy kończył 9mcy ostatni raz przystawiłam Go do cycusia, podoił i zapomniał że w ogóle coś takiego istnieje 😁 😁 😁

• Mamusia
no tak jak jakis skurcz ale taki bolesny... ja zaraz panikuje bo sie boje 😞 😞 ale maluszek sie rusza wiec chyba nic zlego sie nie dzieje... Boje sie bo moja ciocia poronila w 7 miesiacu druga ciocia w 4 a meza kuzynka w szóstym 😞 😞 no i moja siostra teraz. Wiem wariuje...

• Mamusia
Hej hej 🙂
U nas była śliczna pogoda więc byłam na dłuuuugim spacerze a później szkoła rodzenia, później sprzątanko i jestem dopiero teraz 🙂
Marta trzymam za Was kciuki, będzie dobrze 😘 daj znać jak tylko będziecie po 🙂
Daria- Ty również daj znać po badaniu i nie zapomnij wkleić fotek 🙂 Nie mam pojęcia co to za skurcz Cie złapał, nigdy takiego nie miałam.. może Maluszek wepchnął tam swoje odnóże? 😉 Ja też miałam przypadki poronień wśród znajomych i rodziny w 7,8, a nawet 9 miesiącu i też sie często boje o Malutką ale jeśli czujesz ruchy to nie martw sie 🙂
Dziewczyny a ja nie mam zgagi to znaczy że moja Córa będzie łysiutka? 😮 a ja już gumeczki kupiłam 😁 😁 😁

hej dziewczyny, ja dopiero wróciłam. Z malutką wszystko ok, też leży w poprzek i nóżki i główkę ma w dół, pokraka mała 🙃 a ostatnio była całkiem pionowo, jeszcze mąż się śmiał, że co będzie do góry nogami leżeć 😉 Waży już 850g podobno w normie jak na ten tydzień, dużo jej nie pooglądałam bo twarzą do środka się odwróciła. Widziałam tylko grzbiecik dokładnie i jak mierzył brzuszek. Oczywiście zapomniałąm zapytać o wszystko o co chciałam, taka guła ze mnie 🙃 Co do cukru to niestety po świętach do szpitala na kilka dni na dokładniejsze badania ale póki co to mogę jeść słodkie ale nie przesadzać 🙂 Mam pozwolenie na budyń czekoladowy i babkę wielkanocną 🙂 Więc prosto od lekarza byliśmy na małych zakupach i zajrzeliśmy na przepyszny deser lodowy z jogurtem nat, musem z kiwi i bitą śmietana 🙃 🙃 prawie mnie pokonał! Zostało pół gałki lodów z 4 ☺️ Planowałam jeszcze rurkę z kremem ale już bym pękła!
Idę namówić męża żeby dał mi porodówkę zobaczyć, może się uda 😉 ale on jest fanem You Can Dance 🤨
Ciekawe czy ta moja koza mała kiedyś śpi, bo ostatnie kilka dni mam wrażenie, że jej się to nie zdarza 😮
Dobranoc dziewczynki, kolorowych snów

• Mamusia
Monkado powiem Ci tak, jak nie masz zgagi to się ciesz!!! 😁 😁 😁 Ja też dziś póki co się cieszę, bo jeszcze się nie objawiła 😁
Rosi widzisz, z tym cukrem nie jest aż tak kiepsko u Ciebie jak jeszcze z babką możesz zaszaleć 😉 Aż ciekawa jestem ile mój Klocek waży 😁 Wizytę mam w środę po świętach, to jeszcze w święta go podtuczę 😁 😁
Zmykam do telewizorka, może jeszcze nie zasnę 😎

• Mamusia
Daria mi też się wydaje że to jednak Maluszek Cię tam ugniata, bądź dobrej myśli i nie zamartwiaj się niepotrzebnie 😘

Monkado z tą zgagą to jeszcze nic straconego, także może Twoja Córcia będzie miała bujną czuprynę 😁 😁 😁 😁

Rosi kurde pobyt w szpitalu, współczuję.. ale najważniejsze że nie jest tak źle jak Ci się wydawało, możesz jeść słodycze 🤪 😁

Ja powoli zmierzam do łóżeczka 😉 Dobranoc 😘

• Mamusia
Oj Rosi współczuję tego szpitala.. 😞 ale przynajmniej nie masz abstynencji cukrowej 😁 mam nadzieję że badanka wyjdą dobrze i szybko Cie z tamtąd wypuszczą 🙂
Macie rację dziewczyny z tą zgagą- z dwojga złego wolę mieć łysą Córkę 😁 😁 😁 oczywiście tylko czasowo, bo później to dobrze by było żeby sie na tej glowce coś pojawiło 🙂
Ja też już uciekam - miłej nocki 😘