Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
witam 🙂
z tym poparzeniem Patryka wylądowałam u chirurga bo tak mu rana się szpeciła, i teraz chodzimy na opatrunki do szpitala

Kasiulek biedny ten Twój Patryczek 😞 Mam nadzieje że szybko ta rana Mu się zagoi 😘
A te body z promocji niektóre takie superaśne 😁 Ja juz nie powinnam oglądać takich stron, bo wszystko bym chciała a później nawet nie zdążę raz założyć 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Tosia w pierwszej ciąży to na tym etapie już było wszystko na tip top 😁 A tym razem podchodzę bardziej na luzie, spokojnie.. jest jeszcze czas.. 🙂 Obym tylko w porę się obudziła 😁 😁

Kinia słyszałam że poród boli 😁 tak że spoko na pewno nie prześpisz.

A tak w ogóle to wróciliśmy z zakupów nie w pełni udanych, ale o tym zaraz, a tu tyle stron naskrobane, czytam sobie i na bieżąco będę odpisywac

Ilka myślę, że jakby moja teściowa przyjechała na porodówkę, to oprócz mnie urodziła by jeszcze cała reszta z porodówki, wszystkie na raz + ciężarne przechodzące pod oknami szpitala 😁

• Mamusia
Doczytałam, oczywiście narobiłyście mi smaka na wszystko, po kolei
Koleżanka mi mówiła, że w Krakowie przy rynku można pyszną czekoladę na gorąco wypic w wedlu 🙂 ale mnie to coś na kakao bierze,
Kasiulek chyba przeoczyłam wpis: Patryczek oparzył się, mam nadzieję, że nie cierpi i wszystko jest w porządku, dostaliście oklaska od nas 🙂
Muszę też do biedronki jechac i kupic ten proszek, w sumie ogólnie zamierzam prac chyba w dzidziusiu
Kinia dla Was też oklask po limicie poleci zdjęcie jest naprawdę superaśne 🙂 ciekawe czy w wydaniu mój brzuch i mój mąż, będzie równie słodko wyglądac? NIEEEEEEEEEEEEEEEE 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Ania a ja myślę że jakby Twoja teściowa przyszła na porodówkę to urodziłyby nawet te kobiety które nie są w ciąży 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

HAHAHAHAHAHA KINIA PADŁAM! 😁

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
kinia_nh napisał(a):
Ania a ja myślę że jakby Twoja teściowa przyszła na porodówkę to urodziłyby nawet te kobiety które nie są w ciąży 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

HAHAHAHAHAHA KINIA PADŁAM! 😁

O kurde! dobre jesteście 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Ale ładne te ciuszki w C&A są i teraz jest przesyłka gratis 😁

A teraz o dzisiejszych łazienkowych zakupach 🙂 pojechaliśmy po wannę i kabinę, bo mężul mógł pożyczyc duży samochód z pracy, no i oczywiście okazało się że kabiny nie ma, a było 5 szt. na stanie 😞 na zamówienie trzeba czekac 2 - 3 tygodnie
kazali zostawic nr tel. że zadzwonią, jak będzie, oczywiście załamka,
pojechaliśmy kupic wannę, chociaż to się udało, wróciliśmy do domu a tu telefon, że kabina będzie na środę, bo przywiozą z katowic 🤪 i nawet transport będzie gratis, bo mieszkamy niedaleko

• Mamusia
ania_p napisał(a):

A teraz o dzisiejszych łazienkowych zakupach 🙂 pojechaliśmy po wannę i kabinę, bo mężul mógł pożyczyc duży samochód z pracy, no i oczywiście okazało się że kabiny nie ma, a było 5 szt. na stanie 😞 na zamówienie trzeba czekac 2 - 3 tygodnie
pojechaliśmy kupic wannę, chociaż to się udało, wróciliśmy do domu a tu telefon, że kabina będzie na środę, bo przywiozą z katowic 🤪 i nawet transport będzie gratis, bo mieszkamy niedaleko

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):

to się wam udało 🙂

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Oooo i Kasiulek, do Ciebie też pytanie, bo nie zauważyłam, że jesteś online ☺️ GAPA... ☺️
ja robiłam sama bo Marcel urodził się latem to miałam świeże warzywa, Patryk urodził się zimą ale też sama robiłam mu zupki, kupne jadł tylko od święta