Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe dziewczyny to ja mam lepszy plan- zaczynam rodzić- robię szybciutko lewatywkę, gole sie lub goli mnie Mąż i dopiero jadę do szpitala 😁 mam tylko nie lada dylemat- co wcześniej: lewatywa czy golenie? 🤨 😁 😁

a ja meczy dziś nie oglądałam chociaż miałam plan żeby wylukać Męża na trybunach 😜 ale że przyszła koleżanka to przegapiłam 🙂

oj ale późno, spadam też do spanka tylko nie wiem czemu Córcia jeszcze nie śpi.. coś jej sie ostatnio pozmieniało.. 🙂
dobranoc 🙂

• Mamusia
Witam sie jako pierwszaa 😁 u mnie zapowiada sie piekny dzien (chyba) jak narazie .. moj ukochany mezczyzna wyszedl do pracy, ale za nim to zrobil to tak halasowal, ze sie juz obudzilam 😠 on to nigdy nie umie sie rano cicho zachowywac... i do tego ma milion pytan z rana 😠 ide zrobic sobie jakies sniadanko... 🙂

• Mamusia
Witam sie jako pierwszaa 😁 u mnie zapowiada sie piekny dzien (chyba) jak narazie .. moj ukochany mezczyzna wyszedl do pracy, ale za nim to zrobil to tak halasowal, ze sie juz obudzilam 😠 on to nigdy nie umie sie rano cicho zachowywac... i do tego ma milion pytan z rana 😠 ide zrobic sobie jakies sniadanko... 🙂

• Mamusia
Witam 🙂
Ja też już nie śpię. Obudziłam się razem z mężem i pewnie teraz już nie zasnę. Właśnie wcinam śniadanko.
Dziś mają przywieźć nam nową pralkę, więc muszę siedzieć i czekać. Cieszę się, bo już długo na nią czekałam, tzn mój mąż jak ma kupić jakiś ważniejszy sprzęt do mieszkania to najpierw ok 2 tyg albo i dłużej zastanawia się co wybrać, siedzi w necie i szuka, chodzi po sklepach i ogląda...zwariować można 🙃 Ja tam poszłam z nim raz do Media M. i mówię " Ta jest ładna" - to tylko usłyszałam "Ona nie ma być ładna tylko praktyczna" 😮 No i więcej nie chodziłam 😁

• Mamusia
ilka napisał(a):
Witam 🙂
Ja też już nie śpię. Obudziłam się razem z mężem i pewnie teraz już nie zasnę. Właśnie wcinam śniadanko.
Dziś mają przywieźć nam nową pralkę, więc muszę siedzieć i czekać. Cieszę się, bo już długo na nią czekałam, tzn mój mąż jak ma kupić jakiś ważniejszy sprzęt do mieszkania to najpierw ok 2 tyg albo i dłużej zastanawia się co wybrać, siedzi w necie i szuka, chodzi po sklepach i ogląda...zwariować można 🙃 Ja tam poszłam z nim raz do Media M. i mówię " Ta jest ładna" - to tylko usłyszałam "Ona nie ma być ładna tylko praktyczna" 😮 No i więcej nie chodziłam 😁

Ilk a skad j a to znam 😁 moj tak chodzi od 3 tyg kupuje radio samochodowe bo sie zdecydowac nie moze i wkoncu niby sie zdecydowal to ja wczoraj przez neta zamowilam i jest dzsi do odebrania w sklepie hahah ale tak jest zawsze ze wszystkim

• Mamusia
a tak wogole to witam sie i ja wlasnie wcinam sniadanko buleczki z serem almette mniaam

mam zamiar wspasc na strych i poszukac jeszce pare rzeczy, potem wizyta u gin aha a wczesniej robie obiad ale mi sie nie chce, mielone , ziemniak i i mloda kapusta....

a wczoraj mialam zagladnac ale to najpierw jade do banku tel, M mowi zawracaj bo ziemie wioza na dzialke ostalam sie na dzialce jak glupia, przynjamniej slonko bylo. Potem wpadlam do sklepu do dzieczyny mojego brata potem do banku i poznije zawiezc z Madzia auto ich do naprawy i ja k wrocilam chlopaki juz byli,wiec obiad odgrzac... az w koncu przysnelam z moim po obiedie hahh

jak M poszedl liczyc metry do tynkow z moim ojcem to do mamy przyjechala znajoma z trojka dzieci dziewczynki - rozpieszczone jak dziadowskie biczke masakra myslalam ze je udusze- i pomyslalam i ja chce byc matka :P ale nie nasz Oliver nie moze taki byc nie ma szans, one by na glowe weszly szok!!

• Mamusia
Dzień dobry 😘
Kasia, pamiętasz jak miałaś problem z oczami ostatnio? Mam tzw. światłowstręt jeszcze od rana, przyłożyłam do oka chusteczkę, bo świeci mnie przez powieki 😞 Cały czas mi łzawi, ale nie ropieje, Jak wyleczyłaś? Zasrana służba zdrowia, nie dość że płacisz składki, to nikt Cię od zaraz nie chce przyjąć! A najlepsze, że mój tata pracuje w Orlenie i płaci dodatkowe składki, żeby nas przyjmowali do orlenowskiej przychodni od zaraz. A tu dupa!
Na dzień dobry tvn dziś o kobietach w ciąży w internecie 😁
Mama dzwoniła, rozmawiała z okulistką i ta baba powiedziała że to może być bardzo poważna sprawa i uszkodzenie rogówki, załamałam się, jak nie urok to sraczka, jadę prosić do orlen mediki o przyjecie, a jak nie to do ogólnego i na oddział. SUPER!!!!!!!!!! zamieszkam w szpitalu
Kurwa po prostu już mam dosyć, napiszę sms jak będę musiała zostać. 😞

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Dzień dobry 😘
Kasia, pamiętasz jak miałaś problem z oczami ostatnio? Mam tzw. światłowstręt jeszcze od rana, przyłożyłam do oka chusteczkę, bo świeci mnie przez powieki 😞 Cały czas mi łzawi, ale nie ropieje, Jak wyleczyłaś? Zasrana służba zdrowia, nie dość że płacisz składki, to nikt Cię od zaraz nie chce przyjąć! A najlepsze, że mój tata pracuje w Orlenie i płaci dodatkowe składki, żeby nas przyjmowali do orlenowskiej przychodni od zaraz. A tu dupa!
Mama dzwoniła, rozmawiała z okulistką i ta baba powiedziała że to może być bardzo poważna sprawa i uszkodzenie rogówki, załamałam się, jak nie urok to sraczka, jadę prosić do orlen mediki o przyjecie, a jak nie to do ogólnego i na oddział. SUPER!!!!!!!!!! zamieszkam w szpitalu
czekamy na wieści 🙂

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Dzień dobry 😘

Tosia trzymaj sie nie bedzie tak zle!!! daj znac co i jak

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂
Ja też już po śniadanku, dzisiaj kanapki z pasztetem i ogórkiem konserwowym - mała mi świruje 😁
przypomniałam sobie jak pierwsze miesiące ciąży jadłam non stop ogórki, kiszone, konserwowe, świeże (ale te były niedobre)
Tosia mam nadzieję, że to nic poważnego, daj znac po wizycie
Z tymi zakupami sprzętów do domu to u nas, jak tak teraz myślę podzieliło się, mąż wybierał telewizor, komputer, ogólnie sprzęt rtv i grający, a ja agd
no i dla mnie też najpierw to musi byc ładne, ale nie należę do zdecydowanych osób
i jak już mi się spodoba, to później czytam opinie,
no i czasowo to trochę schodzi, czego mój M nie lubi, bo on to by wszedł do sklepu i kupił
ciekawe tylko czemu tak nie zrobił z telewizorem 🙂

Jaka u Was pogoda, bo u nas leje od wczoraj 😞