Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to mam następną fotkę Zojeczki na tapetę 🤪
Rosi śliczna ta Twoja córa i wydaje mi się czy cała mama z niej?

Ilka komplecik super i też wydaje mi się, że cena spoko, jakbyście chcieli kupowac wszystko osobno to wyszłoby drożej,

a ja dzisiaj super się czuję, brzuchol nie jest twardy i nie ciąży, no to siedzę i już kombinuję co by tu zrobic 🙃 ale póki co leżę na tarasie bo w cieniu super chłodzik jest 😁

Wiesz Tosia, że chyba kupię też to łóżeczko z ikei co Ty 🙂 kurcze tak mi się podoba, że trudno szczebelki się wytnie kiedyś i wtedy się będę martwic 😁
a ten okulista to przesadza, na co czeka z tym zaświadczeniem, aż rodzic zaczniesz

Ciotki zwariowały 🙂 Oho budzi się moje Słonko kochane.

Znalazłam te zgubione zdjęcia 🙃 telefonem je robiłam, gapa ze mnie, bo szukałam w aparacie.
Cyganeczka 🙂
[IMG]http://i46.tinypic.com/j5frd3.jpg[/IMG]

[IMG]http://i50.tinypic.com/2s76zvq.jpg[/IMG]

i ostatnie, mój superhero 😉
[IMG]http://i50.tinypic.com/73ld14.jpg[/IMG]

Oczywiście dziękuję za miłe słowa w imieniu Zojki 🙂
Doczekacie się dziewczyny swoich Skarbów, niesamowite jest jak wielką miłością można darzyć taka małą istotkę 🙂

• Mamusia
Też mi się wydaje, że to mała Rosi 😁 Jest przepiękna. 🙂
Ilka, a Ty już 37 tydzień 🤪 Jasiul donoszony 🙂 Oklask dla Was!
Aniu, kupuj śmiało, nie kosztuje majątek więc później nie będzie żalu wypiłować szczebelków 🙂 I ten biały materacyk z Danpolu ładnie wygląda w nim 😁 Poza tym w takim jasnym to każda pościel będzie fajnie wyglądać 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):
I jak tak patrzę na Zojeczkę to dochodzę do wniosku, że muszę na listę zakupów dopisac więcej ubranek, bo to moje dziecko to coś ich mało ma 😁

H&M zdecydowanie! 🙂 Takie są tam ubranka (szczególnie dla dziewczynek), że nie jestem w stanie opisać 🤪 A teraz jak sa przeceny to większość od 10 do 30 zł 😁

tosiaa napisał(a):
ania_p napisał(a):
I jak tak patrzę na Zojeczkę to dochodzę do wniosku, że muszę na listę zakupów dopisac więcej ubranek, bo to moje dziecko to coś ich mało ma 😁

H&M zdecydowanie! 🙂 Takie są tam ubranka (szczególnie dla dziewczynek), że nie jestem w stanie opisać 🤪 A teraz jak sa przeceny to większość od 10 do 30 zł 😁

No ja właśnie też tam ostatnie zakupy poczyniłam 🙂 I już bym chciała więcej 🤪
Planuję sobie, że po wizycie 12 lipca będę chciała kupić sobie sukienkę na chrzest i zajrzę jeszcze do zary dla dzieci bo tam tez mają cudne ubranka tylko jeszcze przecen nie ma.

Tosia pościel w paseczki extra!

• Mamusia
Hej hej 🙂 oczywiście nic jeszcze nie wiem.. kolejne ktg jak na moj gust rowniez ok Kornelka oddycha równo i miarowo wiec mam nadz ze dzis wyjde..
Sorki ale odpisze tak pobieżnie bo ciężko sie pisze przez tel

Rosi Zojeczka jest przecudowna :*

Kasialeczek powodzenia na ktg

Karola ktg wyszło źle i dlatego leze na patologii ale chyba juz jest ok.. Popros swojego lekarza o zaswiadczenie on nie powinien mieć problemu z wymysleniem powodu w koncu prowadzil Cie całą ciążę i tylko on wie co jest w Twojej kartotece, nikt tego nie sprawdzi

Ilka zastrzyki mam brać tylko do dnia porodu pozniej dokonuje rytualnego spalenia pozostalych zastrzyków a popiół zakopie w ogródku 😁

Ania trzymam kciuki za zakończenie remontu!

• Mamusia
Tak, mogę rodzić - 37 tydz. 🤪 Dzięki Tosia 🙂
A pościel w paseczki równie ładna jak w grochy 🙂

Rosi każde zdjęcie Zojki coraz piękniejsze 😘

Monkado pocieszyłaś mnie z tymi zastrzykami, nie zamierzam słuchać mojej lekarki, upewnię się jeszcze po porodzie innego lekarza i tez nie będę dłużej się katować.
A Tobie życzę szybkiego obchodu lekarzy i wyjścia do domku, skoro Kornelka jeszcze się nie spieszy na świat 🙂

• Mamusia
hej brzuszki
na poczatek Zojeczka...zakochalam sie , jejku ja ja tez chce taka mala krolewneco do h&m to fakt zeczy sliczne ale przede wszystki dla dziewczynek, szkoda wielka szkoda.
Ilka lozeczko i posciel super i nie wydaje mi sie ze cena taka powalajaca bo jak kupisz wszystko osobno to jest drozej a posciel mam taka sama tylko bezowa
ulk kacik sliczny widac ze jestes juz w pelni przygotowana
a jeszcze kasia powidzenia na ktg, ja ma w srode ale zapomnialm na ktora wiec musze tam zadzwonic a i pamietajcie zeby nie lezec na wznak przy ktg tylko na boku...

• Mamusia
Idę smażyć nuggetsy 🤪 😘
Mam jeszczę colę w puszce ☺️ Ciekawe co Jaś na to... Nie chcę być niedobrą mamą, ale podobno dobrze sobie takie herbatki z liści malin robić, jeśli chcemy wykurzyć dziecko z brzuszka 😁 Nie wyobrażam sobie tego, że mogę ciążę przenosić, chyba bym się zasapała;

• Mamusia
Hejka ja już w domku 🙂

KTG ok wyszło tyle że dzidzia ruchliwa... skurcze na KTG się nie pojawiały... 😮 lekarz pobrał wymaz na paciorkowca i musiałam zapłacić 25 zł a myślałąm ze za darmo mi zrobią skoro w spzitalu wrrr.... wszędzie już zdierają kasę 😠
Ujście zamknięte a szyjka max skrócona 😮
Następne KTG w rocznicę ślubu czyli 26 czerwca 😁

ale miałam dziewczyny farta ha ha ha wracałam autobusem do domu i miałam 30 minutowy bilet i skasowałam go o 09:11 a o 09:41 sprawdzały mnie kanary co prawda już wysiadałąm ale za 1 minute dostała bym karę a to u Nas 150 zł 🤪 kolega ostatnio 2 minuty dłuzej jechał i właśnei dostał mandat masakra!!!

Rosi Zacałowałam monitor ☺️ piękną masz tą królewnę naprawde nic tylko siedzieć i patrzeć na nią i całować 😘 😘 😘

Tosia widziałąm ta pościel w IKEI też mi się podobała ale kupiłam inną jak wyprasuję to pokażę zdjecie 😁

Ilka no Ty już ciąża donoszona możesz bezpiecznie iść rodzić 🤪 🤪 🤪 ale Tosia, Monkado spokojnie Nam też nie wiele brakuje 😎 ale mi się nie spieszy i mogę iść rodzić ładnie 15 lipca dopiero...

Aniu zazdroszczę Ci tego leżenia w cieniu jak ja bym chciała dom zeby tak móc... ja mogę posiedzieć w cieniu w mieszkaniu i wiatrak sobie włączyć 😁 😁 😁 😁

idę się przespać chwilę bo padam na pysk wstałam o 06:20 a do 2 spać nie mogłam 🥴

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Idę smażyć nuggetsy 🤪 😘
Mam jeszczę colę w puszce ☺️ Ciekawe co Jaś na to... Nie chcę być niedobrą mamą, ale podobno dobrze sobie takie herbatki z liści malin robić, jeśli chcemy wykurzyć dziecko z brzuszka 😁 Nie wyobrażam sobie tego, że mogę ciążę przenosić, chyba bym się zasapała;

Tosia dla mnie to też byłaby masakra 😲 koleżanka kazała mi jak już będę chciała szybko urodzić, żeby przejść się żwawym krokiem na 10 piętro 🤪 a że mieszkam na 10 to nie problem 😁 😁