Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A nie napisałam w końcu?! 😠 Ale jestem jednak głupia w tej ciąży 🙂 Stwierdziłam, że to może nie być takie hop siup i trochę męczarni będzie dlatego z mamą zdecydowałyśmy, że będzie ze mną 🙂 Aaa i osoba towarzysząca płacić musi 50zł, więc nawet tu zdzierają 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tosia rozwaliłaś mnie tymi 50zł za osobę towarzyszącą 😲 😮
I łączę się z Tobą w bólu upałów.. ja wysiadam 🤢 Jadę dzisiaj taksówką do gina bo nie wysiedzę w autobusie a Mężul niestety nie da rady się urwać z pracy 🥴 No ale przynajmniej mnie odbierze 🙂

• Mamusia
To fajnie że będziesz miała wsparcie ze strony mamy, obecność bliskiej osoby dużo pomaga.

Alicja jeszcze wszystko może się rozkręcić do terminu 🙂

A ja mam mały kłopot... otóż zostały mi tylko dwie rzodkiewki.... mąż śpi po nocce, więc nie wyślę go na pasaż, samej mi się nie chce szykować i wychodzić na tą duchotę. Zastanawiam się czy zostawić sobie je na potem czy zeżreć teraz a później zęby w ścianę 🤨

• Mamusia
A propos leżaczka bujaczka Ani to w ten weekend moi Rodzice taki sobie sprawili także muszę jak najszybciej iść przetestować 😁 😁 Już zapowiedziałam im żeby ustawili w bardzo zacienionym miejscu żeby mi było dobrze karmić Jasia 😁 😁 😁 😁 Wredna Córka ze mnie 😁

• Mamusia
Ala witaj z powrotem 🙂 szkoda że nadal w dwupaku 🙂 niezłe zakłady tu idą kto następny i chyba wygrywałaś 🙂
mnie się mąż ostatnio pyta kiedy będziemy szyjkę masowac 😁, bo to nie tak od razu i trzeba trochę nad tym popracowac, no to mu mówię, że jak remont skończy 😁 u mnie 3s rusza po remoncie 😁, żebym tylko do tego czasu nie urodziła 😁

A naszym bujaczkiem to było tak, że w sobotę w tym sklepie dziecięcym stał z fishera leżaczek, cena kosmos oczywiście no i mąż mówi a takie kupujemy, no to mu mówię, ze za drogo
później byliśmy w realu, a on się śmieje i mówi patrz jaki bujaczek, no i żaróweczka się zapaliła 😁
kosztował w sumie tyle co fishera, a jakiś specjalny badziew to nie jest, konstrukcja stabilna, przynajmniej dla mnie i Kamilki 😁

U nas też z powrotem robi się gorąco, a raczej duszno 😞

No i sobotnia rozmowa z mężem póki co skutki przyniosła, przytula, całuje, dzwoni 🙂
bo wypomniałam mu też to, że jestem zupełnie sama w ciąży i w ogóle się nie interesuje,
a pytanie jak się czujesz to dla mnie trochę za mało

no to biorę się za jakąś robotę, bo brudem zarastamy 🙂 i zaczyna mi to przeszkadzac 😁

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Oj trzeba się zawsze trzymać, bo jak się dziewczyna puści to i drugiego bejbika zmajstruje 😁
hihi tośka ty to jesteś agentka 🙂
Aniu a może ta pani tylko z rzodkiewką to była nasza Karola 😁 😜

nie pomyślałam o rzodkiewce 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Ania a na kiedy planujecie koniec remontu = rozpoczęcie 3s? 😁 😁 😁

jak tak na to wszystko patrzę to wydaje mi się że wrzesień, ale tego roku 😁
chociaż mąż mówi, że jeszcze ten tydzień tylko 😁