Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj tak Ilka TOsia ma racje choc maluszkowi na pewno goraco.... a moj maz pojechal szukac wiatraka dla mnie bo sie spsul hahah a nigdzie nie moze znalezzc duzego bo wszystko wykupione..... sajgon jalepsze ze do konca tyg na 100 takie upaly beda 🤢 😮

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny trochę mnie nie było, a tu już dwójka maluszków przybyła, ale jak fajnie sie układa dziewczynka, chłopiec, dziewczynka, chłopiec, no a teraz czas na dziewczynkę, no to która teraz bo ja jeszcze mam chwilę i wolałabym,aby tak zostało 🙂, a teraz poczytam co tam u Was

• Mamusia
No ja już po 🙂 lekarz dał duzo nadziei na wcześneijszy poród w zasadzie to owiedział ze ejst orzekonany że nie donoszę do 40 tygodnia nawet niemawiał na kolejną wizytę 🤪 główka wstawiona już w kanał szyjki nie ma, pochwa skrócona ( co kolwiek to znaczy) dał mi L4 do 15 alepowiedział że napewno czesniej się spotkamy w szpitalu euforia jego była powalająca mówił to tak ja by to jego dzieco było hahaha aż się zaczerwienił z radości... wód już jest mało ale to podobno znaka zbliżającego się porodu... mała waży 3100 i lekarz zalecił stymulację sutków, sex i powiedział zęby w razie zaparc wypić olejek rycynowy na przeczyszcznie i w tedy poród się już na ban zacznie 🤪 🤪 🤪 więc dzisiaj działąmy z mężulcem 🙂 i może wykurzymy ją do poniedziałku 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki widze Bartus juz na swiecie myslalam ze moj bedzie pierwszy ;p dzis sprzatalam sprzatalam sprzatalam i nic... myslalam ze moze sie cos ruszy.

Bylam w szpitalu w ktorym chce rodzic zapytac co mam zabrac i okazalo sie ze nic nie musze miec. Wszystko daje szpital musze tylko miec swoje kapcie i przypory toaletowe. Podpaski podklady pampersy dla bobasa kosmetyki nawet koszule codziennie daja nowe. Porod rodzinny za darmo jest 🙂

My dzis swietujemy nasza rocznice 🙂

• Mamusia
Daria gratuluje rocznicy 🙂 MIłego świetowania 🙂
Ja też już po wizycie i mój ginek się pytał co ja u niego robie że mam już do rodzenia się wybierać a nie u niego przesiadywać 🙂 😉 Tak samo jak kasialeczkowi dał mi l4 do tygodnia po terminie ale stwierdził że widzimy sie najpóźniej w sobote 😲 heh zobaczymy co tam wywróżył, ponoć szyjka mi się troszke skróciła 🙂 Poza tym mały urósł 🙂 🙂 obecnie ma już 2850 🙂 a ginek 2 tyg temu mowił że nie wiadomo czy do 2500 dojdzie 🙂 tak wiec jestem mega zadowolona z tego mojego obiboctwa, że synuś na tym skorzystał 🙂

Ach u nas popadało 🙂 jest chłodniej 😁 Ale nogi jak balony spuchnięte..

• Mamusia
hej dziewczynki 😘 😘 😘
melduję sie i ja 🙂 nawet nie próbuję nadrobić zaległości ale dzięki Ani i Kini 😘 😘 mam zdane relacje 🙂
dziękuje Wam jeszcze raz za miłe słowa i wsparcie- bardzo sie przydały tuż po porodzie kiedy jeszcze byłam półżywa i półświadoma tego co sie stało 🙂 Kornelka była mega wyowijana w pepowinę stąd spadki tętna i decyzja o szybkiej cesarce, ale na szczęście wszystko skończyło sie dobrze 🙂
Postaram sie od dziś zaglądać częściej i później wrzucę kilka Kornelkowych fotek tylko muszę jeszcze troche sie poogarniać i zrobić pranie 🙂
I oczywiście daję wszystkim po oklasku + jeszcze zaleggłe oklaski ktore obiecałam dać ale nie zdążyłam ale to też później lub jutro bo teraz chciałam tylko na minutkę bo stęskniłam sie za Wami 🙂

Daria gratulacje rocznicy 🙂

Kasialeczek trzymam kciuki za szybki poród 🙂

później postaram sie więcej poczytać 🙂