Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tosiaa napisał(a):
Normalnie Ilka tego Jasia to ja Ci tak ZAZDRASZCZAM, że szok 🙂 Nie umiem sobie wyobrazić, że mój to też już taki jest duży, tylko po 2 stronie wciąż 🙂
Marta, super że mężul będzie przy Tobie. Chociaż jakby jechał to trzeba by było zrozumiec, bo w końcu robi to dla Was 😘

masz racje Tosia zwlaszcza ze mamy w planach na juz 🙂 dobudowe ganku przed domem 🙂 dobrze ze mamy odłożonej troche kasy wiec nam wystarczy,ale dodatkowy zastrzyk by sie przydal 😉 ale i tak wole ze zostaje i ze bedzie przy ,mnie, to dla mnie wazniejsze niz ta kasa

• Mamusia
No pewnie! Ale przy takim maluchu to pieniędzy chyba nigdy nie za dużo 🙂 Dobrze, że już wszystko się wyjaśniło i możesz spokojnie rodzić, a nie się stresować 🙂 Przy porodzie mąż będzie? 🙂
Uciekam na ciuchy 😘

• Mamusia
witamy sie 😁

ale dzieciatka mamy piekne na tym forum!!!! az zazdrosc mi dokucza 😁 bo juz bym chciala mojego synka zobaczyc i przytulic 😁

sorki ze tak zniknelam wczoraj ale tak mnei glowa rozbolala a jeszce kuzynka wpadla na wizyte i potem to juz nie mialam sil na nic jak siep olozylam to tyle mnie bylo - masakra..... mialo byc S i dupa ja poleglam przez te duchoty, moze dzis bedzie mnije duszno i cos sie z tego wykluje 😁 tzn nie nasz synek , jeszce nie 😁 dopiero po weekendze moze jak chce 😁

• Mamusia
Marta powiem ci tak moj maz kiedys zdawal egzaminy zeby jezdzic do norwegii w miare systematycznie byloby to jakies 7dni i 7 dni w domu cos takiego, narazie cisza nie rozmawiay o tym bo nikt do niego nie dzwonil ale ja sie panicznie boje zeby to nie bylo tak ze dostanie tel i jedzie bo tez sama zostane, jak palec chyba bym sie zaryczala!!!

Tosia udanych lowow zycze 🙂
przy porodze go nie bedzie ale sam fakt ze bedzie stal za sciana juz mnie pociesza i to ze wezmie maluszka na rece zaraz po urodzeniu....

• Mamusia
Hejka brzuchatki i mamuski 🙂

jeszcze nie rodzę ale działąmy chyba nawet skutecznie bo w nocy miałąm dość boelsne skurcze i nawet kilka mnie obudziło ale regularnosci zadnej nie było no i jeszcze przez 20 minut stumulowałam sobie sutki jak mąż spał... 🤪 ale m uszę smarować maścia to przy okazji je miętole bo strasznie mi wysychają 😞 a nie chce zeby Kajka mnie poraniła tak bym kramić jej nie mogła 😞

Tosia no powiem Ci ze Twój balast jest mega... mój to skromniutki 🙂 no ale Jasiul chyba większy od mojej Kajki w koncu to chłop 😜

Dzowniłą do mnie położna z pytaniem czy już urodziłam 🤪 i w ogóle jak się czuję... móie ze juz nie długo i taki etam a ona do mnie tekstem "chyba za mało sexu w tym domu" 🤪 🤪 🤪 myślałam ze padnę. Śmiać mi się trochę chciało wczoraj przy tym wypędzaniu Kajki bo w każdej pozycji nie wygodnie ☺️ 🙃 to brzychol przeszkadza to Kaja się wierci ha ha ha ale w końcu się udało znaleźć odpowiadnia dla wszystkich i kaja się pohustała 🤪 🤪 🙃

KTG moze być o róznych porach nie ma tutaj jakiegoś przymusy rano czy wieczó u nas w spzitlu robią od 08-12 ale wiaodmo zę jak ciś by się działo to o każdej porze zrobią.

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
My baraszkowalismy w swietle piorunów ha ha bo tak się błyskało że ho ho ale właczyłam wiatrak zeby trochę na Nas powiewał bo tak to byśmy się skleili od gorąca 😁
a może wam zdjęcia sąsiedzi robili 😁 😁 😁 😜 🤪

• Mamusia
Hej kochane, trochę mi zeszło wiec dopiero teraz przekazuję wiadomosc od Karoli:
"Nie odzywałam się bo jestem u rodziców a im tutaj szwankuje internet. Wszystko w porządku, ktg w szpitalu wyszło prawidłowo, wiec nie zostałam. Dziękuję za zainteresowanie 🙂 odezwę się niedługo na forum, pozdrawiam wszystkie"

• Mamusia
Ilka Jasiu przystojniak jak się patrzy 😉 😘

Tosia brzuszek WOW!! 🤪 🤪 😁

Marta super że jednak Tatuś będzie przy Was 🙂 🙂

Kasialeczek czekamy na efekty wczorajszego huśtania Kai 😁 😁 😁

O to fajnie że u Karoli wszystko w porządku.. aż mnie ciekawość zżera coraz bardziej kiedy ta cesarka... 😁

• Mamusia
Ja też dzisiaj używane odwiedziłam 🙂 w końcu, bo miesiąc nie byłam 🙂
kupiłam małej parę rzeczy, wrzucę później zdjęcia, chodziłam tam 2 godziny i też pleców nie czuję,
teraz leżę, brzuch mnie jakoś boli dziwnie, ale nie tak jak na okres tylko cały, no i jak się Kamilka rusza to wtedy dopiero boli 😮
no i boli mnie lewy bok i tak jakby nerka, znowu, a jak leżę i poodpoczywam to nie boli, chyba mała mi uciska gdzies w te rejony 🙂

a mój ojciec maluje klatkę schodową, wróciłam i się załamałam, czy faceci na prawdę nie myślą,
przy schodach jest cokół z kamienia zrobiony i cały zawalony jest farbą, ciekawa jestem czy uda się to domyc 😞 bo jak nie to trzeba odbijac i na nowo robic 😞 podejrzewam, że jakbym stała oparta o ścianę, którą ma malowac to też by mnie nie przesunął tylko pomalował