Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej znow jestem hcialam zdac relacje.... czop byl bezbarwny narazie 🙂 ale zadzw do mojego gin atak sprawdzic co powie ma akurat dyzur w szpitalu wiec kazal przyjechac to mnie zbada czekam tylko na meza jak sie wykapie i jedziemy 😁 i narazie znow boli brak no troszke w krzyzach ale nic strasznego a i zgaga mnie zlapala hahah 😁

• Mamusia
Ula nie miałam problemu z laktacją, choć myślałam przed cc że będzie z tym ciężko. Wiadomo, pierwsze dwie doby to leciał tylko krople siary ale na trzecią dobę to miałam nawał pokarmu że musiałam odciągać, z resztą póki co do tej pory tak jest 🙂

Monikas może to już? 🙂

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
Ula nie miałam problemu z laktacją, choć myślałam przed cc że będzie z tym ciężko. Wiadomo, pierwsze dwie doby to leciał tylko krople siary ale na trzecią dobę to miałam nawał pokarmu że musiałam odciągać, z resztą póki co do tej pory tak jest 🙂

Monikas może to już? 🙂

mam nadzieję że u mnie też tak będzie. najgorzej że przez weekend w moim szpitalu nie ma lekarki od laktacji, ale położne chyba mi pomogą

• Mamusia
Jejk doczytałam Was... masakre mam z tym cztaniem 🤪

Tosia co do chusty to siedziałam dużo na forach i ponoć lepsza jest właśnie uywana bo już jest tak wyrobiona nie jest taka sztywna i w ogóle... ale wiadomo ze kazd ma obawe przed użwkami.
No i trzymam kciukasy zeby Cię ruszyło najlepiej dzisiaj w nocy 😜 i zey coco jambo cię rozruszało na tej porodówce 😜

Monikas to czekamy na wieści może już rodzisz a jeszcze o tym nie wiesz 🤪 🤪

Ania ale Wam się trafił rachunek niech too szlag i wiem co czujesz bo Nam też się przytrafiło zwolnienie z pracy męzula... 😞 😠 ale babcie bym zachęciła do spłaty bo przecież z prądu korzysta!!!

Rosi ja wierzę ze oczko Zojeczki będzie zdrowe!!!

Ilka bo ja przegapiłam.. co się dzieje z pupcią Jasia? No niestety to ja sutki mam poranione 😞 i z lewej Kajka nie ma problemu z jedzeniem natomiast z prawej to są j,eki krzyki, nerwy i dla mnie mega bólaż łzy mam w oczach i nie wiem dlaczego ona tak "nie nlubi" tej piersi 😞

Karola ale Stachu to cudny chłopak!!! 🤪 😘 😘 już się w nim zakochałam 🙂

• Mamusia
dora2 napisał(a):
hej, urodzilam 13.07.2012 w piatek!!!!!!!!!!!
Waga 3360 i 52 cm dlugi!

Gratuluję Dora 🙂
czyli piątek 13-tego okazał się szczęśliwy 🙂 czekamy na zdjęcie Dawidka i opis porodu 🙂 oklask dla ciebie 🙂
założyłam ci wątek z gratulacjami 🙂