Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam sie i ja 😁

ja tez ogladalam tvn hmmm ciekawe ... 😁 ja i tak sie narazei nei boje porodu no bo nie wiem jak bedzie wiec czego mam sie bac? :P
co do ciuszkow zrobicie jak chceci nie macie obowiazku nikomu ich dawqac ja sie wymieniam z kuzynka ale my tak zawsze mialysmy ze sie dzielilysmy wszystkim i nie szkoda mi nawet etraz dalam jej kutrke na zime i bezrekawnik dla malucha bo na mojego bedzie dobre za rok 😁 ja tez duzo rzeczy dostalam od niej za darmo same kremy,itp to wszystko kosztuje wiec chocby w kwestii odwdzieczenia sie.
a z drugiej str mam szwagierke i wiem ze ma kupe ciuszkow na strychu bo ma a2 chlpcow ale nawet jednego nie dala co nie znaczy ze ma sei dasac o to bo to jej decyzja , jej sprawa, zreszta od rodziny meza to ja wole nic ni e mie c w nosie mam bo potem beda mi wyliczas a po co ? 😁
ja juz po sniadanku nawet 2 haha jajecznic a a potem 2 kanapki z pasztetem 😁 i czekam na pania z ubezpieczenia bo nam sie konczy na dom ten co budujemy i chcemy przedluzyc i zwiekszyc kwote bo juz jest pare rzecy wiecej.
a potem ojciec moj sie uparl zeby jechac wybrac sobie drzwi wejsciowe , ja mowie nei chcemy teraz kasy tracic na drzwi o ponad 2000 maly sie urodzi maz robi prawko kat C super koszt mowie wam jedyne 5/6 tys wydatkow co nie maiara a on mi z drzwiami wyskakuje i sie upiera ja Wam pozycze oddacie jak bedziecie mogli a ja nie nawidze tak na dlugach chocby u ojca jechac ..grrr.... ale nie mam wyjscia on jak sie napali to tyle 😠 😮

co do klotni to ja sie wczoraj z mama pochlalam oo... bo sie wkurza jak ojciej przyjezdza do domu z nami gada itp jeszce go poczestowalam obiadem i obraza na maksa mowie wam co za zycie!!! ja chce sie na swoje wyprowadzic bo mnie trafi!!!
pyta sie mnie wczoraj gdzie ide wieczorem a ja sie zasmaialam a ide w pizdu z usmiechem na twarzy nie raz tak sobie mowimy na smianie i wyszlismy z mezem potem wracam a ona mina jak na stypi e mowie a ciebie co znowu udryzlo?? bo jak sie pytem gdzie idzieszi sie zaczelo bla bla bla masakra wiec ja jej na to mamo po 1 ja jestem dorosla i nie bede ci sie tlumaczyc gdzie ide po2 jak masz si e zamiar fochowac za byle pierdole to po prostu ze mna nie gadaj i ni e zadawaj glupich pyt.
ja i tak wiem ze to poszlo o ojca tylko ze sie nie przyzna

• Mamusia
smerfetka81 napisał(a):
wiecie moze jaki rozmiar bucikow kupuje sie dla takiego bobasa...mysleo takich bardziej dekoracyjnych nie jak juz chodzi.
nie znam się na rozmiarach bucików ale zaraz wstawię fotkę jakie dostałam od koleżanki
napisane jest na nich 3-6 miesięcy 🙂

• Mamusia
Ja dostałam trochę rzeczy od siostry, ale nie ubranek, bo ona chłopca ma 🙂
i od koleżanki kilka śpiochów 🙂
i powiem Wam, że w życiu nie odezwałabym się, że ma mi ktoś dac dla dziecka
mam w rodzinie dwie kuzynki, które mają dzieci, nawet córeczki, a jeśli same nie zaproponują to ja na pewno nie będę się odzywac
Tosia a co do koleżanki to zawsze możesz jej powiedziec, że dostałaś te rzeczy i oddac musisz,
albo że planujesz drugie dziecko i zostawiasz dla niego 🙂

Moja mała chce dzisiaj bokiem mi wyjśc, tak kopie, prostuje nóżki i robi górki pagórki z boku
i tekst mojej teściowej na dzisiaj 😁, po tym jak jej mąż przez telefon powiedział, że mała tak kopie:

moi chłopcy to mnie tak kopali po żebrach, że jeszcze teraz czasami mnie bolą 😁

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Ja dostałam trochę rzeczy od siostry, ale nie ubranek, bo ona chłopca ma 🙂
i od koleżanki kilka śpiochów 🙂
i powiem Wam, że w życiu nie odezwałabym się, że ma mi ktoś dac dla dziecka
mam w rodzinie dwie kuzynki, które mają dzieci, nawet córeczki, a jeśli same nie zaproponują to ja na pewno nie będę się odzywac
Tosia a co do koleżanki to zawsze możesz jej powiedziec, że dostałaś te rzeczy i oddac musisz,
albo że planujesz drugie dziecko i zostawiasz dla niego 🙂

Moja mała chce dzisiaj bokiem mi wyjśc, tak kopie, prostuje nóżki i robi górki pagórki z boku
i tekst mojej teściowej na dzisiaj 😁, po tym jak jej mąż przez telefon powiedział, że mała tak kopie:

hihi dobra jest 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):

ja opierdziele nigdy bym nie pomyślała ze można taka głupote walnąć hahaha 😁 😁 😁 😁 ale się uśmiałam 😁 😁 😁 Aniu Ty naprawdę masz rozbrajającą teściową nawet jak ktoś ma gehennę to ona swoimi tekstami od razu poprawia humor 😁 😁 😁 😁