Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
smerfetka81 napisał(a):
no szkoda myslalam ze dzis bedzie tez podgladanie ale nic straconego coraz blizej do obrazu na zywo 😁 😁 😁 😁

No jak byliśmy na ostatnich prenatalnych to był mój mężulek i mówię mu, że się dobrze przypatrzył, bo następnym razem to na żywo poogląda 😁

• Mamusia
hehe ładnie napisane to że nast razem na żywo będzie 🙂

Daria popieram to co dziewczyny piszą- nie daj sie teściowej, ja to nawet jak jej sie coś spodoba to co i mi to i tak co innego wybieram tak tylko żeby jej na złość zrobić ☺️ 😁 😁

A ja myślalam że truskawki ze śmietanką i cukrem to mój patent! 😁 a tu widzę że jest nas więcej co sobie lubią dogadzać 🙂

• Mamusia
Im bliżej porodu tym bardziej nachodzą mnie myśli czy ogarnę dwóch Łobuzów 😁 Chwilami myślę że spoko, dam radę, przecież nie ja jedyna będę miała dwójkę Dzieci, ludzie mają jeszcze więcej i dają radę.. A czasami siedzę i myślę że może być ciężko i nie wiem czy podołam.. Jak Nikoś daje mi popalić to od razu myślę sobie że za chwilę będzie drugi i co wtedy?! 😁

• Mamusia
monkado napisał(a):
hehe ładnie napisane to że nast razem na żywo będzie 🙂

Daria popieram to co dziewczyny piszą- nie daj sie teściowej, ja to nawet jak jej sie coś spodoba to co i mi to i tak co innego wybieram tak tylko żeby jej na złość zrobić ☺️ 😁 😁

A ja myślalam że truskawki ze śmietanką i cukrem to mój patent! 😁 a tu widzę że jest nas więcej co sobie lubią dogadzać 🙂

Hehehe, Monkado z tą teściową to ja też tak czasami mam, ze nie zgadzam się w byle czym, żeby tylko ją powkurzać 😁 😁 A już myślałam że tylko ja tak mam ☺️ 😁

• Mamusia
jejku dziewczyny juz drugą pralkę wyprałam i w końcu złożyłam wózek do kupy!!! Tośka nie miałaś problemu z założeniem tego zakichanego color packu? Bo ja trochę się nameczyłam aż ze zdenerwowania do kibelka na posiedzenie poszłam ☺️ 🤪 ☺️ 🤪 😮

Daria nie przejmuj się teściową i sama wybierz kolor ścian przecież nie ona tam będzie mieszkać tylko Wy więc olej jej zdanie 😁 a co do malucha to wiesz co zapytam dzisiaj na szkole rodzenia jakie ćwiczenia powinna wykonywać mama zeby u łatwić obrócenie maluszka bo na ostatnich zajeciach Pani mówiła ze jak u któejś maluszek jeszcze nie obrócony to zeby podejsć i ona podpowie tylko jak byś mi powiedziała jak dokłądnie jest maluszek ułożony czy miednicowo czy poprzecznie, z której strony ma główkę patrząc twoimi oczami czyli z góry 🙂 może uda mi się położnej wytłumaczyć 🙂 w każdym bądź raziw zapytam 🙂

Kinia ale te 3kg to dla Nas 3 dla każdej po kilogramie to chyba nie wiele ☺️ bynajmniej ja tyle wcinam ☺️

Smerfetka super że u Filipcia ok szkoda ze nie było przkeazu na zywo ale cóż już niedługo na stałe będzie na żywo tak jak to Ania napisała 😜

a ja to najchętniej to spać bym poszła... tak jak pisałam wróciło mi spanie z I trymestru 🤪 😮

Monkado truskawki to każdej przypadłość ale ja wole bez śmietany z samym cukrem ☺️ 🤪 🤪 ale dzisiaj t bym poziomek zjadła ☺️ ale mężul mnie zastrzeli jak mu powiem co mi się znowu chce i na pewno nie kupi 🤢

idę pralkę powiesić 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Szczerze mówiąc to nie powiem czy czy miałam problem, bo tata jako mężczyzna wziął wózek i go złożył 😁 Ja właśnie zaczęłam zastanawiać się jak sobię poradzę, za to mam plusa bo umiem zdjąć gondolę ze stelaża hahah 😁

• Mamusia
a to ja już wszystko umiem montować i demontować 🤪 🙃 nawet umiem koła ściągać i zakłądać stelaż złożyć i ten zakichany colorpack też już wiem jak się zapina i podpina wszystko łącznie z tym śpiworkiem 🤪 nawret już fotelik przypinałam i odpinałam 😜 jutro wstawie zdjęcia jaka zdolniacha ze mnie ha ha ha

• Mamusia
No ja śmietany z truskawkami też nie preferuję,
wolę zmiksowac z maślanką i cukrem 😁
ale mam dzień lenia, albo śpię, albo siedzę na necie,
no i wymyśliłam jeszcze do białego łóżeczka białą półeczkę na ścianę z ikei,
a na tej półeczce będzie stał śliczny biały misiu, którego widziałam w smyku 😁
co raz częściej chodzi za mną blado różowy kolor ścian do pokoiku,
ale to już by była przesada z mojej strony 😁 a tak się kiedyś zarzekałam, że jak będzie córka to różu nie będzie 😁

• Mamusia
Ania ja można powiedzieć że czytam, bo czytamy z Nikosiem to i Bąbel się załapuje 😁 W pierwszej ciąży miałam więcej czasu to bardziej przywiązywałam do takich rzeczy uwagę, teraz mam Nikosia to nie skupiam się aż tak na Bąbelku w brzuszku, chociaż odkąd leżę to na pewno ma więcej uwagi Mamusi 😉

A ja sobie podczytywałam właśnie Czerwcówki i dziewczyna która miała mieć córkę urodziła synka 🤪 🤪 😁 😁