Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witajcie mamusie 🙂
ja dzis dosc pozno, chyba przesadzilam wczoraj z pracami w ogrodku bo z lozka sie nie moglam zwlec, wszystko mnie bolalo, teraz troche przeszlo.
widzialam zdjecia malej Zojeczki jest sliczna 🙂
pogoda u mnie tez do bani, ciagle pada ale jest cieplo(tak mi sie wydaje , bo okna wszystkie mam pootwierane)

• Mamusia
hej hej jestem i ja 🙂
Trochę późno bo wczoraj poszliśmy na miasto ze znajomymi oczywiście oglądać mecz, więc zanim wróciliśmy, prysznice, jedzonko tak nam zeszło do 1..
a dziś o 4 rano mój Mąż wyjechal do Lwowa na 2 dni na euro więc trzymajcie kciuki żebym nie zaczęła rodzić bo nie będzie miał mnie nawet kto zawieźć.. 😜

Ula, Kasiulek, Kinia, Kamis- cieszę sie że wszystko w porządku u Was i Dzieciaczków, tylko Kinia Ty dużo dalej odpoczywaj 🙂

Rosi wzruszyłam sie oglądając zdjęcia Zojeczki, prześliczną masz Córeczkę 😘

Marta wiem coś na temat plutonu mężczyzn 😁 miałam tak w ostatni piątek 😁

Smerfetka daj znać po wizycie 🙂

Co dla planów ponarodzeniowych to moja wizja nie odbiega od Tosiowej i Ilkowej czyli Mała śpi, ja śpię, Mała je, ja jem i tak sobie będziemy jadły i spały całymi dniami i życie będzie takie piękne i spokojne 😁

A ja torbę zaczęłam pakować 2tyg temu jak mnie te skurcze nawiedziły ale niedokończyłam i od tamtej pory jakoś zebrać sie nie mogę.. może jutro.. 🤨

• Mamusia
Monkado jestem jestem nie wybieram się rodzić póki co chociaż wczoraj myślałam ze jednak urodze w trakcie meczu 😁 😁 😁 oklask za troskę się należy jak najbardziej 😘

Rosi jeszcze raz córa śliczniutka 🙂 i czekamy na opisy ze szpitala 🙂

Monkado, Ilka, Tosia też moim głównym planem jest Kaja śpi= mama śpi 😁 😁 🙃

ja pakuje torbę do spzitala bo już czuję ze gorąco się robi

Tosia jak tam jesteś już w domu? melduj się szybciutko bo pomyślę że zapatrezyłaś się na Zojkę i urodziłaś 🤪 😁 😁

ja wczoraj z mężulem na zakupach byłam kupilismy mu 2 pary spodni i koszulkę jeszcze raz musimy jechać bo buty trzeba kupić i jakąś bluzę bo po porodzie to prędko się nie wybierzemy na zakupy a samego go nie puszczę bo wiadomo to co sobie kupi 😁 😁 😁 a musi przeciez mi się podobać 🙃 😁 aaa i dziewcyzny polecam zakupy kiedy Polaki grają w sklepach pustki i na drogach też 😁 😁 😁

• Mamusia
Chyba zaraz będę bluzgać 😁 od 9 czekałam na zasrany wypis. Na 17 mam normalną wizytę u ginekologa, na pobranie paciorkowca i oddanie wyników morfologii (Kasia zrobiłam rano, za free, inaczej bym płacila paragonem :lol 🙂 Do tego doszło, że nie wzięłam płynu i opakowania na soczewki do szpitala i mam teraz takie dziadoskie zapalenie, że leją się mi łzy (po zdjęciu Zojki jeszcze bardziej 🙂), na dworzu oko mnie boli i mam całe czerwono-różowe!!!!

• Mamusia
Aniu wyciągłam oczywiscie ale na mecz musielismy zdązyć i tak cud że zgodził się czechów odpouścić ale on wie ze musiał mi uledz bo te zakupy miały być w niedzielę a ze w sobotę przecholował to w niedzielę mu sie nie nie chciało a w inny dzień nie dało rady bo cały tydzien zaplanowany 🙂

• Mamusia
Jestem w końcu z Wami 🙂 Dzisiaj moje starsze Dziecko bardzo absorbujące i dlatego zaglądam dopiero teraz jak śpi 😜

Alicja, Smerfetka trzymamy kciuki za dobre wieści z wizyt! 🙂

Rosia fajnie że zaglądnęłaś 😘 Domyślam się jaki sajgon masz w domu 😁 Ale pamiętaj że nadal nie powinnaś się przemęczać 🙂 Zojeczka PRAWDZIWE CUDO!!! 😘 😘

Kasiulek zdrówka dla Chłopaków! 😘

Tosia nie ma to jak w domu, fajnie że już wyszłaś 🙂 😘

• Mamusia
Dziewczyny przyznam że zazdroszczę Wam tego planu "DZIECKO, ŚPI = MAMA ŚPI".. u mnie (Karoli i Kasiulka również 😉) będzie to wyglądało raczej tak "MAŁE DZIECKO ŚPI = MAMA GONI ZA STARSZYM DZIECKIEM / DZIEĆMI A POTEM PADA NA TWARZ" 😁 😁 😁 😁 😁