Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej brzuszki,
jestem po rozmowie z mężem 🙂 obudziłam się o 5 i znowu wzięło mnie na płacz no i się obudził i dzisiaj to już całą resztę z siebie wyrzuciłam, zobaczymy co z tego wyjdzie i na jak długo będzie,
póki co humor mam lepszy, przynajmniej nie płaczę i zaraz zbieram się do centrum na zakupy, w nocy chyba z tego zdenerwowania i płaczu brzuch twardniał mi co 10 minut, pora dokupic resztę wyprawki, a że są wyprzedaże to zajrzę do cubusa i smyka i resztę ubranek kupię,
nic tak nie poprawia humoru jak zakupy, tylko tym razem dla małej, bo sobie to nie wiem co mogłabym kupic, no chyba że perfumy bo mi się skończą, ale to nie w sklepie, bo pierońsko drogie są, tylko mam taką panią co z niemiec przywozi no i mam pewnośc że są oryginalne 🙂 no i będę je miała za połowę ceny 🙂
Dostałam sms że od dzisiaj zwiększają wyprzedaż w cubusie od - 50 do - 70 %, może dziecięce też przecenili 🙂

no to ja zmykam, bo za godzinę mam autobus a jeszcze muszę się do porządku doprowadzic, żeby ludzie nie uciekali jak mnie zobaczą,
a i wiecie jak układałam w garderobie to znalazłam bluzkę i spódnicę ciążowe, które kupiłam chyba z 2 miesiące temu i ani razu nie byłam 🙂 no to założę dzisiaj 🙂
miłego dnia, oj będzie dzisiaj gorąco 😘

• Mamusia
KOCHANE WRÓCIŁAM!!!

Chcaiłam się tylko teraz przywitać, podziękować Wam za miłe słowa podczas pobytu w szpitalu, jesteście WIELKIE 😘 😘 I dziękuję za życzenia urodzinowe 😘
(wiecie, pierwszy raz w życiu zapomniałam ze je mam, koleżanka rano mi przypomniała 🤪 ) ...mąż tez zapomniał... 😁
Tosia Tobie szczególnie dziękuję za wszystko 😘
teraz muszę obudzić Jasia na karmienie, ogarnę troche mieszkanie i odezwe się po południu 🙂
Oklaski dla wszystkich, tylko rozdam trochę później 😉

• Mamusia
to znowu ja 🙂
Kasia śliczny brzuszek, ale masz fajnych chłopaków i te widoki za Wami, to jakaś wycieczka czy mieszkacie w takiej pięknej okolicy?
Znalazłam tapetę w motylki na allegro, może nie tak ładna jak u Smerfetki, ale będzie miała Kamilka motylki w pokoju 🙂
i jeszcze kupiłam jej to
http://allegro.pl/next-rampers-czapeczka-0-3-m-jak-nowy-i2433815965.html

• Mamusia
ania_p napisał(a):
to znowu ja 🙂
Kasia śliczny brzuszek, ale masz fajnych chłopaków i te widoki za Wami, to jakaś wycieczka czy mieszkacie w takiej pięknej okolicy?
Znalazłam tapetę w motylki na allegro, może nie tak ładna jak u Smerfetki, ale będzie miała Kamilka motylki w pokoju 🙂
i jeszcze kupiłam jej to
http://allegro.pl/next-rampers-czapeczka-0-3-m-jak-nowy-i2433815965.html
śliczne
i nie zapominaj że ja mieszkam na Mazurach kraina jezior 🙂

• Mamusia
dzien doberek, u mnie w nocy tak duszno bylo ze nie moglam spac okna wszedzie otwarte byly a teraz cos mnie kazel meczy...cholera zebym teraz jeszcze chora nie byla 😞kasiulek okolica sliczna a i ty z chopcami slicznie wygladacie....zazdroszcze takiego miejsca zamieszkania co dziennie jak na urlopie 🙂 🙂dobrze ze dzis u was lepesze humorki po wczorajszyk klotniach....ania nic tak nie poprawia humoru jak zakupy wiec baw sie dobrze 😆

• Mamusia
Akurat założyłam nowego, bo Jasiowe narodziny coraz bliżej i nie chcę żeby mój ex cokolwiek wiedział i wprowadziłam selekcję znajomych 🙂)))))
Jak chcecie to wyślijcie zaproszenia 😘 Bo trochę roboty będzie jak będę musiała wszystkich szukać 😞
http://www.facebook.com/editprofile.php?sk=contact&success=1#!/antonina.strugala

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂 wkoncu i ja zawitalam 🙂 po ciezkiej nocy... zasnelam dopiero kolo 2 nad ranem i wstalam wyspana o 3;50 ale zla bylam ,., polezalam pogladalam tv i zasnelam spowrotem kolo 5:30 i wstalam niedawno a raczej moje malenstwo mnie obudzilo bo tak mi sie rusza, ze az boli bo to juz nawer nie kopniaki sa a tylko wystawia .noge albo cos i mi jezdzi po prawej stronie.
ide zaraz na sniadanko i moze wezme sie za okna umyje sobie w srodku domu pozniej mama ma przyjechac i mi umyje od podworka 🙂
ilka fajnie, ze wrocilas czekamy na zdjecia Jasia i woje relacje i kochana WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWKA I SZCZESCIA Z MACIEZYNSTWA 🙂

a wiecie moze co tam u Ali slychac? odzywala sie cos?

dziekuje za zyczenia kochane jestescie :* pozniej rozdam po oklasku jak tylko bede na laptopie bo tetaz pisze z komorki do was 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Jezu co za upał u Nas 😲 Normalnie nie da się funkcjonować 😞

Tosia gratuluję matury!! 🙂 Zdolniacha z Ciebie 😘

Ania cieszę się że humor dzisiaj lepszy 😘 Mi też wczoraj twardniał brzuszek ale co 7min 🤪 Wzięłam prysznic i przygotowałam ubrania jakby trzeba było jechać w nocy.. NA SZCZĘŚCIE przeszło.. no i znów pomyślałam sobie co to będzie jak odstawię leki 🤪

Kasialeczek widać Teściowe chcą Cię uszczęśliwić na siłę.. 😮 Nie cierpię takich sytuacji 😠

Ilka WITAJ W DOMU!!!! 🙂 W wolnej chwili koniecznie wstaw fotki słodkiego Jasia!! 🙂 😘

Kasiulek super fotki z Chłopakami, ale masz PRZYSTOJNIAKÓW! 🙂

Karola Ty to wyglądasz jakby Ci sam brzuch urósł 🙂

Smerfetka jaki brzusio malusi 🤪 Aż trudno uwierzyć że na dniach rodzisz 😁

Agatka, Ilka najlepsze życzonka urodzinowe!!!! 🙂 🙂

Ania rampers cudo!!!!!!