Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
ja mam niby mahon na glowie co tez jest czerwonawy ale zachcialo mi sie intensywniejszej czerwieni 😁. Tylko teraz pofarbowac poczekac az sie ufarbuje wysuszyc wyprostowac to jakies 2 godziny z moimi wlosami 😁

zostaw te biedne wlosy w spokoju od tej prostownicy ;D daj im pooddychac

• Mamusia
mam jedna kolezanke jest w 7 miesiacu teraz i miala piekne grube wlosy do pupy i sciela do ramion , powiedziala ze ja denerwowaly i ze by sie meczyla po porodzie z takimi wlosami 😁 🙃

ja zapuszczam i przestalam uzywac prostownicy od kiedy wstaje o 4 do pracy co wszystkich zszokowalo 😮

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂 Widzę, że wy szybko zaczynacie i już od rana mam czytanie do nadrobienia 🙂
Ja miałam włosy do pasa, ale tak mnie zaczeły ostatnio denerwować, że musiałam ściąć prawie do ramion. A teraz wciąż mnie wkurzają i nawet jestem skłonna jeszcze krócej ściąć 🙃
Emilia ta czerwień brzmi super, więc farbuj 🙂
a jeszcze mixidixi, idź na 4d, nawet jak nie zobaczysz jaka płeć to i tak super wrażenia 🙂 Chociaż jak powiesz, że przyszłaś poznać płeć to powinni szukać do skutku. Ja ostatnio miałam 4d i niestety nie było widać, ale lekarz też się specjalnie nie skupił na szukaniu. Bo stwierdził, że ok 20tyg mówi co jest :> A ja już bym sobie włosy z głowy wyrwała, żeby wiedzieć 🙃

• Mamusia
Właśnie dzwoniłam do kliniki gdzie robią usg 3d/4d powiedzieli mi ,że takie usg najlepiej robić ok.30 tc bo wtedy jest niesamowity widok i pamiątka , a koszt to 260zł ze zdjęciami i płytką cd.
A teraz to jest najlepszy czas żeby zrobić echo serca cena 335 zł zdrętwiałam jak to usłyszałam 😮
Nie wiem chyba poczekam na kolejną wizytę u mojej gin .
Mam pytanie czy Wy robicie to echo serca ?

• Mamusia
Ja echo serca nie robię. Skoro gin na wizytach puszcza mi dźwięk bijącego serduszka, to po co to robić? Jak bije to najważniejsze, a czy serduszko będzie zdrowe-na pewno!! 🙂

Ja będę robić 3D/4D jakoś w 23/24 tc. Koszt to 200zł ale mam nadzieję, że już ze zdjeciami i płytką CD.

• Mamusia
Ja echo serca nie robię chyba, że lekarz zaleci.
4D to naprawde super wrażenia, ale dużo zależy od dzidziulka. Mój się wierci niemiłosiernie i słabo widać bo za dużo ruchu. Mojej siostry dzidzia też dość ruchliwa ale już dużo spokojniejsza i ma wspaniały film i zdjęcia już z 16tyg. 🙂 Aha nie pisałam wam, tak się śmiesznie złożyło, że ja mam termin na 13 września a moja sis kochana na 12 września 🙂 Tylko daleko od siebie mieszkamy i wychodzi na to że tu z wami częściej gadam niż z nią 😜
Dziś skończyłam 20 tyg !!! ahh jak to szybko zleciało. Coś czuję, że teraz czas będzie płynąć jeszcze szybciej 🙂