Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja też lody pochłaniam litrami 😁 nie ma opcji, żebym będąc w sklepie nie wzięła sobie jakiegoś, hehe... a dziś to nawet wróciłam się od kasy, mając już zakupy na taśmie, żeby tylko chwycić magnum almond, bo mnie naszło 😜

• Mamusia
aisza ja wczoraj zjadlam 5 takich marsow hehe bo byly w promocji w tesco 🙂 a teraz bylam w biedronce po sok pomaranczowy...a i spotkalam Bartka bo w pracy jest 🙂 a wczesniej mi przywiozl tortelini z sosem bolonskim 🙂 ja tez sobie niczego nie odmawiam i nie tyje tylko w brzuszek mi idzie....no ale co zrobic 🙂

• Mamusia
Tussia będziemy trzymać kciuki,na pewno się ujawni 😉A ja barszczyk ukraiński wcinam,dziś jeszcze lepszy jak się przeszedł,mała się przyssała do mojego talerza i trzeba grzać jeszcze raz bo zjadła mamie prawie wszystko 🙂

• Mamusia
Ja tez ide za 3 dni, ale na prenatalne, mam lekkiego stresa co lekarz powie, oby wszystko bylo dobrze...i wtedy tez mam sie niby dowiedziec na wiecej procent, czy to dziewczynka 🙂 poki co to czesto daje o sobie znac, tylko nad morzem byla taka spokojna, ale to moze sobie odpoczywala na świeżym powietrzu 😉