Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
ladne spodenki ale ja wole leginsy akurat na te upaly za kolano w sam raz a te spodnie pozniej nie posluza niestey 😁

a mi do pracy w leginsach nie bardzo, niestety 😞 bo tez je lubie i po domu tylko w nich latam 🙂

• Mamusia
Dobry wieczór! 😉
Ja dopiero co dotarłam do domu... od rana do wieczora na uczelni a później jeszcze zahaczyłam się na grilla u kuzynki, i o tak dzień męcząco zleciał... a wy tutaj nieźle się rozpisujecie 😉
Teraz leże w łóżeczku i zaraz chyba odlecę 😁 dobranoc mamuśki!

• Mamusia
Witam się z rana .
U mnie leje deszcz całą noc i jest zimno , ale muszę wybyć z domku kupić córci buty , sobie jakieś rajstopy lub pończochy na to wesele, jakieś krótkie spodenki też by mi się przydały lub spódniczka dżinsowa mini , no i butów na wesele nie mam bo w szafie same mega szpilki szykuje się dzień wydawania kasy 😮 Jak ja tego nie lubię 😠
A muszę się Wam pochwalić ,że schudłam 1 kg zaczełam ograniczać spożywane produkty i troszeczkę jeść z głową bardziej zdrowo 🙂

• Mamusia
też nie lubię dni wydawania kasy 🤢 ale od czasu do czasu to jest nawet wskazane 😉 u mnie jakąs godzinę temu burza się skończyła, ale jest ciepło i nawet bezchmurne niebo już prawie po całośc, ponoć od jutra ma się schłodzić, ale też tylko do środy 🙂

Wystarczy odstawić słodkości i słodkie napoje, jeść troszkę bardziej z głową i regularnie i wtedy nie przytyje sie w ciąży 20kg tylko wiele mniej 🙂 problem w tym, ze w ciąży odstawić cokolwiek to nie lada wyzwanie 😜 gratuluję schudnięcia 😁

• Mamusia
Witajcie rano 🙂
Zapowiada się kolejny przyjemny dzień 🙂 Słoneczko świeci od samego rana. Ja nie wyspana, bo kręciłam się caluśką noc 🤢
Mixi super, że ograniczasz to co nie zdrowe 🙂
Ja póki co ważę 69 kg, a zaczynałam z wagą 66, więc nie ma tragedii 🙂

• Mamusia
Ja podejrzewam że moja bezsenność była spowodowana przez pełnię księżyca: http://www.geekweek.pl/dzis-najwieksza-pelnia-ksiezyca/359254/

Tak patrzę na ten mój suwaczek ciążowy i sobie myślę, że moja Dzidzia ma już ponad połowę długości tego co będzie po narodzinach 😁

• Mamusia
może i coś z ta pełnią było, bo i ja się wierciłam niemiłosiernie 🤨 na nogach jestem od 5.30, a M dalej śpi... niewiele co można w mieszkaniu zrobić, żeby go nie obudzić 🙂 pewnie wyskoczę za chwilę do kościoła, bo szkoda czasu... pozmywane, posprzątane, pranie włączone...
zaczęłam różne rzeczy w necie oglądać i doszłam do wniosku, że jak będą okazje cenowe, to zacznę już coś powoli dla malucha kompletować 🙂 co by się później z ręką w nocniku nie obudzić, wakacje zamierzam spędzić nad morzem, najdłużej jak się da 🙂

• Mamusia
Witam Brzuszki 🙂
Ja na szczęście nie mam problemu za spaniem,gorzej niestety ze wstawaniem 🤢
Gratulacje silnej woli, ja to raczej jem normalnie tak jak przed ciążą tyle że teraz jem kolacje no i czasem jak mnie coś najdzie to muszę kupić i zjeść ale jakiegoś szaleństwa to nie ma 😁

• Mamusia
Zapomniałam Wam powiedzieć , że wcześniej nie jadłam nic słodkiego bo nadzwyczajnie mnie odrzucało , a teraz podjadam z 3 szt . ptasiego mleczka dziennie i tak sobie pomyślałam ,że pewnie dla tego schudłam 😉
Wcześniej organizm nie miał cukru i energi do spalania kalorii , a to co jadłam pewnie nie wystarczająco miało cukru. 😜 Tak sobie tłumaczę 🤪

• Mamusia
Zapomniałam Wam powiedzieć , że wcześniej nie jadłam nic słodkiego bo nadzwyczajnie mnie odrzucało , a teraz podjadam z 3 szt . ptasiego mleczka dziennie i tak sobie pomyślałam ,że pewnie dla tego schudłam 😉
Wcześniej organizm nie miał cukru i energi do spalania kalorii , a to co jadłam pewnie nie wystarczająco miało cukru. 😜 Tak sobie tłumaczę 🤪

• Mamusia
Dzien dobry 🙂 a u mnie za oknem szaro i deszczowo 🙂
Wstalam z ogromna ochota na parowki berlinki jablko i na jakies delicje 🤪
Ja jak narazie przytylam 5kg ale nie widze jakos tego po sobie 🙂 podobno ciaza mi sluzy i wygladam ladnie a pochlaniam wszystko od fastfoodow po slodycze i inne 😁

• Mamusia
Ja tez sie witam z Wami 🙂 🙂 Karolka witaj znow 🙂 wczoraj moj Bartek przyszdl po 5 piwach,ale nie bylam zla,bo wygladal normalnie ylko ze ja mialam ochote hehhe 😁 😁 a on nie mogl cholera...u mnie tez ponuro 😞 i pewnie dzisiaj caly dzien w domku spedze...jej mogla byc ta pelnia....bo tez jakos tak dziwnie spalam a wczoraj wieczorem to mialam takie dyskoteki w brzuchu ze masakra i juz tez od 4 rano jak sie przebudzilam to tez mała sie nie ublaganie wiercila....boli mnie brzuch po tych jej kopniakach 😞.....szczerze to jestem nie wyspana dzis 🤨

• Mamusia
Witam się i ja. Pogoda dzisiaj to tragedia - zimno strasznie. 😞
U mnie + 4 kg. Niby nie jest źle ale 1 kg przytyłam przez ostatni tydzień 🤔 to pewnie przez te lody, które wcinam litrami ostatnio - muszę z tym skończyć 😉