Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej laseczki 🙂 wpadłam na chwilkę, mój synalek właśnie zasnął.... nie wiem co będzie wieczorem 🙂 za drzwiami mąż tłucze się młotkiem a młodemu to nie przeszkadza :] za jakąś godzinkę muszę jechać do mechanika z autem bo wąż od chłodzenia pękł i płyn ucieka....
Ja też się już nie mogę doczekać porodu... choć jak się dowiedziałam o przebiegu porodu kuzynki to aż się boję co będzie 😞

• Mamusia
ja też tak liczę, OM miałam 12 grudnia, wiec od 12-go do 12-go licze kolejne miesiące, a nasz Skarb został poczety w Wigilię lub pierwsze święto i mąż się śmiał, że jak będzie chłopak to nazwiemy go Jezusek.. 😁 na szczęście będzie córa 🙂

a glukozę tez planuje zrobić w tym tyg ok czwartku-piątku i tez się boje że mnie zmuli i polecę do ubikacji, bo ja ie słodze ani kawy ani herbaty, generalnie ie lubię żadnych słodkich napojów... a desery i ciasteczka to co innego - bez tego żyć nie potrafię! Oby mi nie wyszła ta cukrzyca bo nie wiem jak wytrzymam na diecie!

• Mamusia
eh tam ja tak liczylam ze z OM ale to wychodzi miesiac w dupe jakoś tak dziwnie....ja licze tygodniami jest ok...zjadlam karpatke juz 4 kawalek 😁 wiec wiedzialam,ze do jutra nie bedzie...wczoraj juz Bartek zjadl 3 dzis rano 3 a ja 4 a zrobilam mala blaszke 😁
maluje pazury u nóg ale ciezko mi to idzie ☺️

• Mamusia
Dla nas liczenie tygodniami jest łatwiejsze, ale dla przeciętnego człowieka raczej nie hahahaha kuzyn męża się mnie wczoraj pyta który to już miesiąc a ja mu na to 26 tydzień 😁 a on stwierdził, że nic mu to nie mówi 😁

• Mamusia
Doti napisał(a):
Dla nas liczenie tygodniami jest łatwiejsze, ale dla przeciętnego człowieka raczej nie hahahaha kuzyn męża się mnie wczoraj pyta który to już miesiąc a ja mu na to 26 tydzień 😁 a on stwierdził, że nic mu to nie mówi 😁

hehehe no wlasnie o to chodzi 🙂 ja tez tego wczesniej nie ogarnialam 🙂

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
eh tam ja tak liczylam ze z OM ale to wychodzi miesiac w dupe jakoś tak dziwnie....ja licze tygodniami jest ok...zjadlam karpatke juz 4 kawalek 😁 wiec wiedzialam,ze do jutra nie bedzie...wczoraj juz Bartek zjadl 3 dzis rano 3 a ja 4 a zrobilam mala blaszke 😁

no to nie wiem jak Wy liczycie, skoro okres miałyście w grudniu to:
- w styczniu zaczynał się 2 m-c
- w lutym - 3 m-c
- w marcu - 4 m-c
- w kwietniu 5 m-c
- w maju 6 m-c,
a Emilia miała OM w listopadzie, więc 28 maja zaczyna jej się 7,
czyli wszystko się zgadza, prawda?

• Mamusia
pati1984 napisał(a):
natalia23ona napisał(a):

no to nie wiem jak Wy liczycie, skoro okres miałyście w grudniu to:
- w styczniu zaczynał się 2 m-c
- w lutym - 3 m-c
- w marcu - 4 m-c
- w kwietniu 5 m-c
- w maju 6 m-c,
a Emilia miała OM w listopadzie, więc 28 maja zaczyna jej się 7,
czyli wszystko się zgadza, prawda?

teraz to juz mi sie wszystko zgadza 😁