Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
september napisał(a):
A tak to ostatnio reklamują Redds'a z żurawiną...ciekawe czy można by się napić . Odkąd jestem w ciąży nie piłam żadnego alkoholu.

ja też 🙂 tzn odkąd wiem, że jestem w ciąży - bo tak to jeszcze na święta coś tam piłam :/ ale potem to nawet sylwka bez alkoholu przeżyłam 😉

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ja jeszcze caly styczen mialam zakrapiany, nie wiedzialam, ze jestem w ciązy, a same imprezy byly w rodzinie, moje i mojego M urodziny, taty urodziny, babci urodziny 🙂 imprezy w domu z rodziną, ze znajomymi na miescie, a tu nagle test i dwie kreski 😮 😁 😁

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Ja w sylwestra poleciałam do apteki po test mimo, ze okres miałam dostać w styczniu , ale wiedziałam ,że produkcja trwa więc wolałam się upewnić .
I sylwka spędziłam z córką przy pikolo 😁

hehe - ja też w sylwka zrobiłam test 🙂 no i dwie kreseczki powstrzymały mnie od mega szaleństw w tę noc 😉

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
ja w sylwka nie bylam jeszcze raczej w ciazy, to szalalam do woli 🙂 z tego co kojarze, to dzidzia zostala poczeta jakos zaraz po nowym roku 😉 😁

Z moich obliczeń też wynika że zaraz po nowym roku doszło do poczęcia 😉 ale nie wiedzieliśmy i cały styczeń imprezowaliśmy ile się da... no i później dwie kreseczki 😁

• Mamusia
Heh a mnie już brały zachcianki przed sylwestrem miałam ochote na śledzie,znajomi akurat byli i mówią moze beda z tego jakies sledziki... 😁 a ja nie no co Ty....1 stycznia miałam dostać okres,jeszcze w sylwestra się z Bartkiem bawiliśmy ostro...czekałam do 7stycznia i zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki...no to mega zdziwienie...jak to? hehe ale ucieszyliśmy się,potem lekarz i ciąża potwierdzona 🙂 🙂 🙂 no i tak sobie mijają dni i zaraz będzie z Nami Majka na świecie 🙂 Bartek mowi,że już teraz oddał by za nią wszystko 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
isa8 napisał(a):
jest tak gorąco, że nie ma czym oddychać... 😮
to dopiero maj... a gdzie tu do września 🤨

tez sie zastanawiam, jakos sobie tych najwiekszych upalow nie wyobrazam... 😮

zawsze uwielbiałam jak było gorąco, opalanko, woda itd... a teraz wszystko się odwróciło... najchętniej to zamknęłabym się gdzieś w chłodnym miejscu i przespała do września... tak na mnie działa ta pogoda 😁

• Mamusia
a z moich wyliczen wyszlo ze moja malutka zostala poczeta 10 grudnia w moje urodzinki 😁 mialam dostac okres przed sylwestrem i nie dostalam myslalam ze to jeszcze nic nie oznacza po tym zabiegu po poronieniu i sie nie stresowalam a tu dni mijaly sylwester minal i mysli nachodzily w poniedzialek pamietam robilam 1 test okolo 17 u mamy wyszly 2 kreseczki na drugi dzien w pracy poleciala po test 2 kreseczki z musialam sie wyrwac do lekarza prywatnie upewnic sie ze jest ciaza i wszystko ok i wyszlo 🙂 z tym ze z poczatku ciaza byla zagrozona.
Ja wyszlam na miasto z kolezanka i padam na twarz nogi mi cierpna paluchy u rak puchna tez nie mam pojecia jak dotrwam do wrzesnia 😮

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
a ja dzis drozdzowke z rabarbarem zjadlam 😁 bo te z pozeczkami sie juz skonczyly 😜
wiecie co, boje sie, ze przez to slodkie co wciagam nabawie sie cukrzycy ciążowej i ze bede musiała byc na specjalnej diecie 🤪 😮 🤨

ja też sie tego boje...:///