Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam 🙂

mi na NFZ lekarz robi za każdym razem USG nawet dostaje zdjecia za każdym razem a co do skierowania na badania to na niektóre badania nie dają skierowań bo nie są refundowane trzeba zrobić prywatnie typu toxoplazmoza, rózyczka HIV i cytomegalie :P

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Witam 🙂

mi na NFZ lekarz robi za każdym razem USG nawet dostaje zdjecia za każdym razem a co do skierowania na badania to na niektóre badania nie dają skierowań bo nie są refundowane trzeba zrobić prywatnie typu toxoplazmoza, rózyczka HIV i cytomegalie :P

ja pamietam na toxo mialam skierowanie i nie placilam 🙂 a innych nie robilam

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Witam 🙂

ja pamietam na toxo mialam skierowanie i nie placilam 🙂 a innych nie robilam

ja tak samo 🙂

• Mamusia
Hej buffy 85 ja jestem ze Szczecina i moją wcześniejszą ciąże prowadził dr.Kamm w przychodni na UL.Starzyńskiego . Usg robił na każdej wizycie nie było z tym problemów i L4 wystawiał jeśli była taka potrzeba , moja ciąża przebiegła wzorowo 🙂 Teraz chodze do gin na Kijewie na prawobrzeżu ona przyjmuje prywatnie i na NFZ . Pierwsze dwie wizyty miałam prywatnie a teraz na NFZ chodzę ,mam już rozpisane wszystkie wizyty do porodu i jest ok. 😁
A rodzić bym chciała w zdrojach w szpitalu z tego co mi wiadomo to dobre ma opinie 🙂
Widze ,że mamy podobny termin porodu 😁

Pozdrawiam mamuśki. A zapomniałam dodać ,że pierwszy kilogram do przodu mam już za sobą 😞

• Mamusia
Emilia,ja w kazdej ciazy farbowalam od poczatku do konca....
Tylko wiesz czasem zapach moze ci nie podejsc, no i kolor moze nie przyjac.. 😞(
Mi w ostatnich dwoch ciazach podczas farbowania we wczesnych tygodniach wychodzily takie przebarwienia na czole ;( ale szybko schodzily...

Laseczki, pokazcie foteczki z USG? Jak duze sa wasze maluszki?

• Mamusia
dzięki mixidixi 🙂
ja co prawda myślałam wstępnie o policach, ale jeszcze nie podjęłam tak do końca ostatecznej decyzji... moja prywatna pani ginekolog jest właśnie stamtąd i dlatego u niej bym chciała rodzić 🙂

ja też niby wg wagi schudłam nawet od początku ciąży, ale brzuszek już się zaczyna pojawiać, no o piersiach nie wspomnę 😉

Emilia to ja dzień po Tobie mam termin 😉